- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
tanıtma topiğinde hoşlandığı şeyleri yazdığından yola çıkarak bir iki şey aldım cüzdan yada deodorant denildi cüzdanla ilgili bişi yazmadığı için deodorant alıcam
ben biraz daha ipucu tplıcamm nasılsa daha vakit warr
akşam elemiştik birbirimizi
benim vakit sıkıntım varvakit bulmuşken alayım dedim çeyiz yaptığı için çeyiz topiğine baktım onun zevkine uyacağını düşündüğüm şeyleri aldım
tüm ipuçlarını toplayıp öyle değerlendiriyorum beeeenn
artık eminimm sen değilsinnn
çizdim üstünüüüüü
benim vakit sıkıntım varvakit bulmuşken alayım dedim çeyiz yaptığı için çeyiz topiğine baktım onun zevkine uyacağını düşündüğüm şeyleri aldım
Günaydın hanımlar ve kızlarr
Pazartesi gibi ne biçim bıgun bugu hiç çalışsım yok.Bende ufak ufak almaya basladım kurbanımın hedıyecıklerını
Hamile arkadaşım hayırlısıyla kucagına al inş.Darısı basıma
tanıtma topiğinde hoşlandığı şeyleri yazdığından yola çıkarak bir iki şey aldım cüzdan yada deodorant denildi cüzdanla ilgili bişi yazmadığı için deodorant alıcam
Puufff gamzeli bizim katiller ipucu vermiyor yaaa garip kaldık bizzz
seni de eledim işteeeeben çokçaaa yazdımmm
sen herkese inanmaaa, bana da kailinim dedi ki o
Solitarywoman senden şüpheleniyorumm bakkk katilim sen olabilrsinnn:18:
hımmm seni elemiştim zaten, ama şimdi iyice emin oldummm, ben cüzdanla ilgili bilgi verdim, ek açıklama yaparak cüzdan almak istersen, bozuk para cüzdanım yok dedimmm
biz de böle eleye eleye ulaşacağız canımmm
Bilmem belki sen olabilirsin az çok kavramı herkese göre değişebilirrr
Kızlar ben katilimi bulduuummmm
Bekarım , çeyiz hazırlığım var, topiğim varrr daha ne olsuunnn
Bilmem belki sen olabilirsin az çok kavramı herkese göre değişebilirrr
bilmem ki ben miyim acaba
elemene yardımcı olduysam ne mutlu bana bende sayfa sayfa dolaşıp bana uymayanları arıyorum daha çok çalışmam lazım
bilmiyorum ki ben miyim acaba:44::44:
bilmem ki ben miyim acaba
elemene yardımcı olduysam ne mutlu bana bende sayfa sayfa dolaşıp bana uymayanları arıyorum daha çok çalışmam lazım
bilmiyorum ki ben miyim acaba:44::44:
hımmm seni elemiştim zaten, ama şimdi iyice emin oldummm, ben cüzdanla ilgili bilgi verdim, ek açıklama yaparak cüzdan almak istersen, bozuk para cüzdanım yok dedimmm
biz de böle eleye eleye ulaşacağız canımmm
Olabilirsinnn :)) kendime en yakın seni buldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?