Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar öğle yemeğim bir kase kaşarlı domates çorbası,kıyma döner,ayran,bikaç dilim domates ve çok az y.biber

iyi vermişssin canım tebrikler
beslenme düzenin nasıl:44:

sağol canım darısı hepinize ama bu aralar hızım yavaşladı artık:)
özel bişey yapmıyorum canım burda hepimizin bahsettiği hamur işi yağlı tatlı şeylerden uzak duruyorum onun dışında günde 3 dilimden fazla ekmek yemiyorum,çorbayı 2 öğün tüketirim genelde,akşam yoğurt süt ama en çok kilo verdiğim dönem hafta sonları o zaman 2 ana 3 ara öğün yapıyorum ve ara öğünden başlıyorum güne,hem aç kalmıyorum hem de daha az yemekle günü kapatıyorum anlıycan hepimizin aşağı yukarı uyguladığı şeyler veee tabikiii kaçamaklarım oluyo her hafta mutlaka

bende de aynı yavaşlık var canım ya
ah bu kaçamaklar yokmu ah

Öğle yemeğim: ızgara tavuk, salata, ayran (aaaa ekmek yemeyi unuttummmm şimdi yazarken farkettim hea)

öğle yemeğim, et kavurma, 1 dilim ekmek.
kızlar ''progestan'' kullanan var mı içinizde (adet düzensizliği için verdi doktor, daha önce de bebeğin düşmesini engellemek için kullanmıştım.) sizde de mide bulantısı, baş dönmesi, uyku yaptı mı merak ettim. halsizlikten spor yapamıyorum ya, leslie bacım özledi beni :S

Aminn cnm hepimizinkini ek bişey vermiyorum ama sütümde azalma olmuştu bende yediklrimi biraz cogalttim suan bi sorunyok cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…