Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ayyyyyy bu kadar olmaz yani, ne yaıp, hiç kullanılmış şey verilir mi ya… ayıp yaniii, bu kadar düşüncesizlik olamaz

aynennn aynennn kuzummm. bide ayar olmnamın en büyük sebebi ben görümcemi 10 yıldır tanıyorum nişanlımı 4 yıldır. yani aynı evde kalmışlığımız bile var görümcemle bana bunu yapmasına uyuzum. çoook kıskançlar çookkkkk

ayyyyyy bu kadar olmaz yani, ne yaıp, hiç kullanılmış şey verilir mi ya… ayıp yaniii, bu kadar düşüncesizlik olamaz

öyle işte canım millette neler var ben birine hediye alsam kendim kullanabileceğim kalitede bişey alırım yada daha iyisi aşşağısını ya da kullanılmışını hayal edemezdim bi de kendi bi makyaj markasının satıcılığını yapıyo bana testır hediye ediyo gülüyorum artık

ay ne güzel öyle bi arkadaşlığınız var iki çeneni tutsan da gelinle iyi geçinsen ne olur valla kardeş gibi olunurdu ama kıymet bilmiyolar ki

ay ne güzel öyle bi arkadaşlığınız var iki çeneni tutsan da gelinle iyi geçinsen ne olur valla kardeş gibi olunurdu ama kıymet bilmiyolar ki

aynen kuzum. biliosun bazı insanların gözünü kıskançlık fesatlık kör ediyor. benimkisininde aynı böle işte

kızlar ben bugün yemekten 15-20 dk sonra az şekerli türk kahvesi içmiştim yazmamışım şimdi de ara olarak 1 elma yiyorum:)

Aynen bende yanii...

canlar kendinize iyi bakın az kaçamak çok hareket keyifli tartı günü ve hafta sonu sizlerle olsun beni özleyin öpüyorum hepinizi Allah a emanet olun

selam kızlar . ya siz ne güzel yazıyorsunuz ben sizin gibi yazamıyorum anca okuyabiliyorum ,
burayı okumadığım gün salıyorum. valla. ama ben sizin gibi sabahları kahvaltı yapamıyorum. kepekli bisküvi çay falan. öğlen aşçı ne yapar sa. akşam da
dikkat etmeye çalışıyorum yoğurt eşliğinde. ama kuruyemişe pis sardım badem fındık a. fıstıığı. eşimle yarışa da girdik o hızlı veriyo nasıl oluyo . erkeklerin metabolizması daha hızlı herhalde

erkeklerin kas oranı daha fazla olduğu için yağ yakmaları daha kolaymış, benim eşim de benden fazla kilo veriyor.

Canm ben senin yerine olsam benim ihtiyacim yok sen kullan derdim... ayyy ne gıcık

Canım mutlaka kahvaltı yapmaya çalış, en önemli öğün bence.
Öğlen çıkan yemeklerdende seçerek yemeye çalış, kuruyemişi abartma, günde sadece bir ara öğünde 3 tam ceviziçi veya 10 badem veya 15 fındık veya üçünden karışık bişi yap. Onlarda da yağ var sonuçta unutma
Erkekler daha hızlı kilo verebiliyor doğru, metabolizmaları bize kıyasen hızlı. O yuzden onlardan hep daha az yemeliyiz

Şu an evde erkek arkadaşımla arkadaşı var, içki içiolar, yanında da çikolata kuruyemiş yioşar ama ben ne yiyor ne de içiyorum :)
İnanır mısınız hiç canım çekmiyor. Valla ben bu işi artık iyice kafaya koymuşum onu anladım.

iyi akşamlar kızlar
bazen gündüzleri zamanım oluyor giriyorum kimse olmuyor dünde zamanım vardı site yoktu ay ne şansızım
çok yoğundum bugün
regl de oldum akşam üzeri şimdi gidip uyuyacağım geçmişi okuyacak halim yok yarın zamanım olursa okurum pazartesi bir sürü beyannamenin son günü oyyy oyyy ((((

Canım belli olmuyo bizim saatler, bazen ansizin kaytaniveriyoruz:))
Regl olmana sevindim, atarsin fazla kiloyu
Kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…