Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Bugün yediklerimi de yazayım kızlar. Sabah yine aç karna limonlu su, kiraz saplı çay içtim. Kahvaltıda 1 haslanmış yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir 2 dilim ekmek yarım domates yarım salatalık yedim. Ara öğünde 1 bardak süt, 13 yaban mersini 2 küçük dilim elma,
Akşam da 4 kaşık nohutlu Bulgur pilavı 2 adet haşlanmış kemiksiz derisiz tavuk budu, yağsız salata ve 1 dilim kadar ekmek yedim. Totalde 1077 kalori aldım ☺️
Çok iyiii 👏🏻👏🏻👏🏻

Kesinlikle öyle ama yok kafaya koydum Bi gün abartcam kahvaltıdan itibaren doyana kadar yicem tatlı ve abur cubur da yicem 😁 yicem yicem banane 🤣
Ye ye

Aynen kesinlikle öyle düşünüyorum bugün kendimi çok zorladım hem spor hem diyet konusunda hiç istemedi canım şu an mesela hiç tok hissetmiyorum. Olsa 3 dilim tatlı yerim yada iki paket cips , hatta cikolata karam brovnie 😁o derece canım çekiyor ama kendimi tutuyorum. 95 e düşünce bunu yapicam belki daha geç belki daha erken bilmiyorum bakcazz🤣
Maşallah onda birini yapsam tamamdır 😁

Teşekkür ederim canım alıştık artık :) diyete girmem iyi oldu diyetle kestim komple sadcee 1 kere hamburger yedim geçen hafta böyle 3 haftada bir fastfood bir şey yiyeceğim öyle kendimi motive ettim geçen hafta hamburger yedim. 2 hafta sonra dürüm yiyeceğim sonra bakarız canım ne isterse belki makarna yerim 😂
Makarnaya değmez bosver dürüm iyidir 😁

Kızçeler şimdi çok az sütlü ve çoook az şekerli Bi Türk kahvesi içtim. Aslında sade olacaktı benimki ama eşime sütlü ve şekerli kahve yaptım benim fincan dolmadı ölçüsünü az yapmışım 🤣 Bi dudak payı kadar eşimden kalan sütlü şekerli kahveyi ekledim ama belki 1 kaşık süt 1 çay kaşığı şeker ya vardır ya yoktur yani öyle saçma bisey oldu.🤣🤣

Kızçeler şimdi çok az sütlü ve çoook az şekerli Bi Türk kahvesi içtim. Aslında sade olacaktı benimki ama eşime sütlü ve şekerli kahve yaptım benim fincan dolmadı ölçüsünü az yapmışım 🤣 Bi dudak payı kadar eşimden kalan sütlü şekerli kahveyi ekledim ama belki 1 kaşık süt 1 çay kaşığı şeker ya vardır ya yoktur yani öyle saçma bisey oldu.🤣🤣
Hayırlısı 😂😂

X