• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Günaydın kızlar kilolar gidiyo maşallah hepinize kocamnn alkışlar benimde kilo64.900gecen haftadan 700gr fazla:) bu hafta biraz fazla kacamk yaptim 64e dusnenin rehavetiyle:)) amannn olsun toplarim sabah jahvaltimda fiks hic degismiyo zaten:)))

şiiiişt kaçamak yaptıkça hedefe ulaşma zamanın uzuycak dur de kendine:45::20:

Öğle yemeğim salata az manti yoğurt ek yemedim buara cok az su iciyorum bugun tejrardan cogaltnaya basladim yuruyuste iki şişe bitirdim bi saat yürüdüm

günaydın kızlar bugün çok mutlu hissettim tartıya çıkınca geçen hafta 55.9 du bu hafta 54.7, 1.2 kilo vermiş gibi gözüküyorum ama bence 900gr verdim çünkü geçen hafta çarş.perş. 55.6 yı gördüm cuma birden 55.9 çıktı sanırım şişlik vardı ondan ama her iki şekilde de sonuç mutlu etti beni:32::32:
sizlerden de iyi sonuçlar bekliyorum canlaar:34:

çok güzel vermişsin canım maşallah

benim bu hafta -200 ile 63,700

slm kızlar, sabah kahvaltım haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık 1 dilim ekmek, öğlen sebze yemeği yoğurt ve bir dilim ekmek, akşam ızgara kırmızı et, salata, yoğurt yedim. leslie fast 4 mile ile yürüdüm. iyi geceler.

günaydın kızlar, kahvaltım, yumurta, peynir,3 zeytin, domates, biber, salatalık, maydanoz, nane, 1 dilim ekmek. herkese güzel hafta sonları.:16:

kızlarr, burada klasik haftsonu sessizliği. sabah kahvaltım tam buğday ekmeğine peynirli tost. canım pek bişi istemio bugün bakalım. akşama yogurtlu ıspanak var.

Selcancim afiyet olsun benim kahvaltim da peynir zeytin yumurta domates salatalık bir dilim ekmek. Aksama da semiz yemegi yapıcam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birazdan leslie bacımla fast 4 mile yürücem, 69'u ucundan gördüm motivasyonum arttı :):10:

tebrikler canım sevindim,ben bu 2 gün boyunca çok kaçamak yaptım yarına kendimi toparlamam lazım:18:

toparlarsın merak etme, hafta sonu kaçamak günü zaten :) keşke tutabilsek kendimizi o zaman hedeflere daha çabuk ulaşıcaz ama kaçamaksız da diyet sıkıcı oluyor :9:

Slm kızlar bugünumu ozet gecim savah yumurta domates i ki ek zeytin peynir cay arada elma cokaclik olxu bi dilinde ekmk yedim öğlen bi tabak kısır aksam salata az ispanak patates az kısır hepsi az az sonrasinda cay cekirdek :)) hafta basindan itibaren cook dikkatli olcamm

Slm kızlar bugünumu ozet gecim savah yumurta domates i ki ek zeytin peynir cay arada elma cokaclik olxu bi dilinde ekmk yedim öğlen bi tabak kısır aksam salata az ispanak patates az kısır hepsi az az sonrasinda cay cekirdek :)) hafta basindan itibaren cook dikkatli olcamm

benim de dikkatli olmam lazım canım kaçamak hakkımı doldurdum:34:

toparlarsın merak etme, hafta sonu kaçamak günü zaten :) keşke tutabilsek kendimizi o zaman hedeflere daha çabuk ulaşıcaz ama kaçamaksız da diyet sıkıcı oluyor :9:

evet canım yaa normalde ufak kaçamakları takmıyorum da şu 1 ay boyunca tutmam lazımdı kendimi yoksa planlarım tutmuycak:44:

Back