- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de evli değildir kurbanım..
beğenir beğenir sen zevklisinbilemiyecem:26::26: kurbanım aldıklarımı inş beğenir
ahaa demek kırtasiye eşyalarım geldii kesene bereket canımm
bu arada rüyamda kurbanıma çok şık bir ceket alıyordum bit pazarı ve çekiliş karıştı bilinçaltımda sanırım kk kolik oldum
haydii bayanlarr ip ucu alalım...
daha çözmen gereken çok kişi var
zeyyy, gevezek, lawin bişeyler söyleyin.
zey bekar demekle olmaz bu işler
Ama hep birlikte olması daha güzel olurdu ya çok katılım olunca kimin kime çıktığı belli olmuyor eğlenceli oluyor o da şimdi az çok belli olcak
Ben bi sonraki çekilişe girmek istiyorum şimdiden adımı yazabilirsiniz
Evli dedim ama evli olmayabilir canım,çocuğu yok.ben seni de elememiştim tüm ipuçlarını bi da yazar mısın
İpucum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hmm benim kurbanım evli
Bennnnnnnn..hmm benim kurbanım evli
kızlar geçen çekilişte birbirinizin fotolarını görmüştük yine görsek hiç fena olmaz ne tarz şeyler almamızı kolaylaştırıyor hadi özel albüm yapıp görelim birbirimizi
Senin güzelliğini tekrar görmeye hayır demem valla.kızlar geçen çekilişte birbirinizin fotolarını görmüştük yine görsek hiç fena olmaz ne tarz şeyler almamızı kolaylaştırıyor hadi özel albüm yapıp görelim birbirimizi
o zaman ben 3. ipucumu veriyorummmmmm
1-kurbanım bekar
2-çeyiz alışverişi yapıyor
3-pembe rengi seviyor
Kendisi kapalı
o zaman ben 3. ipucumu veriyorummmmmm
1-kurbanım bekar
2-çeyiz alışverişi yapıyor
3-pembe rengi seviyor
özel albüm nasıl yapılıyor ve de silinebiliyor mu acaba sonraa???
ben ben ben
hatırlarsan zeyy adını yazdığında profiline bakmadan hatırlayabildiğim biri yazmıştıımanammmmmmmmmmmm
ahaaa o zaman sen de katil adayımsıııınEvli dedim ama evli olmayabilir canım,çocuğu yok.
heyecanlıııı olabilir aslındakızlar geçen çekilişte birbirinizin fotolarını görmüştük yine görsek hiç fena olmaz ne tarz şeyler almamızı kolaylaştırıyor hadi özel albüm yapıp görelim birbirimizi
sadece bu yetmez