• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

beni de ekleyinn leynnnnnnn. Ben devlet dairesinde 9 erkek arasında çalışan hemcinslerini görmeyi özleyen bi fukarayımmm. Ekleyin dedimmmm o kadaarrrr:36:

Nüfennnn:17:

amante ben katilim için hiç ipucu yakalayamadım benim içinde bir dedektiflik yaparmısınnnn:16:
Canımm ipuçlarını ben toplamıyorum kii :26::26:

Yeter be !
Benim katilim buradaysa öpsün artık beni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :52::52::52::52::52:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

beni de ekleyinn leynnnnnnn. Ben devlet dairesinde 9 erkek arasında çalışan hemcinslerini görmeyi özleyen bi fukarayımmm. Ekleyin dedimmmm o kadaarrrr:36:

Ekledim cicim :16:

geveze derken :44::44: benm kurbanım gevezemi demek istiyorsun :9::9::9:

hımmmm :44: yanii, belki ortaya attığım bu laf aslında kurbanımın bi özelliğidir :ssz: hani "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" mantığıylaa :51:

Son düzenleme:
canlarımmmmm benımmmm
:38:
kadın görünce mutlu oluyorum artık ya. valla bezdim canımdan:5:

çekilişteki arkadaşların çoğu listedeki ekli arkadaşlarrr :9::9::9:
saolun kızlarr sayenizdee özlediğim arkideşlerimi görmüş oldumm :16::16::16::16::16:

merhaba :3:
9 erkek ve kız olarak tek senmi varsın :44::31:

Back