her türlü iyi gelecek canım size farklı bi yerde olmak
bende cevap yazarken bi bakıorum 2 sayfa atlamış
valla koştur koştur 2 farklı elbise arıcam bu haftasonu galiba
hızlı hızlı giyer çıkarırım mağaza kabinlerinde, saç baş dağılır artık
sakin oll işler yetişir merak etme. istediğin gibi bişiler eminim ki bulursun.
hehehehe aynen valla 2 dk boş bırakmaya gelmiyo bizisayfalarca yazmışız yine. kuşum bu arada yarın seninle ikimiz olurduk hep ben yarın yokum ama pazar çalışıyorum maalesef
oh oh baya hızlı çıktı desene bunlar hemen bakmaya başla canım kıyafetlere yetişir hepsi güzel güzel elbiseler abiyeler bulursun inşallaah:)
deli oğlanlara uysal narin kızlar bulunca kaparlar tabi o konuda halısın kendileri de başedemiyo bazen
yaa ben hıza yetişemiyorum aynı sen gibi sıkıştım lavaboya gidemiyorum canım inan ki
artık içime sinen kıyafetler bulup bulamamak da şans kısmet
tabii canımm, bıkmışlar zaten onla uğraşmaktan, başını bağlayalım da oturaklaşır die düşünolar, evlenir evlenmez de çocuk die başımın etini yiyecek zaten benimki
biz grupça çok hızlıyız canım, herşeye bişekilde yetişiyoruz valla, e hadi çabuk sende git gel lavoboya
sağol canım daha 6.5 var hızla giderse iyi de duraklarsa uğraştırır:)
canım sen yine de yediklerini çok azaltma da sadece kaçamaklara dikkat et regli de olursan büyük bi kısmı gider zaten bebişin var sen ona göre yiycen
evet bebeğim kocamı tanıyorum
yüzüğü bi kere bile çıkarmadı
çok beğendi
on numara oldu ama çıtayı fazla
yüksek tuttum bi dahakine naparım bilmem:44:
bu arad 19 unda evlilik yıldönümüz
2 günlüğüne bizim burda termal var oraya gitcez gene hediye telaşı sardı:26:
Canim enguzel elbiseyi bulcana eminim simdiden hayırlı olsun
Hilalcim sen nişanlı degilmiydin yanlismi hatirliyorum sanki düğünum var filn diyodun ben herşeyi birbirine karistirdim heral:))
artık içime sinen kıyafetler bulup bulamamak da şans kısmet
tabii canımm, bıkmışlar zaten onla uğraşmaktan, başını bağlayalım da oturaklaşır die düşünolar, evlenir evlenmez de çocuk die başımın etini yiyecek zaten benimki
biz grupça çok hızlıyız canım, herşeye bişekilde yetişiyoruz valla, e hadi çabuk sende git gel lavoboya
Bi aylik işin var canim azdaha sıkı tutarsan hemencecik gider
Yok cok azaltmicamda karbon hidratla karbon hidrat tuketmemeye fln dikkatetcem kacamk kesinlikle olmicak okadar yani biran once 60olmam gerek bunaldim artik
canlaaarrr öğle menüm 3 köfte bir kase yoğurt (12 de yedim)birazdanda küçük bir yeşil elma yerimm
afiyet olsun canım köfte köfte
bulursun inaşallah canım,kilo problemin olmuycak nasılsa o zamana kadar çocuk da olur hayırlısıyla:)
lavaboya da gittim yemeğimi de yedim geldim
öğle yemeğim tel şehriyeli çorba,kızartma yoğurtlaması vardı yoğurdundan yedim bikaç lokma aldım tanelerinden,patatesli köfte(3 köfte 2 dilim de patates yedim).
canlaaarrr öğle menüm 3 köfte bir kase yoğurt (12 de yedim)birazdanda küçük bir yeşil elma yerimm
benimde öğle yemeğim: tavuklu salata
ama mayonezli sos vardı içinde, dışardan söledim
ayran içtim bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?