Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

aynen canım:)
her zaman 1 kilo falan veriyodum ya az geldi o yüzden canım.bide ben 1.5 sene önce şuanki kiloma gelmiştim onu da hızla aldım ondan önce 53 tü hep çok kısa bi süre de 49 lara inmiştim inşallah bi süre daha haftada 1 kilo hızıyla gider yaa

Ben kalkayim bitki Çayı yapayım kendime .. geleceğim yine beni ozleyin anacigim byy :)

senin bu kilo almışım dediğin regliden sonra birden püff olucak canım hemde fazlasıyla şanslısın yani

merhaba kızlar, sertab erenerle demir demirkan twitterlardan bir siteden bahsettiler. www.kalorinibil.com sitede günlük kaç kalori almamız gerekiği, hangi besinin porsiyon porsiyon bile kaç kalori olduğu, örnek listeler, yüzlerce yemek tarifi heer şey var. ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum, sonuç harika! hayatımda kilomu kontrol etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. istiyorum ki hepiniz kullanın ve faydalanın çünkü bütün kadınlar resmen bu konuda eziyet çekiyor ama aslında kilo vermek çooook kolay. bu siteyle çook kolay kızlar. kesinlikle kullanınREKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın cnm
süpersin 300 gr gitmiş, gitmiş ya sen ona bak.
zaten sağlıklı yiyerek kilo veriyoruz, sıkma sen canını.
kısırdan bişi olmaz
yediklerinde de değişiklik yapman iyi olabilir, iyi yapmışsın

Son düzenleme:

zaten bi şişliğimiz bitmedi tükenmedi, senin de başlamış olabilir hafta önceden şişme

evet her pazartesi ve her cuma aynı muhabbet dönüyor :)))))
geri kalan günler de dedikodu, çekiştirme

bunlardan alsak da, sıkılırız bi süre sonra yaa :)))

ne bilim bebeğim ben dün çok eğlendim
benimki yeni şekiller ğretti bana hep göbek ağırlıklı ben
sadce oraya takığım
ama acilen yazın gelmesi lazım ben acayip sıkıldım
ayın sonunda benim ki 8,30 kadar çalışcak bütün yaz
bende o yüzden rahatım rahat rahat yürüm artık sporda yaparım
yemek derdimde olmaz
sadece ona yaparım benm ay sonuna kadar müsadem var başka türlü olmaz benim işim
çünkü artık sporla desteklemem lazzım başka türlü gitmez
beni görseniz inceldim farkındayım yeter bile dersiniz ama sıkı değilim o yüzden takığım
spor yapsam kesin düzelicem de
bende bunu aldım evde takılıyım diye

valla bilmiyorum gram veremiyorum çok kötü morelim bozuluyor ne yapmam lazım
üdeli gibi oldum bişiler yemek istiyorum can sıkıntısından ya

canım bozma moralini bak sen de diyosun regline az kalmış bu zamanda bırak vermeyi yüksek bile çıkıyosun gidecek onlar birden rahat ol

ben de aldım ondan canım 1 aydır evde yatıyo,kilo varken yanlış kas yapar dedi arkadaşlar bende biraz daha kilo vermeyi bekliyorum kullanmak için ama senin az bi kilon kalmıştı zaten sorun olmaz heralde,bu arada denedim de çok zorluyo haberin olsun

valla canım 2 aydır sizinleyim, hep bu regl öncesi, regl dönemi şişiyoruz hepimiz, o yüzden rahatım artık
tamam canım sormayız sana kilonu, sen nasıl rahat olacaksan biz de öle oluruz
muhabbetimiz bile yeter bize kilo vermek için dedikodular gaz veriyo bize

canım benim sen de çok tatlısın, teşekkür ederim. ah bi zayıflayalım da, kutlama partisi yaparız, atarız 2 tek

ya acayip zorluyor ama öle ağrı falan yapmıyo lastik olunca hemen toparlanıyon
benim kollarım çok gücsüz o yüzden de hoşuma gitti hisseidyorum
ben zaten göbekten muzdaripim inş. işe yarar
inş.. bebeğim benim her hafta böyle oluyor pazar rahatlıyorum ben ya

işte canım 1.5 sene önce hızla aldığın kiloyu hızla verdin, şimdi uzun zaman önceki olduğun kilodasın ve yavaş gidecektir, keşke haftada 1 kilo gitse hepimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…