Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

tmm canım bakıyoruz burayada
orda foto paylaşımları falan yapıyoruz rahat daha cazip geldide ondan
suyu çok iç arka arkaya ben 2 bardak içiyorum değilse bende unutuorum
lavaboya çıkıyorum hemen 2 bardak daha içiyorum
bence öyle yap su içmessen vücut ödem topluyo hemen sağlıklı olmaz kilo bildirimin

bakayım canım olmadı eklerim pek girmiyorum ama arada bakmaya çalışırım:)

tamam canım unutmayın beni ben normalde en az 2.5 lt su içiyorum ama dün içemedim:)

günaydın kızlar, bu gün spora çıkamıcam hava buz gibi, leslile bacımla takılcam uzun zaman sonra kahvaltım, peynir, yumurta, zeytin, domates, 1 dilim ekmek.

13 gündür 1 gram vermedim 11den önce kalkmıyorum. Çok az besleniyorum. Metabolizma yavaşladı herhalde.

Ben bugün kahvaltı yerine bir tabak makarna yidiiiim peynirle Akşam çok canım çekti. Bir şey olur mu ki ?

ben de gram gram veriyorum bu aralar :S gün boyu ekmek yemezsen bir şey olmaz sanırım.

günaydın kızlar, bu gün spora çıkamıcam hava buz gibi, leslile bacımla takılcam uzun zaman sonra kahvaltım, peynir, yumurta, zeytin, domates, 1 dilim ekmek.

unutmayız canım, ama ekle sen yine de faceden, grup kapalı olduğu için fotoları ve sohbetleri sadece kendimiz görüyoruz.

iyi bakalım leslie bacına kavuştun,eklerim canım arada girmeye çalışırım inşallah:)

bende zayıflamak istiyorum fazlalıklarımdan kurtulmam için birazda gaza gelmem lazım
boyum 164 kilom 75
2,5ay önce doğum yaptım fazladan 15kilom var

bende zayıflamak istiyorum fazlalıklarımdan kurtulmam için birazda gaza gelmem lazım
boyum 164 kilom 75

Bende kızım 3aylikken basladim 11kilo gitti 2ayda emzirdigin için cabuk veriliyo bide cok sıkı bi diyet yapma sütünü etkileye bilir bolsu ic öğün atlamadan aralarda meyve yoğurt süt gibi şeyler tuketerk uygula aslinda aburcubur hamur işleri ekmek kizartma yahlilar bunlardan biraz kacininca olmicak bisey değil kolay gelsin

boyum 164 kilom 75

aynı boy kilodayız ama ben veremiyorum gıdım gıdım gidiyo. kızlar süper ve azimliler. benim kaçamaklar çok oluyo....ve su yok hayatımda.
onu bir düzene sokabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…