- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Bi haftayi gectide hamile degilimdir heralde sanmıyorum ama cok fenayim yani anlatamam sinir sitres şişkinlik fena yani
Beyaz peynirli salata yedim :)
Öğlen sebzeli ızgara tavuk dürüm yemiştim ayranla, o yuzden akşam dengeleyim dedim
canım hiç beklemesen bi doktora gitsen, hem tahlil falan da yaparlar. için de bedenin de rahat edecek erteleme canım ya.
Aksam yemegim salata ispanak yoğurt
canım hiç beklemesen bi doktora gitsen, hem tahlil falan da yaparlar. için de bedenin de rahat edecek erteleme canım ya.
1-2 su bardağı pilavlık bulgur
2-3 su bardağı su
1 adet soğan
3 diş sarımsak
1-2 yemek kaşığı biber salçası-domates salçası karışık
2 adet domates
1-2 adet yeşil biber
bazen kuşbaşı et,tercihine kalmış.
pul biber, karabiber, tuz
sıvı yağ, istersen biraz tereyağ, bu kadar
1-2 su bardağı pilavlık bulgur
2-3 su bardağı su
1 adet soğan
3 diş sarımsak
1-2 yemek kaşığı biber salçası-domates salçası karışık
2 adet domates
1-2 adet yeşil biber
bazen kuşbaşı et,tercihine kalmış.
pul biber, karabiber, tuz
sıvı yağ, istersen biraz tereyağ, bu kadar
Ya varya öyle zorki doktora gitnek bebis cok huysuz birakip iki dk markete gidemiyorum öyle gözümde buyuyoki aslinda doktorluk cok isim var biraz buyumesini bekliyorum ama icime kury düşündün esimden test istedim yarin sabah yapcam nolur nolmaz bilelim
afiyet olsun, süt olsun
anladım canım, test yapman iyi olurdoktorum, kilo vermenin de etkisi olmuştur gecikmesinde demişti, belki senin de öyledir.
Belkide bilmiyorum bakalim hayrlisi hamile dilimdir inş hayatim kayar heral:))
inşallah canım, zor olur yoksa.
Bizim kapiya tımarane yazariz girilmez fln:))))
Teşekkür ederim canım, ben bunu etsiz yapıomuşum hep o zaman :))
Gerçi sarımsak 1 tane katıodum;p
Bizim kapiya tımarane yazariz girilmez fln:))))
bu arada bende 2 gün geciktim laf aramızda tırsmıyor değilim. iki üç gün daha beklicem gelmezse bende test yaparım. :18:
ayy güldürdün beni canım . emzirdiğin için bide bebek ek bişey yemiyorsa hamile kalman imkansıza yakın bir olasılıkmış. tabi sen güvenme yine korun. hamile değilsindir. emziren anneler zaman zaman adet düzensizliği yaşayabiliyorlar. bende kızım 6 aylıkken 15 gün gecikmiştim. 2 kere test yaptım aman zor oluyoo ya kadın olmak ne zor.
bu arada bende 2 gün geciktim laf aramızda tırsmıyor değilim. iki üç gün daha beklicem gelmezse bende test yaparım. :18:
ben de her zaman koymam et, kafama göre takılıyorumher iki şekilde de güzel oluyor.
:)))))))hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?