Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

sağol canım inşallah dediğin gibi kilo almamışımdır ben cuma için 56.8 ü hedeflerken bu kiloyu görünce üzüldüm,inşallah cumaya kadar gider bu fazlalık

".....merak ettiğim bir soruyu sordum uslubun biraz üzdü beni iyi niyetli olduğunu biliyorum ama......" lafında "...ama..." diyerek iyi niyetli olduğumu mu söylemiş oldun...?
hem soru sorup tavsiye istiyorsun, hem de "kalori hesabına uygun diye pasta yeme" önerisini örneklendirerek cevap vermeme uslubumün kötü olduğunu ve iyi niyetli olmadığımı söylerek beni yargılıyorsun.
içki içmem konusunda sana bişi soran olmadı zaten, sana bu konuda da açıklama yapmayacağım çünkü sen buradaki arkadaşlarımın statüsüne ulaşmadın henüz... biz aylardır zaaflarımızdan ödün vererek kilo vermeye çalışıyoruz.

ye canım sen pastanı, verisin kilo noolcak... (al sana beklediğin cvp)

sağol canım inşallah dediğin gibi kilo almamışımdır ben cuma için 56.8 ü hedeflerken bu kiloyu görünce üzüldüm,inşallah cumaya kadar gider bu fazlalık

canım hiç belli olmuyor, bak secan ın beklemediği ama umduğu şekilde 500 gr gitmiş
bol su iç, belki regl daha erken olursun belli mi olur.

Kızlar bu arada ben artık yeni gelenlere cevap vermiyorum. Sizler bana yetersiniz
hilal, selcan, fazilet, merve, ayşe, rukiye ... (adlarını hatırlamadığım varsa affola)

Son düzenleme:

anladım zaten ii niyetli biri olmadığını.statü derken!!!!!!!!!nerden biliyosun acaba benim zaaflarımdan ödün vermediğimi.76 dan 61 e düştüm ve pastamı yiyerek .hemde çok güzel verdim dert etme sen

kızlar gerilmeyelim lütfen bence bi yanlış anlaşılma oldu boşverin üstünde durmayın,bizim topiğimizde herkes birbirine sevecen davranır burda bi arkadaşlık kurduk artık bizim birbirimize karşı uslubumuz daha sıcak o yüzden yeni gelenlere direk cevap verince yanlış anlaşıldı sanırsam ama 'yeni' olduğu için yoksa kimse kimseyi şu konuşmalar dışında tanımıyo art niyet de geliştiremez kırgınlıklar olmasın lütfen:)

yeni gelen arkadaşlar geçmişi okumaktansa soralım cevaplasınlar istiyorlar ve sıkıntı orada başlıyor. tümünü okumasalar bile en azından 3-5 sayfa geriye dönseler anlayacaklar bu insanlar ne yapıyor, iletişimleri nasıl diye ama uğraşmaya gerek yok tabi

Kızlar Günaydın. ... Artık geldim dün geldim bugün firsat bulabildim.. Nasılsın iz bakalım. . Pinarcim ne bu siddet bu Celal :) hayrdr... sizi cook özledim kızlar daha sık gireceğim Inşallah. . Kilomu hic sormayin. Yaza 60 kilo sözüm var .. sözüm söz :) evdeki islerimi ayarlayim girerim tekrar öpüyorum fistiklar:)

hoşgeldin canım biz iyiyiz sende haberler hadi bakalım yeniden devam

ben de tam bugün seni içimden geçiyorsum nerde bu kız diye
hoşgeldin canım, çok geç geldin amaaaa
ben mi şiddet mi celal mi, ne gezerrr

hadi hallet işlerini evdeki, özledik

gider kuzum gider merak etme bak ben kaç haftadır sürünüyorum 100 gr 100 gr veriyorum ne kadar üzülmüştüm. ama bu sabah tartıya bir çıktım geçen haftadan 500 gr gitmiş ki daha çarşambadayız üstelik haftasonu kaçamak bile yaptımm

haklısın canım inşallah benim de birden gider de cumaya güzel bi bildirim yapabilirim,senin adına da çok sevindim:)

bence de gider, hergün tartıda farklı rakamlar görüyoruz, kafamız karışıyor haliyle haklısınız.
aslında haftada 1 tartılmak lazım ama hiçbirimiz yapamıyoruz ki

bu sırada benim yeme saatlerim normale döndü, öğle yemeği dışardan söyledim, tavuk-salata, kurt gibi açım yaaaa
sabah kahvaltısını erkene çekince, ara da yaptım halbuki :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…