- 31 Temmuz 2020
- 20.037
- 60.015
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Çok iyiiiBugün yediklerimi de yazayım kızlar. Sabah yine aç karna limonlu su, kiraz saplı çay içtim. Kahvaltıda 1 haslanmış yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir 2 dilim ekmek yarım domates yarım salatalık yedim. Ara öğünde 1 bardak süt, 13 yaban mersini 2 küçük dilim elma,
Akşam da 4 kaşık nohutlu Bulgur pilavı 2 adet haşlanmış kemiksiz derisiz tavuk budu, yağsız salata ve 1 dilim kadar ekmek yedim. Totalde 1077 kalori aldım
Ye yeKesinlikle öyle ama yok kafaya koydum Bi gün abartcam kahvaltıdan itibaren doyana kadar yicem tatlı ve abur cubur da yicemyicem yicem banane
Maşallah onda birini yapsam tamamdırAynen kesinlikle öyle düşünüyorum bugün kendimi çok zorladım hem spor hem diyet konusunda hiç istemedi canım şu an mesela hiç tok hissetmiyorum. Olsa 3 dilim tatlı yerim yada iki paket cips , hatta cikolata karam brovnieo derece canım çekiyor ama kendimi tutuyorum. 95 e düşünce bunu yapicam belki daha geç belki daha erken bilmiyorum bakcazz
Makarnaya değmez bosver dürüm iyidirTeşekkür ederim canım alıştık artık :) diyete girmem iyi oldu diyetle kestim komple sadcee 1 kere hamburger yedim geçen hafta böyle 3 haftada bir fastfood bir şey yiyeceğim öyle kendimi motive ettim geçen hafta hamburger yedim. 2 hafta sonra dürüm yiyeceğim sonra bakarız canım ne isterse belki makarna yerim
Selam bebekSelam xD
Bol şanslar canımYarın başlicam kızlar şans dileyin
Harika çok sevindim daha da iyi günlerin olacak eminim.
Thanks cınımmÇok iyiii
Ye ye
Maşallah onda birini yapsam tamamdır
HayırlısıKızçeler şimdi çok az sütlü ve çoook az şekerli Bi Türk kahvesi içtim. Aslında sade olacaktı benimki ama eşime sütlü ve şekerli kahve yaptım benim fincan dolmadı ölçüsünü az yapmışımBi dudak payı kadar eşimden kalan sütlü şekerli kahveyi ekledim ama belki 1 kaşık süt 1 çay kaşığı şeker ya vardır ya yoktur yani öyle saçma bisey oldu.
Yat uyu kız ne yicen bu saatte sakinn. Açlıktan ölsem yemem vallaZorlu saatlere girdik bu saatlerde yemezsem yemem
Ay uyumuş kalmışım tavuk çıkarttımdı onun haşlanamsını bekliyorum çorba yapacağımYat uyu kız ne yicen bu saatte sakinn. Açlıktan ölsem yemem valla
Hm kolay gelsin o zaman aman yeme haAy uyumuş kalmışım tavuk çıkarttımdı onun haşlanamsını bekliyorum çorba yapacağımyarına kalırsa yetişmez eve gelince mecbur bekliyorum
Yemedim direndimHm kolay gelsin o zaman aman yeme ha
SüpersinnnYemedim direndim
İyi gecelerHadi iyi geceler canım bende yatışa geçiyorum artıkın