Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçülme olmadı bırakırken birden bırakmadım aralıklarla kullandım we küçülme olmadınur umm ; peki göğüslerin 4-5 cm büyüdükten sonra sabit mi kaldı ?? Yani küç ve masajı bırakınca tekrar eski haline dönüp küçülecek mi ?? Ben de henüz başlamadım ama en kısa zamanda küç , şerbetçi otu ve buz masajına başlıycam ....
canım ben bikaç gündür küç kullanıyorum adaçayı içiyorum ve mersin yağıyla masaj yapıyorum günde 2 kez şimdiden bi dolgunluk var öneririm......umarım mutlu son olur......
Nur ummm kiz simdi kac beden sutyen giyyosun aceba? ve kac cmden kaca cikti :)
pardon ya küç ne biri bana acıklayabilir mi_?
sütyen satan biri olarak sölüorm cup çok farklı bişe kaydirigubbakcemile3bir noktaya takıldım acaba doğru beden sütyen mi kullanıyorsunuz ?? çünkü 75 80 dediğimiz bedenler aslında göğsün büyüklüğünü belirtmez , bunlar göğüs altı çevresi, yani bedenimizin göğüs altından çepeçevre ölçtüğümüzde çıkan rakamdır asıl göğüs kısmını cup ölçüsü belirler, şimdi siz 75 ten 80 bedene çıktım diyorsunuz sizin göğüs altı çevrenizdemi genişleme oldu ? ki sanmıyorum burada göğüs dolgunluğundan bahsediyorsunuz, eğer öyleyse yanlış beden sütyen kullanıyorsunuz demektir. sevgiler
sütyen satan biri olarak sölüorm cup çok farklı bişe kaydirigubbakcemile3
göğüs büyürken dolgunluk olduğunda cup pek oynamaz yernden ama kilo alırsanız değişir :lepi:
ben 75 b yim ama bnmde çok yok göğüsüm ama b işte ablam 80 c ama kilosu var a.s yani ablamı görseniz 85 sanabilirsinz delikafadulden ama işte kilo cup u etkiliyor normalde büyürken cup atlamanızda farkı siz anlarsınız yani dışarden belli olmaz yerimseniben göğüs büyüosa beden 80-85 büyür cup çok fark etmez :hulya:
umarım açıklayabildim :bbo:
sütyen satan biri olarak sölüorm cup çok farklı bişe kaydirigubbakcemile3
göğüs büyürken dolgunluk olduğunda cup pek oynamaz yernden ama kilo alırsanız değişir :lepi:
ben 75 b yim ama bnmde çok yok göğüsüm ama b işte ablam 80 c ama kilosu var a.s yani ablamı görseniz 85 sanabilirsinz delikafadulden ama işte kilo cup u etkiliyor normalde büyürken cup atlamanızda farkı siz anlarsınız yani dışarden belli olmaz yerimseniben göğüs büyüosa beden 80-85 büyür cup çok fark etmez :hulya:
umarım açıklayabildim :bbo:
arkadaşım tamam sütyen satıyor olabilirsin ama yanlış biliyorsun kup denen şey memenin büyüklüğünü, 75-80-85 de göğsün büyüklüğünü gösterir. kilo alınca ikisi de artar doğal olarak. önemli olan göğüs çevreni değiştirmeden kupu arttırmak
Bu bilgiler çok yararlı oldu özgish.
Çok teşekkürler canım.a.s.