ama cnm doyurucu bişi olsun diyorum rulo patates pastası meze gibi bişi patates ve garnitürle yapılıyor patates salatası kısır yerine yani
Ben de tam onu diyecektim. Benim sık yaptığım bir şey, böreğimi yapıp, streçliyip dolaba koyuyorum. Misafir gelmesine 1 saat kala fırınlıyorum. Dinlendiği için sosunu falan daha güzel özümsemiş oluyor.
Milföylü tarif de yapabilirsin. O da pratik. Sen çünkü tüm gün çalışıyorsun, her şeyi mükemmel yapamazsın.
Ve katilimmmmmmmmmmmmmmmm...
öyle yapıcam olmadı cnm ben hiç bir gün önceden yapıp buzdolabında bekletmedim böreği bugün malzemeleri alayım yarın yapıp koyayım olmadı
patates pastası da tuzluymuş yani olabilir...
birde börek olarak gül böreği hazırlayabilirsin..
koyarsın dolaba akşamdan ertesi gün eve gelince soslarını dökersin fırınlarsın bişicik olmaz...
sos dediğim (zeytinyağı, süt, yumurta çırpılıyo üzerine dökülüyo ya gerçi ben sodayla yapıyorum...)
Pek çok şey not alıyorum canım ben:126:
hıhh.... ee sende bahsetsene azıcık kendinddeenn..
anladım cnm böyle yapıcam olmadı saolun haftaiçi hiç misafir ağırlamadım telaş yaptım bir anda
hehehe oluyo öyle alışırsın
bir kaç seneye pratikleşirsin...
inş cnm şimdiye kadar çok yakın bir kaç kişiyi ağırladım ama 1 sene olunca evlilik iyice oturdu diye millet misafirliğe gelmek istiyorçalışan olunca zorlanıcam ama ne yapayım
Günaydın kızlar...
Benim kurbanım da çok girmiyor buralara sanki...
Kızlar ya,
kendime kına kıyafeti alcam. Ama hürrem istemiyorum.
Kınayı evde kendi aramızda yakcaz. Yani çok abartı bir kıyafet istemiyorum. Şunlar nasıl?
Eki Görüntüle 1103870
Günaydın hatunlaaarrrrrrrr
günaydınlarrrrr
günaydın kızlaaaaaarrr
günaydın milletttt
dün katilime hediye bakmaya çıktım hiçbişey beğenemedimbulamıyorum istediğim gibi şeyler napçam bilmiyom
ben de bi arkadaşıma kitap aldımelim boş dönmedim eve
günaydın kızlar. hayrlı sabahlar
Biblolardan pek hoşlanmam yani klasik olanlardan mesela melek lii gelin -damatlı cicili bicili şeyleri severım..:) modernden yanayım..
Evim henüz tutulmadı ama hakim rengi pastel tonlarında olucak mobılyamızı seçtik beyaz ağırlıklı yatak odamda aynı sekılde beyaz kullanacagım cogu nevresım battanıye vs de pastel pembe tonları :)
Açıkcası mutfağımla ilgili bir fikrim yok çünkü kiracı olacagım ve evim tutulmadıgı için kafamda birşey belırleyemedım suanda..
Ne yapayım canım, ben de kendi halinde halim selim bir insanım.
Çeyiz işlerim bitti, keyfini sürüyorum evimin.
Ama bir çerçeve alamadım şu düğün fotolarımı koyacak.
Evim de pudra pembe, krem tonlarında. Şöyle bir çerçevem olsa iyi olacak
İşte yazdım
missgamzeli iyi yapmışsın benim kurbanımda bekar çeyiz yapıyor yazsınlar birer birer nelerden hoşlandıklarını ev eşyalarının renk tonlarını ona göre alalım bişiler
Günaydın kızlar...
Benim kurbanım da çok girmiyor buralara sanki...
Kızlar ya,
kendime kına kıyafeti alcam. Ama hürrem istemiyorum.
Kınayı evde kendi aramızda yakcaz. Yani çok abartı bir kıyafet istemiyorum. Şunlar nasıl?
Eki Görüntüle 1103868
Eki Görüntüle 1103869
Eki Görüntüle 1103870
Ne güzeeel bende pempelii pempelii istiyoruuumm...:2:Ne yapayım canım, ben de kendi halinde halim selim bir insanım.
Çeyiz işlerim bitti, keyfini sürüyorum evimin.
Ama bir çerçeve alamadım şu düğün fotolarımı koyacak.
Evim de pudra pembe, krem tonlarında. Şöyle bir çerçevem olsa iyi olacak
İşte yazdım
bana mı diyon
çeyizlik şeyleri severim iştee şöyle farklı değişik hoş şeyleri severim
pembe tonları beyaz tonlar ev eşyalarında hoşuma gider , farklı çerçeveler tasarım ürünleri severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?