Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

aynen canım
valla kolay gelsin

artık içime sinen kıyafetler bulup bulamamak da şans kısmet
tabii canımm, bıkmışlar zaten onla uğraşmaktan, başını bağlayalım da oturaklaşır die düşünolar, evlenir evlenmez de çocuk die başımın etini yiyecek zaten benimki
biz grupça çok hızlıyız canım, herşeye bişekilde yetişiyoruz valla, e hadi çabuk sende git gel lavoboya

Canim enguzel elbiseyi bulcana eminim simdiden hayırlı olsun

canım sen yine de yediklerini çok azaltma da sadece kaçamaklara dikkat et regli de olursan büyük bi kısmı gider zaten bebişin var sen ona göre yiycen

Yok cok azaltmicamda karbon hidratla karbon hidrat tuketmemeye fln dikkatetcem kacamk kesinlikle olmicak okadar yani biran once 60olmam gerek bunaldim artik

Hilalcim sen nişanlı degilmiydin yanlismi hatirliyorum sanki düğünum var filn diyodun ben herşeyi birbirine karistirdim heral:))

bulursun inaşallah canım,kilo problemin olmuycak nasılsa o zamana kadar çocuk da olur hayırlısıyla:)
lavaboya da gittim yemeğimi de yedim geldim

Bi aylik işin var canim azdaha sıkı tutarsan hemencecik gider

Yok cok azaltmicamda karbon hidratla karbon hidrat tuketmemeye fln dikkatetcem kacamk kesinlikle olmicak okadar yani biran once 60olmam gerek bunaldim artik

nisan çıkana kadar 4.5 daha gitmiş olsa iyi olcak canım çok da sıkamıyorum bırakınca hemen gelsin istemiyorum:)
senin de az kaldı 60a zaten hızlı veriyosun yürüyüşe de başlayınca daha hızlanır canım bi de sıkılaşırsın oohh bal

öğle yemeğim tel şehriyeli çorba,kızartma yoğurtlaması vardı yoğurdundan yedim bikaç lokma aldım tanelerinden,patatesli köfte(3 köfte 2 dilim de patates yedim).

canlaaarrr öğle menüm 3 köfte bir kase yoğurt (12 de yedim) birazdanda küçük bir yeşil elma yerimm

benimde öğle yemeğim: tavuklu salata
ama mayonezli sos vardı içinde, dışardan söledim
ayran içtim bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…