canım regldendir o
sıkma canını
şekerden biraz uzak dur lütfen
yolu yarıladın nerdeyse
bende tatlı yedim vücut istemiyor resmen
yapma lütfen
bu yüzden hep yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor, ömür boyu :44::44::44:
başka şeyler yap yaz tatiliYa moralimda bozulduya hepten yemeğe sarasim var cok sitresliyim bukadar urastim ama resmn diyeti fln birakasim var suan neyse bi elma aldim elime onla yatistrim bari inş bugunu kazasisz atlatirim
canım regldendir o
sıkma canını
şekerden biraz uzak dur lütfen
yolu yarıladın nerdeyse
bende tatlı yedim vücut istemiyor resmen
yapma lütfen
başka şeyler yap yaz tatili
yazın giyeceğin
tişörtler jeanler
göbeksiz halin falan sıkma bu kadar
kendini bn kaç gündür açlıkla savaşıyorum
ama bırakmam
kızlar bende aynı iştah açıklığı söz konusuaz önce kahvaltı yaptım ama aç gibiyim hala. dün sabah regl olmadan önce 1200 gr fazla çıktım(73,2) bugün 71.8 normale döndüm, günlük değişim yaşıyorum resmen.
Suan itibariyle hedefimi degistirdim 60da tamamim 52yi düşündükçe moralim bozuluyo ve cok uzak geliyo 60i görünce düşüncem devamini 60ta zaten gayet normal oluyorum bu düşünce umarim işe yarar cok sitres yaptim birden gayet iyidim niye böyle olduki
daha bunun hamileliği doğum sonrası var canım biz daha onlara girmeden kilo sorunuyla uğraşıyoruz hamileyken bari dikkat edelim
Sen zaten bırakmakma cok az kaldi sık dişini:)
kızlar bende aynı iştah açıklığı söz konusuaz önce kahvaltı yaptım ama aç gibiyim hala. dün sabah regl olmadan önce 1200 gr fazla çıktım(73,2) bugün 71.8 normale döndüm, günlük değişim yaşıyorum resmen.
Slm kızlar moralim bozuldu bugun cumadan beri tartiiyodum 65i görünce biraz saldim kendimi hamburger yicem demistimya 65i gorunce neyse yedim patates filnda ve cumadan beri baya abarttim 67.700ciktim sabah aglicajtim resmen bide regli olmam gerejti normalde gecti bi hafta heral onun sisligi var ama coj sinir oldumya((neyse bugunku ogunlerim sabah salatalik peynir yumurta maydanoz roka az bal iki kurabiye bir incir iki ek cay felaket bisekilde tatli ihtiyacim oluyo aglicamya ((arada portakal öğle salata yoğurt bi ek sanirim dayabamayip assobra kahve kurabiye yicem off
Slm kızlar moralim bozuldu bugun cumadan beri tartiiyodum 65i görünce biraz saldim kendimi hamburger yicem demistimya 65i gorunce neyse yedim patates filnda ve cumadan beri baya abarttim 67.700ciktim sabah aglicajtim resmen bide regli olmam gerejti normalde gecti bi hafta heral onun sisligi var ama coj sinir oldumya((neyse bugunku ogunlerim sabah salatalik peynir yumurta maydanoz roka az bal iki kurabiye bir incir iki ek cay felaket bisekilde tatli ihtiyacim oluyo aglicamya ((arada portakal öğle salata yoğurt bi ek sanirim dayabamayip assobra kahve kurabiye yicem off
tmm canım sende önce 60 ı hedefle
55 olsan bile ideal bence önce az hedeff koy kendine
bende sen gibi stres yaptım bak gene başladım vemeye
öle arada kaçamak yapsanda bişşey olmas
hergün hamburgermi yiyiosun sanki
daha bunun hamileliği doğum sonrası var canım biz daha onlara girmeden kilo sorunuyla uğraşıyoruz hamileyken bari dikkat edelim
Öyle yapcam bakalım umarim bu düşüncelerim biran önce düzelir hamburger zaten ödüldu ilk hedefime ulasmanin ödülü fakat ondan sonra hepbi abarti oldu yediklerimde ayyyy siniroluyom kendine
Sormaya aksamda börek verdiler bayilcaktim resmen cok severim bide öyle bi yiyolarki insanin cani cekmemesi mümkün dillkızlar ikiniz de tutun kendinizi lütfen ben de inanın çok zor direniyorum gözümün önünden uçuşanları bi bilsenizhele geçenlerde surviver da simit arası kalın kalın kaşarla domates verdiler, resmen aşerir gibi o günden beri onu istiyorum ama yemedim ne zaman ki tartıda 50.0 görürsem o zaman kahvaltıda 1 tam simit ve bi sürü kaşar yiycem yanında yeşillik onun hayalini kuruyorum günlerdir:18::18:
Hamilelikte verebiliyosun bile mide bulantina bağlı:) ben 9kilo verdim serumla beslebiyodum resmn
canım pes etmek yok, azıcık sabır. reglden oluyor şişlik.
silkelen ve kendine gel bebeğim
adet olduktan sonra daha kolay gidecek benimde öle oldu
sen beslenmeni normale döndür tatlıdanda uzak
kuru incir falan ye
Sormaya aksamda börek verdiler bayilcaktim resmen cok severim bide öyle bi yiyolarki insanin cani cekmemesi mümkün dill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?