- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
kızma bebeğim
canım nasıl kızmayayım ya günü belli saati belli insan haber verir. ben de ona göre plan yaparım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızma bebeğim
Nasıl bi düşüncesizlik ya, insan haber verir.!
erteleseydin canım keşke yada başka dersle birleştirseydin o da yapmaz belki bi daha
canım nasıl kızmayayım ya günü belli saati belli insan haber verir. ben de ona göre plan yaparım.
canlar doktora gittim geldim. sonuçlar temiz ama tabi hala regl olmadım. regl olabilsem 2. veya 3. günü tekrar bir tahlil yapılacak. bakalım beklemedeyim.
gözün aydın canım, regl olman için ilaç vermedi mi?:44:
canlar doktora gittim geldim. sonuçlar temiz ama tabi hala regl olmadım. regl olabilsem 2. veya 3. günü tekrar bir tahlil yapılacak. bakalım beklemedeyim.
ay bu da komikmiş ben de kayınpederden pek haz etmem zaten çok seviyeliyiz bi gidince elini öper iyi günler dilerim bi çıkarken elini öper iyi akşamlar derim,eşime dedim ben ondan korkuyorum ablan da onun sağ bacağı oda güldü
Bugun menü paylasmadim hic onlri yazim sabah domates peynir yumurta ek zeytin cay arada portakal ogle yogurt ispanak bir ek arada kahve ictim aksam henuz yemedim hazrlicam salata yoğurt yicem
gözün aydın canım temiz çıkmasına çok sevindim regl olursun en kısa zamanda inşallah çok da düşünmemeye çalış beklediğin içinde olmaz şimdi :)
ay bebeğim gözünaydın
kesin kilodan düzenli olamıyon diye
düşünüyorum artık
Veeeee mutlu son :) regl oldum alaaaaaaammm buna bile burda seviniriz o derece yaniiii :)
Kuzum ama ben nerden baksan 2 yıldır aynı kilodaydim ama bu şekilde gecikmeler kasımda başladı bende anlayamadım. Neyse az önce regl olmuş bulunuyorum ptesi de gidip hemen tahlillerimi yaptiricam bakalım sonuçları gorucez
ay bebeğim çok sevndim gözün aydın olsun
bitince kiloları görcez artık
Veeeee mutlu son :) regl oldum alaaaaaaammm buna bile burda seviniriz o derece yaniiii :)
Kuzum ama ben nerden baksan 2 yıldır aynı kilodaydim ama bu şekilde gecikmeler kasımda başladı bende anlayamadım. Neyse az önce regl olmuş bulunuyorum ptesi de gidip hemen tahlillerimi yaptiricam bakalım sonuçları gorucez
Ben halen olamadim ölücem sitresten test yaptim hamile Değilim gayet düzenli olurdum niye böyle olduyaaVeeeee mutlu son :) regl oldum alaaaaaaammm buna bile burda seviniriz o derece yaniiii :)