Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kızlar farkındamısınız yen gelenlerden kimse
kalmadı herkez kayıp
arada bi cööö deyip kaçıyorlar

kızlar herkese selam pazartesnden bu yana işten başımı kaldıramadım. aybaşı vatandaş maaş ödemeleri falan . bırakın cevap yazmayı okumaya bile vaktim olmuyordu ama aklım hep sizdeydi. buraya takılmadığımda çok iradesiz oluyorum gücü sizden alıyorum işim şu dakika itibariyle bitti. kilo bildirimi yapim derken .... yazılanları okudum. sabahtan beri bir dakika giremedim.

geçen hafta 77.200
bugün 76,700

tebrik ederim canım zamanın oldukça takılırsın verirsin kilolarını:)

iyi vermişssin canım aynen devam

Cnm o zamam sende işten çıkarken yanına aldığın spor ayakkabını tak ayağına, eve gidiş yolunu uzat, yarım saat. Yapabilirsin cnmm

Cnm o zamam sende işten çıkarken yanına aldığın spor ayakkabını tak ayağına, eve gidiş yolunu uzat, yarım saat. Yapabilirsin cnmm

evet yapılabilir tabi bu kezde akşam yemeğim çok geçe kalıyo bende şimdilik evde leslie bacıyla takılıom. havalar biraz daha ısınsın bulucam bi çözüm. açık havada yürümesi gibi yok zaten.

evet yapılabilir tabi bu kezde akşam yemeğim çok geçe kalıyo bende şimdilik evde leslie bacıyla takılıom. havalar biraz daha ısınsın bulucam bi çözüm. açık havada yürümesi gibi yok zaten.

Doğru haklısın, evde yemeğin varken dışarda yurursun olmadı. Yemek yokken de yemek ocakta pişerken leslie :))))

Slm kızlar sohbetler yine koyu kıskaniyom sizi benim başımı kasicak zananim olmuyo ((tüm bekar ve cocuksuz larii kıskaniyom:)))sabah kahvaltim herzamnki gib öğlen canim bisey istemedi salatalik domates yedim aralarda böğürtlenli cayimdn ictim yanindada kurabiye ama cok masum kendi kafamdan uydurdum kepekli tambuday unu aldim esmer seker az tere yağı bolfindik cok güzel oldu sekerini cok az koydum tatsiz ama benim kurabiye istegimi bastirdi akşamda salata yoğurt gece yatmadanda incir li süt iccem bugunde böyle biter giderr

selam kızlar bende katılmak istiyorum zayıflama kervanına;
27 yaşındayım 1.5 yaşında bir oğlum var hala emziriyorum.ben doğum kilolarımı verdim 58 gibi bişey oldum yine aldım.şimdi 63.1 kiloyum hedefim 54 inşaallah bende veririm36 beden olmak istiyorum...
burda duydum leslie yi 2 mil bugün yaptım 1 saat yürüdüm ama şu boğazımı tutamıyorum

çççooook yorgunuuum çoook :/ misafirlerden önce sildiğim beyaz koltuklarım yine kirlendi :/ deli olacam valla. kolay temizlenebilir kumaş ama bu batmasına engel değil, sakın beyaz koltuk almayın kızlar. nefret ettim. en son anneler gibi örtcem üstlerini o olacak! 1 küçük dilim kek yedim, bir de mercimekli börek. kaçamaklarım bu kadar. giden 800gr almamışımdır herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…