• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Merhaba Çekilişi

haydii bayanlarr ip ucu alalım...
daha çözmen gereken çok kişi var :27::27:

zeyyy, gevezek, lawin bişeyler söyleyin.
zey bekar demekle olmaz bu işler :27:

bilemiyecem:23::23::26::26: kurbanım aldıklarımı inş beğenir:31::31:
beğenir beğenir sen zevklisin :23:
ahaa demek kırtasiye eşyalarım geldii kesene bereket canımm :16::16:

bu arada rüyamda kurbanıma çok şık bir ceket alıyordum:1: bit pazarı ve çekiliş karıştı bilinçaltımda sanırım:52: kk kolik oldum :1:

:37::37:

bana mı ceket alıyordun ahh canımmm bn tesettülüyüm ama kısa olmasın çok :9::9::9::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama hep birlikte olması daha güzel olurdu ya çok katılım olunca kimin kime çıktığı belli olmuyor eğlenceli oluyor o da şimdi az çok belli olcak :31:
Ben bi sonraki çekilişe girmek istiyorum şimdiden adımı yazabilirsiniz :1:

tamam ozaman canım bir sonrakine mutlaka sor kızlara haberin olsun :16:

kızlar geçen çekilişte birbirinizin fotolarını görmüştük yine görsek hiç fena olmaz ne tarz şeyler almamızı kolaylaştırıyor hadi özel albüm yapıp görelim birbirimizi:16:

o zaman ben 3. ipucumu veriyorummmmmm :52::52::52:

1-kurbanım bekar
2-çeyiz alışverişi yapıyor
3-pembe rengi seviyor :12:

kızlar geçen çekilişte birbirinizin fotolarını görmüştük yine görsek hiç fena olmaz ne tarz şeyler almamızı kolaylaştırıyor hadi özel albüm yapıp görelim birbirimizi:16:

özel albüm nasıl yapılıyor ve de silinebiliyor mu acaba sonraa???

:21::21: hatırlarsan zeyy adını yazdığında profiline bakmadan hatırlayabildiğim biri yazmıştıım :34:

Evli dedim ama evli olmayabilir canım,çocuğu yok.:ssz:
ahaaa o zaman sen de katil adayımsıııın :16:

heyecanlıııı olabilir aslında :32:
sadece bu yetmez :31:

evli, mutlu, çocuksuz daha ne diyim :1:

Back