Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ayyyy ben bile heyecanlandım şimdi benim söz nişan beraber oldu yani istemeye geldiler yüzükleri taktık okadar aile arasında evde oldu. dışarıda istememiştim ben. sade bi kıyafet giymiştim ayyy bak aklıma geldi şimdi. biliorum ki en güzel kıyafetleri bulursun kendine çünkü nerden baksan en az 2 beden küçülmüş olman gerek. aaayyy süper oolucakkk

canım yine de vermişsin sonuçta kaçamaklarımız alışkanlık oldu olsun o kadar bu hafta sıkı tutarsın:)

ay ben bile heyecan yaptım yaa
çok sıkışık ama sağ salim atlatırsın umarım

ah canım benim iyiki varsınız yaa biraz moralim yerine geldi:)

erkeklerin bunu anlaması biraz zaman alıyo canım yılların geçmesi lazım ki anlasınlar

işte bizim bi isteme olacak, 4 gün sonra da söz-nişan olacak, ayrı kıyafetler bulmam lazım, istemeye sade bi elbise alırım diz üstü gibi, nişan a abiye bişi.
ama bunlar haftaya olacak, evet küçüldüm ama benim sorunum zamanımın dar olması, inşallah hemen bulurum :18:

en iyisi temiz havada kahvaltı yapmak olcak

ya bende ayso yazmış arıyorum bulamıyorum nerde yazdıgını çok sayfa geçiyor hemen

ay ben bile heyecan yaptım yaa
çok sıkışık ama sağ salim atlatırsın umarım

her türlü iyi gelecek canım size farklı bi yerde olmak
bende cevap yazarken bi bakıorum 2 sayfa atlamış
valla koştur koştur 2 farklı elbise arıcam bu haftasonu galiba
hızlı hızlı giyer çıkarırım mağaza kabinlerinde, saç baş dağılır artık

inş.. bebeğim bulursun ya kasma çıtır hatunum

ah canım benim iyiki varsınız yaa biraz moralim yerine geldi:)

erkeklerin bunu anlaması biraz zaman alıyo canım yılların geçmesi lazım ki anlasınlar

üzme kendini canım, olur böle vakıalar, gelip geçici nasılolsa
anlamalarını beklemicez artık napalım

sakin oll işler yetişir merak etme. istediğin gibi bişiler eminim ki bulursun.

kızlar canlarım valla yetişemedim
hızınıza acayip atlatı sayfalar
valla kilom iyi ama 50leri görmek süperr olcak napalım

hehehehe aynen valla 2 dk boş bırakmaya gelmiyo bizi sayfalarca yazmışız yine. kuşum bu arada yarın seninle ikimiz olurduk hep ben yarın yokum ama pazar çalışıyorum maalesef

katıcam canım haklısın, benim şu isteme-söz faslını bi atlatayım da 2 haftaya kadar, sonra sporu da devreye sokucam artık

canıım senin bugün de önemli gün dimii inşallah çok iyi geçer canım rahat ol yine nasılsa sevdiler seni bu sefer daha kolay geçer hadi bakalım haberleri bekliyoruz yine

artık şans kısmet
haftasonu ben de kıyafet aramaktan vakit bulursam yazıcam size

canıım senin bugün de önemli gün dimii inşallah çok iyi geçer canım rahat ol yine nasılsa sevdiler seni bu sefer daha kolay geçer hadi bakalım haberleri bekliyoruz yine

sağol canım, evet rahatım bu hafta, seviolar beni sağolsunlar, tabi buldular benim gibi kızı, bizim deli oğlanı kim çekecek başka die, acele ediolar

sağol canım, evet rahatım bu hafta, seviolar beni sağolsunlar, tabi buldular benim gibi kızı, bizim deli oğlanı kim çekecek başka die, acele ediolar

oh oh baya hızlı çıktı desene bunlar hemen bakmaya başla canım kıyafetlere yetişir hepsi güzel güzel elbiseler abiyeler bulursun inşallaah:)

deli oğlanlara uysal narin kızlar bulunca kaparlar tabi o konuda halısın kendileri de başedemiyo bazen

yaa ben hıza yetişemiyorum aynı sen gibi sıkıştım lavaboya gidemiyorum canım inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…