heheheb kuzum nerden buldun yaaa çok güldümmmm
bendee
hala gülüyorum ve okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heheheb kuzum nerden buldun yaaa çok güldümmmm
Kiz benimki şeytanın çırağı o derece yani
bendee
hala gülüyorum ve okuyorum
bende gözlerimden yaş gelerek gülüyorum yaaaa
bebe yağı fln
hemen bi bomba da benden! nişanlıyız ya bayramlarda kayınvalideler hep beraber bize geliyorlar. annemde yazık onlara yemek yetiştircem diye canı çıkıyo. en az halimiz 8 kişi yani düşün. bide gelen giden ekleniyor e malum bayram. neyse ne zaman yemek yapılma muhabbeti olsa benim kv ortalıkta yok yemek pişmek üzereyken teşrif ediyor mutfağa. ben tabi deli oluyorum annem bi taraftan koşturuken onun yan gelip yatmasına. en son benimkinin de dikkatini çekmiş, annesine seslendi sen nerdesin selcan'ın annesi burda uğraşıyo diye. ayy bizimki bi geldi ''rahatlıklarını'' giyiyormuş o ne demekse artık benimki bi kızdı kadriye annem burda uğraşıyo sen yan gelip yatıosun diye. benim kv bi geliyo ya mutfağa anlatamam. neymiş köy havası iyi gelmemiş karnı falan şişmiş ondan rahatlıklarını giyecekmiş (100 kg falan var yani nasıl şişlikse artık ) benimkide diyo ki anne senin 35 yıldır gitmeyen bi şişliğin var zaten
Benden bir diyalog daha; Eşim ve ben kayınvalide ve kayınpeder ile bir tatil beldesinden dönüyoruz,
K.Valide:Şu kenarda yemiş satılıyor alsaydık aslında, (eşimde son sürat gidiyoruz, hiç duralacak durum yok)
K.Peder: şimdi çocuk duramaz sonra bi zaman alırız,
K.v : Ama canımız çekebilir, bak gelinde hamile
Ben : Anne benim canım istemiyor, midem bulanıyor zaten,
K.V: olsun çeker belki, hem buranın inciri güzel olur,
K.P : Oğlum dur alalım bişeyler, (incir ve keçi boynuzu alınır)
K.P: e hani incir istedin bir tane yedin gerisi ne olacak
K.V : o kadar işte yedim geçti, alın siz keçi boynuzu yiyin, faydalı olur
K.P : aman neye faydası varda, ben yemem o garip şeyden,
K.V : Olurmu her derde deva gücü kuvveti artırır, erkeklerin şey (spermden bahsediyor) sayısını artırır, doğurganlığı arttırır ... Herkesta bir suskunluk,şaşkınlık
eşim : Anne bu arabada o dediklerine ihtiyacı olan yok sanırım
Arabadakilerin durumu şu kayınvalide 10 tane hamilelik geçirmiş 6 çocuğu var, kayınpederin kayınvalideden 6 diğer eşten 3,toplam 9 çocuğu var, biz 3 aylık evliyiz ben de 7 haftalık hamileyim
şuna çok güldüm ben yaaaa
hemen bi bomba da benden! nişanlıyız ya bayramlarda kayınvalideler hep beraber bize geliyorlar. annemde yazık onlara yemek yetiştircem diye canı çıkıyo. en az halimiz 8 kişi yani düşün. bide gelen giden ekleniyor e malum bayram. neyse ne zaman yemek yapılma muhabbeti olsa benim kv ortalıkta yok yemek pişmek üzereyken teşrif ediyor mutfağa. ben tabi deli oluyorum annem bi taraftan koşturuken onun yan gelip yatmasına. en son benimkinin de dikkatini çekmiş, annesine seslendi sen nerdesin selcan'ın annesi burda uğraşıyo diye. ayy bizimki bi geldi ''rahatlıklarını'' giyiyormuş o ne demekse artık benimki bi kızdı kadriye annem burda uğraşıyo sen yan gelip yatıosun diye. benim kv bi geliyo ya mutfağa anlatamam. neymiş köy havası iyi gelmemiş karnı falan şişmiş ondan rahatlıklarını giyecekmiş (100 kg falan var yani nasıl şişlikse artık ) benimkide diyo ki anne senin 35 yıldır gitmeyen bi şişliğin var zaten
seninki de iyi cevap veriyomuş genelde erkekler pek yapmaz öyle şeyler
Benden bir diyalog daha; Eşim ve ben kayınvalide ve kayınpeder ile bir tatil beldesinden dönüyoruz,
K.Valide:Şu kenarda yemiş satılıyor alsaydık aslında, (eşimde son sürat gidiyoruz, hiç duralacak durum yok)
K.Peder: şimdi çocuk duramaz sonra bi zaman alırız,
K.v : Ama canımız çekebilir, bak gelinde hamile
Ben : Anne benim canım istemiyor, midem bulanıyor zaten,
K.V: olsun çeker belki, hem buranın inciri güzel olur,
K.P : Oğlum dur alalım bişeyler, (incir ve keçi boynuzu alınır)
K.P: e hani incir istedin bir tane yedin gerisi ne olacak
K.V : o kadar işte yedim geçti, alın siz keçi boynuzu yiyin, faydalı olur
K.P : aman neye faydası varda, ben yemem o garip şeyden,
K.V : Olurmu her derde deva gücü kuvveti artırır, erkeklerin şey (spermden bahsediyor) sayısını artırır, doğurganlığı arttırır ... Herkesta bir suskunluk,şaşkınlık
eşim : Anne bu arabada o dediklerine ihtiyacı olan yok sanırım
Arabadakilerin durumu şu kayınvalide 10 tane hamilelik geçirmiş 6 çocuğu var, kayınpederin kayınvalideden 6 diğer eşten 3,toplam 9 çocuğu var, biz 3 aylık evliyiz ben de 7 haftalık hamileyim
şuna çok güldüm ben yaaaa
benimki fenaaaa zaten benimki yanımda olmasa çekemem gibi geliyo hem kv hem görümceyle çok problem yaşıyorum canım. o yanımda benim tarafımda olmasa çekebilirmiyim bilmiyorum. sanmıyorum yani.
canım sennkide ayrıbi alemmiş
yok bu benim ki değil canım senin sayfadan kopyaladım ben çok güldüm buna
bu iyi bişey canım eşin yanında olduğu sürece Allahın da izniyle bi sorun olmaz onlarla ilgili:)
of sinir oldum ya 1 saattir öğrencimi bekliyorum, dayanamadım mesaj attım, başka bi yere gitmiş, işi erken biterse gelsin diyor annesi. hazır kıta akşama kadar onu beklicez, valla hiç düşünce yok bu insanlarda yahu.
of sinir oldum ya 1 saattir öğrencimi bekliyorum, dayanamadım mesaj attım, başka bi yere gitmiş, işi erken biterse gelsin diyor annesi. hazır kıta akşama kadar onu beklicez, valla hiç düşünce yok bu insanlarda yahu.