canım fazla çıkmana bir çok neden olabilir, ancak ben kilo almış olabileceğine inanmıyorum.
1 tane keçiboynuzu da bişi yapmaz.
bağırsaklarının bozulması iyi olmuş, yarın sabah daha a geleceksindir.
sıkma canını
heralde okumadın yazdıklarımı.kötü niyetli olduğunu söylemedim aksine ii niyetli olduğunu söyledim.hem ne bu sinir.ben çoğu sayfayı okudum merak etme sende sağlıklı beslenme adı altında içki içerek zayıflamaya çalışıyosun bizde buna bişey demiyoruz sanada başarılar kilo vermede.
sağol canım inşallah dediğin gibi kilo almamışımdır ben cuma için 56.8 ü hedeflerken bu kiloyu görünce üzüldüm,inşallah cumaya kadar gider bu fazlalık
".....merak ettiğim bir soruyu sordum uslubun biraz üzdü beni iyi niyetli olduğunu biliyorum ama......" lafında "...ama..." diyerek iyi niyetli olduğumu mu söylemiş oldun...?
hem soru sorup tavsiye istiyorsun, hem de "kalori hesabına uygun diye pasta yeme" önerisini örneklendirerek cevap vermeme uslubumün kötü olduğunu ve iyi niyetli olmadığımı söylerek beni yargılıyorsun.
içki içmem konusunda sana bişi soran olmadı zaten, sana bu konuda da açıklama yapmayacağım çünkü sen buradaki arkadaşlarımın statüsüne ulaşmadın henüz... biz aylardır zaaflarımızdan ödün vererek kilo vermeye çalışıyoruz.
ye canım sen pastanı, verisin kilo noolcak... (al sana beklediğin cvp)
anladım zaten ii niyetli biri olmadığını.statü derken!!!!!!!!!nerden biliyosun acaba benim zaaflarımdan ödün vermediğimi.76 dan 61 e düştüm ve pastamı yiyerek .hemde çok güzel verdim dert etme sen
canım hiç belli olmuyor, bak secan ın beklemediği ama umduğu şekilde 500 gr gitmiş
bol su iç, belki regl daha erken olursun belli mi olur.
günaydın arkadaşlar, 1 dilim ekmek, 1 kk kadar peynir ile kahvaltımı yaptım.
Kızlar Günaydın. ... Artık geldim dün geldim bugün firsat bulabildim.. Nasılsın iz bakalım. . Pinarcim ne bu siddet bu Celal :) hayrdr... sizi cook özledim kızlar daha sık gireceğim Inşallah. . Kilomu hic sormayin. Yaza 60 kilo sözüm var .. sözüm söz :) evdeki islerimi ayarlayim girerim tekrar öpüyorum fistiklar:)
Kızlar Günaydın. ... Artık geldim dün geldim bugün firsat bulabildim.. Nasılsın iz bakalım. . Pinarcim ne bu siddet bu Celal :) hayrdr... sizi cook özledim kızlar daha sık gireceğim Inşallah. . Kilomu hic sormayin. Yaza 60 kilo sözüm var .. sözüm söz :) evdeki islerimi ayarlayim girerim tekrar öpüyorum fistiklar:)
Kızlar bu arada ben artık yeni gelenlere cevap vermiyorum. Sizler bana yetersiniz
hilal, selcan, fazilet, merve, ayşe, rukiye ... (adlarını hatırlamadığım varsa affola)
sağol canım inşallah dediğin gibi kilo almamışımdır ben cuma için 56.8 ü hedeflerken bu kiloyu görünce üzüldüm,inşallah cumaya kadar gider bu fazlalık
gider kuzum gider merak etme bak ben kaç haftadır sürünüyorum 100 gr 100 gr veriyorum ne kadar üzülmüştüm. ama bu sabah tartıya bir çıktım geçen haftadan 500 gr gitmiş ki daha çarşambadayızüstelik haftasonu kaçamak bile yaptımm
Kuzum benimm
gider kuzum gider merak etme bak ben kaç haftadır sürünüyorum 100 gr 100 gr veriyorum ne kadar üzülmüştüm. ama bu sabah tartıya bir çıktım geçen haftadan 500 gr gitmiş ki daha çarşambadayızüstelik haftasonu kaçamak bile yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?