- 12 Ocak 2014
- 1.987
- 83
- 34
gördüm cnm maşallah çok güzelsin sende hemde makyaj güzeli değilsin
üşengeçç desek suna makyaj yapmaya üşenmesem yaparım saol canım utandırdın beniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gördüm cnm maşallah çok güzelsin sende hemde makyaj güzeli değilsin
sabırsızlıkla bekliyoruzz seni merve hanımmm
he valla devlet dairesi birde burası.. cok zor kızlar cidden ya
zordur canım bir tanedaha kadın olsa ama 9 erkek bazıları pek çekilmezde bidehe valla devlet dairesi birde burası.. cok zor kızlar cidden ya
üşengeçç desek suna makyaj yapmaya üşenmesem yaparım saol canım utandırdın beniii
bizde şirkette 2 bayanız çaycı ablamız var birde gerisi hep erkek biz iş anlamında zorlanıyoruz onlar yüzünden geç çıkıyoruz falan ama adamlar rahatlık bakımından zorlanıyorlar rahat davranışlarda bulunamıyorlar ağızlarından çıkanlara dikkat etmek zorundalar falan
valla keşke öyle olsa.. Duymadıgım küfürleri ögrendim. Birde malum yerlerini karıştırmaları varya midem kaldırmıyor artık. Kafamı hangi yana çevirirsem orda da erkek oldugundan kaçma şansım yok
valla keşke öyle olsa.. Duymadıgım küfürleri ögrendim. Birde malum yerlerini karıştırmaları varya midem kaldırmıyor artık. Kafamı hangi yana çevirirsem orda da erkek oldugundan kaçma şansım yok
ayy bilmem mii benim eski iş yerimdede sevvkiyat bölümünde çalışan adamlarr vardıı bildiğin odunlardııı
offff . ben utanıyorum adamlar hıııııııçç oralı değiller..Kopasıcalar dicem 2'sinin daha cocugu yok kıyamam
Denemek için girdim canım sorun yok,rahatça girdim.:26:siteye ben telefonumdan giremiyorum neden acaba telefonum ıphone kknın uygulamasını indirdim nickimi ve şifremi yazıyorum yeni üyelik istiyor bilenler yardımcı olsunlar bana
Bu kızların hepsi birbirinden güzellermiş yawwwww ama en güzeliniz benim kurbanımmmm
ay cnm ya ne kadar dikkat etseler de bizde duyuyoruz o küfürleri 5 sene oldu alıştım galibabirde bizim tuvaletimiz ortak bıktım her girdiğimde tuvalet yıkamaktan pis olmasa bile ilk yıkıyorum her yeri öyle giriyorumerkek egemenliğinin fazla olduğu yerlerde çalışmak çok zor
gelcem yavru c.tesi günü
bu arada katilime sevgilerrr
bir ip cu vereyimmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benim kurbanım kadınar günü çekilişinde de vardı
offff . ben utanıyorum adamlar hıııııııçç oralı değiller..Kopasıcalar dicem 2'sinin daha cocugu yok kıyamam
yok allahtan o ayrı...Donuma ederdim valla yine girmezdim sanırım
Denemek için girdim canım sorun yok,rahatça girdim.:26:
İnternetten giriyorum canım.:26:ben hiç giremiyorum ilk başından beri sen uygulamamı indirdin yoksa internetten mi giriyorsun