- 22 Aralık 2020
- 338
- 216
- 25
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Olsun önemli olan yolda olmak. Hiç başlamasaydınız hiç veremeyecektiniz bir adım attınız kilo vermeye başladınız gerisi de gelecektir :)Ah canım verdim verdim de devede kulak benimki daha 33 kilo var vermem gereken.
E yani bak işte bu :) sonra 23 sonra 13 3 derken hedef kilo108 ken 41 idi vermem gereken kilo şimdi 33 e düşmüş yeni fark ettim asfghj
Doğru orası öyle motivasyon için ağır yaşamlar izliyorum kendi kendime en azından o kadar kilo almadan başladım ben diyorumOlsun önemli olan yolda olmak. Hiç başlamasaydınız hiç veremeyecektiniz bir adım attınız kilo vermeye başladınız gerisi de gelecektir :)
İnşallah insallahhh kacamaklarim olacak inkar etmiyorum kimse 6 ay kacamaksiz diyet yapamaz bence ama hiç birakmicam işin ucunu bu kez.E yani bak işte bu :) sonra 23 sonra 13 3 derken hedef kilo
Önemli olan sürdürülebilir olmak zaten abrtmadıkçs porsiyon kontrolüyle kaçamak olur ara sıra normal :)İnşallah insallahhh kacamaklarim olacak inkar etmiyorum kimse 6 ay kacamaksiz diyet yapamaz bence ama hiç birakmicam işin ucunu bu kez.
Kesinlikle öyle ama yok kafaya koydum Bi gün abartcam kahvaltıdan itibaren doyana kadar yicem tatlı ve abur cubur da yicemÖnemli olan sürdürülebilir olmak zaten abrtmadıkçs porsiyon kontrolüyle kaçamak olur ara sıra normal :)
Ahaha o zaman şöyle yapabilirsiniz bir hedef koyun kendinize atıyorum 90 kilo. O kiloya gelince 1 gün yapın öyle sonra yine devam diyeteKesinlikle öyle ama yok kafaya koydum Bi gün abartcam kahvaltıdan itibaren doyana kadar yicem tatlı ve abur cubur da yicemyicem yicem banane
Aynen kesinlikle öyle düşünüyorum bugün kendimi çok zorladım hem spor hem diyet konusunda hiç istemedi canım şu an mesela hiç tok hissetmiyorum. Olsa 3 dilim tatlı yerim yada iki paket cips , hatta cikolata karam brovnieAhaha o zaman şöyle yapabilirsiniz bir hedef koyun kendinize atıyorum 90 kilo. O kiloya gelince 1 gün yapın öyle sonra yine devam diyete
MantıklıAynen kesinlikle öyle düşünüyorum bugün kendimi çok zorladım hem spor hem diyet konusunda hiç istemedi canım şu an mesela hiç tok hissetmiyorum. Olsa 3 dilim tatlı yerim yada iki paket cips , hatta cikolata karam brovnieo derece canım çekiyor ama kendimi tutuyorum. 95 e düşünce bunu yapicam belki daha geç belki daha erken bilmiyorum bakcazz
Ovv sen daha sıkı yapıyorsun o zaman ben dürüm yiyorum günlük hedef kaloriyi,günlük Yağ protein ve karbonhidrat ihtiyacını aşmadigim sürece yiyorum. Ama kızartma sucuk kaşar tost paketli ürünleri şeker içeren ürünler yemiyor ve içmiyorum sadece yemeklerin yağına dikkat ediyorum birde o kadar.Mantıklıbende 2 hafta sonra kendime ödül vereceğim dürüm yiyeceğim
Ye hatta birde üstüne tatlı ye kızMantıklıbende 2 hafta sonra kendime ödül vereceğim dürüm yiyeceğim
Ya benim aynı zamanda buğday alerjim var o yüzden hayatımda çok yok. Diyet sürecinde de iyi oluyor. Ara sıra kaçamak yapıyorum öyleOvv sen daha sıkı yapıyorsun o zaman ben dürüm yiyorum günlük hedef kaloriyi,günlük Yağ protein ve karbonhidrat ihtiyacını aşmadigim sürece yiyorum. Ama kızartma sucuk kaşar tost paketli ürünleri şeker içeren ürünler yemiyor ve içmiyorum sadece yemeklerin yağına dikkat ediyorum birde o kadar.
Yaaa ilk defa duydum buğday alerjisi diye de yani hamur işi hersey yasak mı o zaman? Nasıl bir alerjik etkisi oluyor sana?Ya benim aynı zamanda buğday alerjim var o yüzden hayatımda çok yok. Diyet sürecinde de iyi oluyor. Ara sıra kaçamak yapıyorum öyle
Buğday içeren her şeyYaaa ilk defa duydum buğday alerjisi diye de yani hamur işi hersey yasak mı o zaman? Nasıl bir alerjik etkisi oluyor sana?
Ooov baya rahatsız edici bir durum olsa gerek. Allah kolaylık versin bacım.Buğday içeren her şeyburnum akıyor hapşırıyorum zor nefes alıyorum gece uyurken zorlanıyorum burun spreyiyle yaşıyorum ama yine de hamur kalp ben
Teşekkür ederim canım alıştık artık :) diyete girmem iyi oldu diyetle kestim komple sadcee 1 kere hamburger yedim geçen hafta böyle 3 haftada bir fastfood bir şey yiyeceğim öyle kendimi motive ettim geçen hafta hamburger yedim. 2 hafta sonra dürüm yiyeceğim sonra bakarız canım ne isterse belki makarna yerimOoov baya rahatsız edici bir durum olsa gerek. Allah kolaylık versin bacım.
HahaBir haftayı geçti kaçamaksız yaptığım diyet ölüyorum çikolata tatlı diyeee bekleyemez beklemesin yicem artık