Evet canım sen kibarca dokundurdun ona ama anlayana :))))))
Tebrik ediyorum canım, 400 gr süper bence. Düşünme daha düşük olmalıydı diye, direniyor sonuçta vücudumuz, en cok kaldığı kiloda duracaktır bi süre.
Temizlik de iyi yapmıssın vallahi :)))
Günaydın kızlar.
Kilo bildirimim maalesef kötü çünkü 400 gr almışım((((
Bu hafta hiç bozmadım ama muhtemelen bu fazlalık regl olacagım için.. Normal şartlarda bu pazar olması lazım ama daha önce veya gec de olabilir. Zaten inceden ağrım var.
Bu nedenle moralimi bozmuyorum, nasılolsa ben kilo almadım, artık ödem mi neyse :)))))
Şu durumda gecen hafta 67,100 kg dım
Bu hafta 76,500 kg
Başlangıc 73, 00 kg
Hedef 55-58 arası olmak :)))
Şöyle bi hazirana kadar olsam hiç fena olmazz :)))))
Günaydın kızlar
geçen hafta 65,300
bu hafta tam 65,000
giden -300 buna da şükür ama kısırdan başka kaçamağım yoktu 200-300 her hafta böyle giderse işim zor
bu sabah değişiklik yapıp sütün yanına peynir ve zeytin yeyip öyle çıktım evden bide öyle deneyeceğim
yok bebeğim azim kalmadı bende yeiden toparlanmam lazım
çok sıktım galiba kendimi ondan oldu
pes etmek yok
gidecek gidecek sen merak etme
bebeğim sende ben gibisin aynen
yaa ben her hafta aynı muhabbet
vücudum alarm veriyor artık
Eki Görüntüle 1022319
kızlar bunlardan aldım
Kızlar doğum günümde gelin hepiniz gelebilen gelsin incecik havuza girelim :) :)
aynen bende senin gibiyim canım ilk baştaki gibi veremiyoruz maalesef böyle böyle gidecek keşke çabuk gitse
canım dediğin gibi regl öncesi şişlik olup bittikten sonra güzel bir sonuç görürsün en güzel yanı da o :)
canım sende pınarla aynı durumdasın benimde bir hafta falan var ben birde 24 günde bir oluyorum pöfff
evet her pazartesi ve her cuma aynı muhabbet dönüyor :)))))
geri kalan günler de dedikodu, çekiştirme
bunlardan alsak da, sıkılırız bi süre sonra yaa :)))
valla bilmiyorum gram veremiyorum çok kötü morelim bozuluyor ne yapmam lazım
üdeli gibi oldum bişiler yemek istiyorum can sıkıntısından ya
Eki Görüntüle 1022319
kızlar bunlardan aldım
Canm benim Günaydın. . Regl olacagindan o400 gr hic moralini bozma .. benim Dünüm yogun geçti giremedim.. Bugün den başlıyorum. Ama kizlar affiniza sığınarak kilomu söylemek istemiyorum :) 69 a inince soylicem ben size . 69 a inene kadar dostlugunuz samimiyetiniz muhabbetiniz icin burda olacağım. . En önemlisi desteginiz.. haziranin 30 u doğum günüm ve ben o gün 60 kilo olacağım hiç şüpheniz olmasın:) :) kız pınar sen ne tatlısın ya.. bakarsın zayiflayinca iki tek atariz senle :) :)
ya ta ben eskişehirdeyim bende gelirdim aranıza:26:
inş.. bbebeğim dün başladım yapmaya
hergün arttıra arttıra yapıcam zorlamıyım kendimi dedim
kollarımı acayip çalıştırıyor
Kızlar doğum günümde gelin hepiniz gelebilen gelsin incecik havuza girelim :) :)
canım bozma moralini bak sen de diyosun regline az kalmış bu zamanda bırak vermeyi yüksek bile çıkıyosun gidecek onlar birden rahat ol
ben de aldım ondan canım 1 aydır evde yatıyo,kilo varken yanlış kas yapar dedi arkadaşlar bende biraz daha kilo vermeyi bekliyorum kullanmak için ama senin az bi kilon kalmıştı zaten sorun olmaz heralde,bu arada denedim de çok zorluyo haberin olsun
aynen canım:)
her zaman 1 kilo falan veriyodum ya az geldi o yüzden canım.bide ben 1.5 sene önce şuanki kiloma gelmiştim onu da hızla aldım ondan önce 53 tü hep çok kısa bi süre de 49 lara inmiştim inşallah bi süre daha haftada 1 kilo hızıyla gider yaa
senin bu kilo almışım dediğin regliden sonra birden püff olucak canım hemde fazlasıyla şanslısın yani
ortada buluşuruz olmadı, sivrihisar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?