- 31 Temmuz 2020
- 20.217
- 60.152
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
canım en başta oldu yaTesekkurler ama Ben anlamadım kim dalgaya almış konuyu?
sonra da ben ti ye alındım o diyet dışıydı gerçi ama moral bozmak amaçlıydı ve grup yapısını bozmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım en başta oldu yaTesekkurler ama Ben anlamadım kim dalgaya almış konuyu?
Ne bileyim başka Bi postta gördüm deyince başka bir konuda bizim konumuzu mu dalgaya aldılar diye düşündüm bendecanım en başta oldu ya
sonra da ben ti ye alındım o diyet dışıydı gerçi ama moral bozmak amaçlıydı ve grup yapısını bozmak
Aynen öyle canım inşallahinş daha güzel günler de göreceğiz kışın çalışıp yaza meyvesini göreceğiz
Hee bilmiyorum ama önemli değil varsa da, dikkatlerini çekti merak ediyorlar demektirNe bileyim başka Bi postta gördüm deyince başka bir konuda bizim konumuzu mu dalgaya aldılar diye düşündüm bende
Aynen öyle bence öyle Bi durum var ama bakalım hayırlısıHee bilmiyorum ama önemli değil varsa da, dikkatlerini çekti merak ediyorlar demektir
ben de çıktım o negatif moddan zaten
Aman boşver canım burada dalga konuları saatlik değişiyorAynen öyle bence öyle Bi durum var ama bakalım hayırlısı
Teşekkür ederimHay Allah razı olsun kardeş sana da hayırlı akşamlar
Hoşgeldin
Bir zayıflama postu orda bir muhabbet dönmüşteTesekkurler ama Ben anlamadım kim dalgaya almış konuyu?
Aynen canımBelki ilham olur cesaret olur üye olmayıp dışardan okuyanlara da
Valla dalga geçilecek hiçbir durum yok burda dalga geçmek isteyen açsın kendi dötüne baksınAman boşver canım burada dalga konuları saatlik değişiyor
Allah Allah ben uyuz oldum şu anTeşekkür ederim
Bir zayıflama postu orda bir muhabbet dönmüşte
Ahah belkinde 111 günün sonunda aşkı bulursunneyse , canım benim plan böyle devam heralde 70i görürüm bu 111 gün sonunda
neden 111 dersen çok karşıma çıkıyor saat,telefon numarasında 222 mesela, bazen şu 444 lü telefon numaraları
saçma gelebilir tabi ama hoşuma gitti bu fikir
Rica ederimTeşekkür ederim
Bir zayıflama postu orda bir muhabbet dönmüşte
o arkadaş gittiği için üzüldüysen kusura bakma kuşum bazen direkt konuşuyorum çünkü , karşıdaki de direkt saldırıya geçiyorAllah Allah ben uyuz oldum şu an
kim bilirAhah belkinde 111 günün sonunda aşkı bulursun
yaani ne bileyim işsiz güçsüz insanlar , buraya yazılsaydı direkt cevabı yapıştırırdım (yaptım da ve sadece gülücük attı haklıyım çünkü cevabı yoktu) ama çok ağır olmak da varAynen canım
Valla dalga geçilecek hiçbir durum yok burda dalga geçmek isteyen açsın kendi dötüne baksın
Yok canımmmo arkadaş gittiği için üzüldüysen kusura bakma kuşum bazen direkt konuşuyorum çünkü , karşıdaki de direkt saldırıya geçiyor