- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
evet kuzum alacak olan olursa yani mağazasında varsa almadan önce ben para gönderirim hesabına öyle alır
dur ben netten bi didik didik edeyim burda da var magaza ama ufak olmaya bilir ellerinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuzum alacak olan olursa yani mağazasında varsa almadan önce ben para gönderirim hesabına öyle alır
ben seni neden elemiştim ozaman :44: haydi söyle
siliniyor tabi cnm
ay cnm benim ya senin güzelliğinin yanında benimki ne ki
evet cnm
ben mesela seni hiç görmedim o kadar paylaşımımız oldu bence birbirimizi görürsek daha iyi olacak
ben bakıcam cnm pazartesi haber veririm sana
Bu kızlar resim eklemeyi unuttumm valla yardımcı olursanız çok mutlu olurummm
yooooooo ben başından beri bekar dedim ki zaten.
hadi bitanede daha ne olurrrrrr
:
ben mesela seni hiç görmedim o kadar paylaşımımız oldu bence birbirimizi görürsek daha iyi olacak
söyliyim mii he söyliyimmmmiiiii
Ben değilim,face kullanmıyorum..eledim seni canım.face hesabı var:)) resmini gördüümm
haklısın canım bir yıldan uzun süredir tanışıyoruz akşam eklicem resim inşallah
enemmmmm arkadaş isteklerim arttıı
bu kadar merak ediyomusunuz beni yawww
ben ekliyorum kızlar sizleride görelim sadece arkadaş listemdekiler görebilecek arkadaşım olmayanları eklemeye çalıştım unuttuklarım olduysa eklesinler beni
ewwwwwwwwwwwwwtttttttttttttttttttt
ben ekliyorum kızlar sizleride görelim sadece arkadaş listemdekiler görebilecek arkadaşım olmayanları eklemeye çalıştım unuttuklarım olduysa eklesinler beni
hadi ypalım albümmmmmmm
acaba hanginiizzzz bu arada eylül ve true ben sizi ekledim şimdi katil olduğunuzu anlamıyım diye siz ekleyemezsiniz falan işiniz kolaylaşsın
beni kimse eklemedi