bebeğim en azından neyin oldugunu öğrenmen iyi oldu
zayıfladıgın zaman o hapa ihtiyacın kalmıycak hiç üzülme sen
bak kiloları nasıl vercen artık
1,5 litre içtim bugün tuvalete çıkardı rahat bir şekilde işe yaradı sanırım :)))
geçmiş olsun canım en azından problemini öğrendin diyetisyene de gidersen daha iyi olur artık senin için
bebeğim en azından neyin oldugunu öğrenmen iyi oldu
zayıfladıgın zaman o hapa ihtiyacın kalmıycak hiç üzülme sen
bak kiloları nasıl vercen artık
Günaydın canlaarrrrr. sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir yeşillik 1 dilim tam bugday ekmekşimdide yeşil çayımı içiyorumm bol limonlu.
Günaydın canlaarrrrr. sabah kahvaltım 1 yumurta az peynir yeşillik 1 dilim tam bugday ekmekşimdide yeşil çayımı içiyorumm bol limonlu.
canım sana sormak istiyorum kalori hesabıyla diyet yapıyorum o kalorilerin bir kısmı 1 dilim pasta felan oluyo böylede kilo verilebilir mi
Günaydın canımmm
kilo vermede psikolojik etken de var haklısın.
kilo veriyor olman da sevindirici
güzel kahvaltı afiyet olmuş cnm.
yeşil çay a sen mi limon sıkıyorsun, yoksa limonlu mu aldın
Günayyyyydııııınnnnnnn
kızlar sabah kahvaltım saat 8.30 da: 3 kaşık yoğurt içine 1 kaşık üzüm pekmezi, 1 dilim tahıllı ekmek, peynir, domates, salatalık, maydonoz, tere, 4 zeytin ve yeşilçay
diyetisyenim böyle bir yeni liste verdi, kahvaltı için de saat 9 u geçirme diyince valla gözü kapalı zorla kahvaltı ettim
günaydın canım afiyet olsun kilo veriyo olmana sevindim:)
saol canımmm. içine bir dilim limon atıyorum daha içilebilir hale geliyo benim için ben pek sevmem de
valla ben yeşilçayı her türlü içebiliyorum. 10 senedir içtiğim için
ama içine limon sıkılması daha iyi olabilir, limon iyi bişi sonuçta
aynen canım ben zaten limonu da severim.pınar pazar gününden bu sabaha 500 gr gitmiş inanamıyorummm ve üstüne dün gece yatmadan önce de sabahki sonuca yakındım yaniii acayip şaşırdım ve sevindirik oldum
aynen canım ben zaten limonu da severim.pınar pazar gününden bu sabaha 500 gr gitmiş inanamıyorummm ve üstüne dün gece yatmadan önce de sabahki sonuca yakındım yaniii acayip şaşırdım ve sevindirik oldum
ahhh canım evet dahada gaza geldimsüpersin canım, çok sevindimmm
bak 7 li rakamlara az kaldı senin
işte hiç ummadığımız anda gidiyor işte kötü kilocuklar
çok şanslısın bebeğim sıkma vermen gerekn kilo fazla oldugu çin cabuk verecen bendede ilk ayda öyle oldu
ilaçlarını düzenli iç mutlaka haftaya süper olcak senin için
iyi oldu doktora gitmen seninki gelene kadar vermiş olcan baya bi
ben ve buradaki her arkadaşım kalori hesabıyla diyet yapmıyor. yenmesi ve yenmemesi gereken şeyler ve ölçüleri var. bizler bunlara uyup sağlıklı beslenerek kilo vermeye calışıyoruz. Dolayısyla pasta maalesef sağlıklı beslenme şekli olmuyor. özel bi gün olur, ayda bir olur fln pasta yediğimiz oluo tabii ama 1-2 çatal alıp bırakıyoruz, pastanın içerisindeki şeker ve yağ özellikle dışarıda yapılanlar çok kalitesiz ve kilo aldırıcı.
yemeden kilo vermeni öneririim.
senin kalori hesabına göre o zaman; günde 1000 kalori alarak kilo vericez dersen günde sadece bir öğün gidip mc donalds dan bir menü yersin ve bununla kilo verirsin, mümkün mü sence???
ara öğünüm 3 hurma:)
kızlar yaa ben cumartesi pazar tartıldım 57.3 tüm,dün 57.5 bugün de 57.6 çıktım,regliye en az 10 gün var yediklerime de dikkat ediyorum tek fark bikaç akşamdır herzaman tükettiğim meyve yerine keçi boynuzu yedim ama 1 tane,faydalarına baktım 'şişmanlatırmış'ondan mı oldu bilmiyorum bugün bağırsaklarım da bozulmuş canım sıkıldı
canım öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim .kalori hesabı yapmıyoruz ben ve arkadaşlarım demişsin ama belli bi diyet listesine uyulcak diye bi kural yoktu topikte.senin diyetistene gittiğini bildiğim içim merak ettiğim bir soruyu sordum uslubun biraz üzdü beni iyi niyetli olduğunu biliyorum ama...
belli bir diyet listesine uyulacak diye bir kurak yok evet, diyetisyene gidenlerimizin listesi var.
bunun dışında hepimizin yenecek ve yenmeyecekler, ölçüleri veya neyin neyin yerine geçtiğine ilişkin yazılı olmasa da kafasında bir liste var bundan şüphen olmasın.
uslubum de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, topic de daha önceleri yazdılanları okumadın sanırım, biz birbirimize zaman zaman sert biçimde kızıyoruz da, amacımız birbirimizi üzmek değil, dürüst olmak ve kimse buna darılmıyor. zaten gerçek hayatta etrafımızdaki herkes "aa kilonda ne var, iyisin" , "amaaannn bunu yesen ne olacak" vb cümlelerle bizleri kandırdığı için, bizler sanal ortamda birbirimizdn destek alıyoruz.
bu kadar hassas isen aramızda zorlanırsın.
seni tanımıyorum bile, ilk kez sana bişi yazdım, benim kötü niyetli olduğum hususunda nasıl bir önyargıya varabildin anlayamadım.
gerçekçi olmak gerekirse, kalori hesabıma uyuyorum diyerek hergün pasta yersen tabii ki kilo veremezsin, buna örnek olsun diye de mc donalds örneğini verdim ki, daha da anlaşılabilir olayım diye.
her neyse, sana kilo vermende kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?