- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
bana da soğuk derler. Aslında hiçte öyle değilimdir.Kendileri bakmayı bilmiyorlar bence
bence deeeeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana da soğuk derler. Aslında hiçte öyle değilimdir.Kendileri bakmayı bilmiyorlar bence
aynen cnm içimizi bilmeden yorum yapanlara sinir oluyorum bizim sektörde çok oluyor pazarlamacılar geliyor gamze hanım çok sinirli duruyorsunuz moraliniz mi bozuk diyorlar birde her an nasıl gülebilirim ki duruşum böyle birde küçük yaşta babamı kaybettiğimden dolayı dışarıya güçlü görünme psikolojisi vardı bende sanırım zamanla dış görünüşüme yapıştı
aynen cnm içimizi bilmeden yorum yapanlara sinir oluyorum bizim sektörde çok oluyor pazarlamacılar geliyor gamze hanım çok sinirli duruyorsunuz moraliniz mi bozuk diyorlar birde her an nasıl gülebilirim ki duruşum böyle birde küçük yaşta babamı kaybettiğimden dolayı dışarıya güçlü görünme psikolojisi vardı bende sanırım zamanla dış görünüşüme yapıştı
Sen mi sertsin??? Yumoşsun sen yumoş..beni de soğuk bulurlar.
hımm bak bu mantıklı canım bende 18 yaşında kaybetım babamı. Bak ondan olabilir.
Ben alışverişe çıkıyorum..saatlerce gezicem.
bende evde askeri disiplinle büyüdüğümden böyle sürekli gülen bir insan değilim malesef napalım kısmet alan almış artık zaten
başın sağolsun canım ayrıca...
Kıskanıyorum sizi, pişman oldum çekilişe katılmadığıma
Fotoğraf paylaşmalar falan, telefon numaraları bilmem ne
saolasın cnm annemde babamda çok erken yaşta vefat ettiler nerde varsa herkesin başı saolsun
Ben alışverişe çıkıyorum..saatlerce gezicem.
lise zamanında dersaneye giderken hemen arkadaş bulamazdım sonra kızlarla ısınınca ya biz seni ilk başta çok burnu havada sanıyorduk ondan yanaşmıyorduk sana derlerdi hep şimdide iş hayatıma yansıyor bu durum
olabilir cnm bende 11 yaşında kaybettim kız çocuğunun hayatta dayanağıdır babası galiba dışarıya karşı kendimi koruyacağım düşüncesiyle böyle oldum
Bana gelsen şöyle bahçede kahve keyfi yapsak..ohh benim yerime de gezzz
hatta bir de benden kahve iç
ben içemiyom
Kıskanıyorum sizi, pişman oldum çekilişe katılmadığıma
Fotoğraf paylaşmalar falan, telefon numaraları bilmem ne
Bana gelsen şöyle bahçede kahve keyfi yapsak..
Benim yerime de gez kuzum
Gamzecim başın sağolsun öncelikle
Bende senin duyduklarının aynısını duyuyorum resmen insanlardan Napalım yani hep sırıtalım mı
Bana gelsen şöyle bahçede kahve keyfi yapsak..
eski kurbanım üzülme tekrar yaparız çekiliş beni de nasıl olduysa ikna ettiler bende anlamadım