Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 35 yaşındayım
Boy 1.60
Kilo 60
Yaza kadar 5 kilo verme niyetindeyim. Bu sayfayı da ara sıra güncelleyip kilomu takip etme adına açıyorum. Nisan 1 e kadar 55 kiloya düşme hedefim var. Hadi bakalım.
Yediğiniz kadar harcayın kilo almazsınız. Hayat zaten çok pahalı abur cubur börek çörek tatlı alınacak gibi değil bunlardan uzak durunca kilo almazsınız. 5 kilo neykiMerhaba 35 yaşındayım
Boy 1.60
Kilo 60
Yaza kadar 5 kilo verme niyetindeyim. Bu sayfayı da ara sıra güncelleyip kilomu takip etme adına açıyorum. Nisan 1 e kadar 55 kiloya düşme hedefim var. Hadi bakalım.
Tamam ben bir arkadaşımla haftalık yarış yapıyordum. Tartı fotoğrafları atıyorduk birbirimize. En fazla kim kilo verecek diyeOlabilir benden çok destekleyici bir arkadaş olur mu emin değilim ama deneriz ☺
Sizin kilonuz boyunuz kaç
Göbeğim var yoksa kollarım bacaklarım ince. Öyle olunca da orantısız gibi oluyor. Sanki o 5 kilonun hepsi göbekte gibiOo güzelmiş aslında boy kilo oranı ama bende 55 kiloyken hep 50 ye düşmek istiyordum anlıyorum sizi
Burdan katılırsanız hepimiz yarın tartı fotoğrafı atalım birde haftaya cuma atalım haftanın en çok kilo verenini seçelim. Motivasyon oluruzgünaydın
ben de 7 kg vermek istiyorum ama bi türlü başlayamadım, başlayamıyorum
olur bir yerden başlamış olayım ben deBurdan katılırsanız hepimiz yarın tartı fotoğrafı atalım birde haftaya cuma atalım haftanın en çok kilo verenini seçelim. Motivasyon oluruz
Tamam yarın atalımolur bir yerden başlamış olayım ben de
anlaştıkkTamam yarın atalım
günaydınnGünaydın
Yarın sabah tartıl akşam bişey yeme bitki çayı iç tartı da mutlu hissetgünaydınn
ayy ben unuttum bugün tartılacağımı
tamamdır bugünü erken kapatayımYarın sabah tartıl akşam bişey yeme bitki çayı iç tartı da mutlu hisset
Tartıdan önceki gün 2-3 tane kayısı çayı demleyip içiyorum tavsiye ederimtamamdır bugünü erken kapatayım
yarın da unutmam inşallah