Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Bende bugün tartilcam ama korkuyorum dün Bi gün öncesine göre biraz fazla kaçtı tok yatmadım kesinlikle hatta açlıktan sekerim düşmek üzereydi. Kalori olarak 200 kalori kadar fazla aldığım için vermemisimdir gibi geliyor

payedar hanım dikkat ettim de benimle etkileşime girmediniz geldiginizden beri
Önyargı filan mı var??
Şaka mı? Mesaj artınızda cevap mı vermedim? Nasıl bir hiyerarşi anlamadım şu an bu mesaj çok şaşkınım. deryacakir0709 hanım efendi bana mesaj yazıyor bende cevap verdim sizin mesajlarınızı da göremedim neye cevap vereyim? Böyle bir ortam olacaksa kıskançlık olacaksa bana niye yazmıyorsun felan yazmam zaten daha da.

Ya neyinizi kıskanıcam
Başlığın sahibi benim beğenmiyorsanız gelmeyin kardeşim

Ya neyinizi kıskanıcam
Başlığın sahibi benim beğenmiyorsanız gelmeyin kardeşim
İşte bunu kıskanmışsın. Başlığın sahibi benim bana yazmadın Derya hanıma nasıl yazarsın resmen hesap sordun bana neden yazmadın diye o kadar şaşkınım ki bir de başlığın sahibi benim diyorsun. Üzerine hadi bay felan ne kadar ayıp ya. neyse egonu tatmin edemeyeceğim. Güzel güzel bir süreç ilerletilir sanmıştım böyle saçma bir durum içinde kalacağımı düşünmemiştim. İstediğin gibi at koşturabilirsin kendi başlığında.

Kızlar saçmalamayın ama lütfen. Sen bana yazmadın ben sana yazmadım çocukça konular bunlar ya payedar canım Bi yere gitmiyorsun. Hedef60kgolmak aşkım sende az sakin ol. Payedar bu konuda haklı biraz ilk geldiği sıralar konu sahibi olarak ona pek yazmadın. Ben sorunca yazınca daha çok bana cevap vermiş oldu. Lütfen gerek yok böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…