• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canlar doktora gittim geldim. sonuçlar temiz ama tabi hala regl olmadım. regl olabilsem 2. veya 3. günü tekrar bir tahlil yapılacak. bakalım beklemedeyim.

canlar doktora gittim geldim. sonuçlar temiz ama tabi hala regl olmadım. regl olabilsem 2. veya 3. günü tekrar bir tahlil yapılacak. bakalım beklemedeyim.

gözün aydın canım temiz çıkmasına çok sevindim regl olursun en kısa zamanda inşallah çok da düşünmemeye çalış beklediğin içinde olmaz şimdi :)

ay bu da komikmiş ben de kayınpederden pek haz etmem zaten çok seviyeliyiz bi gidince elini öper iyi günler dilerim bi çıkarken elini öper iyi akşamlar derim,eşime dedim ben ondan korkuyorum ablan da onun sağ bacağı oda güldü:1::1:

Bizde gayet seviyeliyiz cnm ne kaynanami ne kayinpederimi sevmem işlerine guclerine herzamn kosarim ihtiyac duyduklari her konuda yardim ederim ama ne anne ne baba derim jaynanama anne demememin sebebide ilginc:) gelinlik bakmaya gidiyoruz dugune bi ay var anne diyorum vana anne deme fol yok yumurta yok ilerde pisman olurdun demisti o gun bugundur anne demiyorum ikisinede bana bisey demedikleri surece seslenmiyorum bisey demiyorum cok cektirdiler cook iyyyyy nefret tavan yapti gene

Bugun menü paylasmadim hic onlri yazim sabah domates peynir yumurta ek zeytin cay arada portakal ogle yogurt ispanak bir ek arada kahve ictim aksam henuz yemedim hazrlicam salata yoğurt yicem

gözün aydın canım temiz çıkmasına çok sevindim regl olursun en kısa zamanda inşallah çok da düşünmemeye çalış beklediğin içinde olmaz şimdi :)

Veeeee mutlu son :) regl oldum alaaaaaaammm buna bile burda seviniriz o derece yaniiii :)

ay bebeğim gözünaydın
kesin kilodan düzenli olamıyon diye
düşünüyorum artık
:34:

Kuzum ama ben nerden baksan 2 yıldır aynı kilodaydim ama bu şekilde gecikmeler kasımda başladı bende anlayamadım. Neyse az önce regl olmuş bulunuyorum ptesi de gidip hemen tahlillerimi yaptiricam bakalım sonuçları gorucez

Veeeee mutlu son :) regl oldum alaaaaaaammm buna bile burda seviniriz o derece yaniiii :)

Kuzum ama ben nerden baksan 2 yıldır aynı kilodaydim ama bu şekilde gecikmeler kasımda başladı bende anlayamadım. Neyse az önce regl olmuş bulunuyorum ptesi de gidip hemen tahlillerimi yaptiricam bakalım sonuçları gorucez

ay bebeğim çok sevndim gözün aydın olsun
bitince kiloları görcez artık:24:

gözün aydın canım :1:

hadi gözün aydın canım :1:

:36::36::36::36:
hu huuuu kimse yok mu bugün
geç kalktık kızımla her hafta sonu olduğu gibi
anneme kahvaltıya geldik bir bakayım dedim ama kimseler yookk

Pınarcığım nasıl geçti akşamınız merak ediyorum güzel geçmiştir büyük ihtimal diye düşünüyorum :16:

Gene kimselr yok sanrim sabah kahvaltim herzamnki gibi arada portakl öğle sabze yoğurt asonra kahveni iccem yanindada kuru yemiş yerim aksama firinda tavuk patates yapcam ondan ve salata yemeyi düşünüyorum yarin annemlere gitcem bi hafta yokum kızlar hepiniz jendinize iyi bakin bi hafta sonra görüşürüz inş hepinizi öpüyorum

Ben halen olamadim ölücem sitresten test yaptim hamile Değilim gayet düzenli olurdum niye böyle olduyaa:(

Back