Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

canım hiç beklemesen bi doktora gitsen, hem tahlil falan da yaparlar. için de bedenin de rahat edecek erteleme canım ya.

Ya varya öyle zorki doktora gitnek bebis cok huysuz birakip iki dk markete gidemiyorum öyle gözümde buyuyoki aslinda doktorluk cok isim var biraz buyumesini bekliyorum ama icime kury düşündün esimden test istedim yarin sabah yapcam nolur nolmaz bilelim

canım hiç beklemesen bi doktora gitsen, hem tahlil falan da yaparlar. için de bedenin de rahat edecek erteleme canım ya.

Bende cok severim diyete basladim gunden beri cok az pilav turleri yaptim yapmamaya gayret ediyorum çünkü bizde pilav olunca aksaminda bitiyo koca twncere hastalik derecesi bizde pilav sevgisi :)

Teşekkür ederim canım, ben bunu etsiz yapıomuşum hep o zaman :))
Gerçi sarımsak 1 tane katıodum;p

anladım canım, test yapman iyi olur doktorum, kilo vermenin de etkisi olmuştur gecikmesinde demişti, belki senin de öyledir.

Bizim kapiya tımarane yazariz girilmez fln:))))

ayy güldürdün beni canım . emzirdiğin için bide bebek ek bişey yemiyorsa hamile kalman imkansıza yakın bir olasılıkmış. tabi sen güvenme yine korun. hamile değilsindir. emziren anneler zaman zaman adet düzensizliği yaşayabiliyorlar. bende kızım 6 aylıkken 15 gün gecikmiştim. 2 kere test yaptım aman zor oluyoo ya kadın olmak ne zor.

Son düzenleme:
bu arada bende 2 gün geciktim laf aramızda tırsmıyor değilim. iki üç gün daha beklicem gelmezse bende test yaparım. :18:

Aynen cnm kadin olmak zor daha 5aylik bile olmadi suan hamile olsam bide emzirneyi birakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…