öğle yemeğine çıktım geldim:) canım ben ilk tartıldığımda akşam işten eve döndüğüm halimleydim en son öğle yemeği yemiştim ve kilom 62.7 'idi
ne kdar sürede3 verdin canım peki
şubatın başında başladım canım ama o ilk hafta çok sıkı değildi yanlış hatırlamıyosam,1 hafta da memlekete gittiğimde çok fazla kaçamak yaptım tatlı hamurişi falan o hafta hiç gitmedi onun dışında böyle:)
kızlar öğle yemeğim bir kase kaşarlı domates çorbası,kıyma döner,ayran,bikaç dilim domates ve çok az y.biber
kızlar öğlen menüm
mercimek çorba ıspanak ve yoğurt
iyi vermişssin canım tebrikler
beslenme düzenin nasıl:44:
sağol canım darısı hepinize ama bu aralar hızım yavaşladı artık:)
özel bişey yapmıyorum canım burda hepimizin bahsettiği hamur işi yağlı tatlı şeylerden uzak duruyorum onun dışında günde 3 dilimden fazla ekmek yemiyorum,çorbayı 2 öğün tüketirim genelde,akşam yoğurt süt ama en çok kilo verdiğim dönem hafta sonları o zaman 2 ana 3 ara öğün yapıyorum ve ara öğünden başlıyorum güne,hem aç kalmıyorum hem de daha az yemekle günü kapatıyorum anlıycan hepimizin aşağı yukarı uyguladığı şeyler veee tabikiii kaçamaklarım oluyo her hafta mutlaka
öğle yemeğim peynirli salata
bende de aynı yavaşlık var canım ya
ah bu kaçamaklar yokmu ah
onlar olmasa belki daha hızlı veririz ama olsun o kadarcık yaa ben pişman olmuyorum valla çok abartmadıkça o kadarcık da ödülümüz olmasın mı şekerim
Öğle yemeğim: ızgara tavuk, salata, ayran (aaaa ekmek yemeyi unuttummmmşimdi yazarken farkettim hea)
hoşbuldum cnm Allah bağışlasın kuzularımızı sen ne güzel hızlıca kurtuldun kiloların bir kısmından darısı başıma ağustosta tatilde incecik olmak hedefim merak ettigim bebegin sadece anne sütümü alıyor mama takviyesi falan yok degilmi eger sadece annesutuyse son 1 ayda onun kilo alımı yavaşladımı cevaplarsan cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?