Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Slm kızlar sabah : 4kurabiye ve çay ictim öğlen bol salata yoğurt bide ufak bi cikolata attim azima şuan biraz aclik hissettim napsam bilmiyom bu hafta sonu fena dağıtım bugunde niyeyse durduramiyorum kendimi

buarada kuzum biz facete grup açtık katılmak istersen face adresini özelden msj at hilale senide eklesin :)

Slm kızlar sabah : 4kurabiye ve çay ictim öğlen bol salata yoğurt bide ufak bi cikolata attim azima şuan biraz aclik hissettim napsam bilmiyom bu hafta sonu fena dağıtım bugunde niyeyse durduramiyorum kendimi

kuzum regl falan mı olcan bu ne tatı istedigi böyle bencede bi su iç
arada böyle krizlerimiz tutuyor bizim

Saoll paylaşım için baya moral oldu bana

Kk çıtır kızlar a baktim sonuccc bulunamiyor((napimm ya benimki basit aslinda asit soy ismide bi bizde var saniyodum:)

kuzumm msj da attırmıyo bu kk. face te msjlara bak orda diğer msjlar kısmı var ona bak istersen çünkü senin face arkadaş eklemeye kapalı ondan ekleyemioz.

günaydın kızlar sabah kahvaltım her zamanki gibi sandwiç
regl oldum kilom biraz fazla ama hafta 50 leri görürüm inş..
biliyosunuz bu hafta evlilik yıldönümü kutlamam var:)
abartmadan yemek yemem lazım
gerçi bi sabah kahvaltısı bi mangal yapacaz
hamamada gireriz oh miss

Selam kızlar,
Ben nişan günü üşüttüm galiba, grip gibiyim, üstüne bi de dün regl oldum
dün diyetisyenime gittim, kilom halen 65,4 ama 10 gün öncesindeki oranlarıma göre 1,5 kg yağım azalmış-1 kg da suyum artmış :44::44:
sabah kahvaltım pekmezli yoğurt, peynir, 1 d. ekmek, söğüş ve haşlanmış yumurtanın beyazı.
tekrar düzene girmeye çalışıyorum.
umuyorum regl im bitince tartıdaki rakam da düşer.
artık spor yapmam lazım ama hava bozdu, bi de hastayım

Face grubunuz da hayırlı uğurlu olsun
ben face imi kapattım 3 ay önce, burden da bana yazmayı unutmayın

yine aynı anda regl olduk
hamam da süper olur canım, atarsın toksinlerini ohhh mis gibi
mangaldan bişi olmaz canım, tatil yap azcık

hg canım oo sen süper veriyosun yağdan ya
ama sende gelsen süper olurdu orası daha kolay sadece sürekli yazan bizim kızlar var fotoda paylaşıyoruz
teşekker ederm bu arada hep aynı oluyoruz bende
sabah 60.70 falan geldim geçen hafta 60.30 dum biliyosun
bakalım pazartesiye yazıcam kilomu bu hafta benm adet ten bi cacık anlamam cuma bildiriminden
açıversen şu faci olmazmı

Slm pinarcim gecmis olsun yağdan vermen de guzel. Benim kilom durakladi kaç haftadır debeleniyorum bir kilo için. Facede fotoları paylaştık gelsen ne guzel olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada geçmiş olsun bebeğim
senn regl yüzünden su tutmuş bebeğim 64 ü görcen reglden sonra kesin canım
bitki çayı içte topla kendini salma bakalım

Yaa sende yeni bitane ac face nevar 5dklik is hadii bekliyoz hee:)

günaydın canlar ben geldim:)
dün biraz kaçamaklarım oldu bikaç bisküvi bi de öğün saatlerim şaştı ve suyu çok az içebildim
kahvaltım 34 gr lavaş 1 haşlanmış yumurta ve 1 y.biber:)

kızlar face de grup kurmuşsunuz ama ben çalıştığım yerden face ye giremiyorum engelli,akşamları da zaten müsait olamıyorum,pınarla beni unutmayın burda olurmu

geçmiş olsun canım grup için yeni bir face adresi alsan güzel olurdu orası daha rahat oldu
günaydın canım afiyet olsun ekle sen yinede evde fırsatın olunca bakarsn foto paylaşımı yapıyoruz ordan buraya da fırsat buldukça gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…