- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de evli değildir kurbanım..![]()
beğenir beğenir sen zevklisinbilemiyecem:26::26: kurbanım aldıklarımı inş beğenir
![]()
ahaa demek kırtasiye eşyalarım geldii kesene bereket canımm
bu arada rüyamda kurbanıma çok şık bir ceket alıyordumbit pazarı ve çekiliş karıştı bilinçaltımda sanırım
kk kolik oldum
![]()
haydii bayanlarr ip ucu alalım...
daha çözmen gereken çok kişi var![]()
zeyyy, gevezek, lawin bişeyler söyleyin.
zey bekar demekle olmaz bu işler![]()
Ama hep birlikte olması daha güzel olurdu ya çok katılım olunca kimin kime çıktığı belli olmuyor eğlenceli oluyor o da şimdi az çok belli olcak
Ben bi sonraki çekilişe girmek istiyorum şimdiden adımı yazabilirsiniz![]()
Evli dedim ama evli olmayabilir canım,çocuğu yok.ben seni de elememiştim tüm ipuçlarını bi da yazar mısın![]()
İpucum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hmm benim kurbanım evli![]()
kızlar geçen çekilişte birbirinizin fotolarını görmüştük yine görsek hiç fena olmaz ne tarz şeyler almamızı kolaylaştırıyor hadi özel albüm yapıp görelim birbirimizi![]()
Senin güzelliğini tekrar görmeye hayır demem valla.kızlar geçen çekilişte birbirinizin fotolarını görmüştük yine görsek hiç fena olmaz ne tarz şeyler almamızı kolaylaştırıyor hadi özel albüm yapıp görelim birbirimizi![]()
o zaman ben 3. ipucumu veriyorummmmmm
1-kurbanım bekar
2-çeyiz alışverişi yapıyor
3-pembe rengi seviyor![]()
Kendisi kapalı![]()
o zaman ben 3. ipucumu veriyorummmmmm
1-kurbanım bekar
2-çeyiz alışverişi yapıyor
3-pembe rengi seviyor![]()
özel albüm nasıl yapılıyor ve de silinebiliyor mu acaba sonraa???
anammmmmmmmmmmm
ahaaa o zaman sen de katil adayımsıııınEvli dedim ama evli olmayabilir canım,çocuğu yok.![]()
heyecanlıııı olabilir aslındakızlar geçen çekilişte birbirinizin fotolarını görmüştük yine görsek hiç fena olmaz ne tarz şeyler almamızı kolaylaştırıyor hadi özel albüm yapıp görelim birbirimizi![]()
sadece bu yetmez![]()