kızlar farkındamısınız yen gelenlerden kimse
kalmadı herkez kayıp
arada bi cööö deyip kaçıyorlar
Kizlar eve gelip ustumu degistim ciktim yuruyuse, kulagimda kulaklik, elimde telefon size yazıorum bi yandan :)))
kızlar herkese selam pazartesnden bu yana işten başımı kaldıramadım. aybaşı vatandaş maaş ödemeleri falan . bırakın cevap yazmayı okumaya bile vaktim olmuyordu ama aklım hep sizdeydi. buraya takılmadığımda çok iradesiz oluyorum gücü sizden alıyorum işim şu dakika itibariyle bitti. kilo bildirimi yapim derken .... yazılanları okudum. sabahtan beri bir dakika giremedim.
geçen hafta 77.200
bugün 76,700
kızlar herkese selam pazartesnden bu yana işten başımı kaldıramadım. Aybaşı vatandaş maaş ödemeleri falan . Bırakın cevap yazmayı okumaya bile vaktim olmuyordu ama aklım hep sizdeydi. Buraya takılmadığımda çok iradesiz oluyorum gücü sizden alıyorum işim şu dakika itibariyle bitti. Kilo bildirimi yapim derken .... Yazılanları okudum. Sabahtan beri bir dakika giremedim.
Geçen hafta 77.200
bugün 76,700
tebrik ederim canım zamanın oldukça takılırsın verirsin kilolarını:)
canişgolar ben de çıkıyorum akşam giremem muhtemelen öpüyorum sizi iyi akşamlar herkese
vayy süpersin bebeğim
bende başlıycam kocam bi 8.30a geçsin
bende başlıycam inş..
Hava güzelmi
ayyy ne güzel valla çok iyi yaptın mis gibiii:)
Evettt cok güzel oldu valla. Yolları uzatıyım diye ordan oraya giriyorum valla :))))))
güzel güzel, kalın giyindim. Kulaklarım üşüo sadece :)))
Ohh ne güzel yapmışsın canım.
E siz de yapın işteeee
kıyamam ben sana ısınırsın sen iyice birz daha yürüsen
Ahh nerde o günler. saat 19.30 da işte çıkıom evle iş arası 3dko saatten sonra hiç bi yere çıkamıom zaten. 1 haftadır ya yalnız çalışıom yanımdakini eğitime gönderdim ((( wc ye bile gidemiom (
Cnm o zamam sende işten çıkarken yanına aldığın spor ayakkabını tak ayağına, eve gidiş yolunu uzat, yarım saat. Yapabilirsin cnmm
evet yapılabilir tabi bu kezde akşam yemeğim çok geçe kalıyo bende şimdilik evde leslie bacıyla takılıom. havalar biraz daha ısınsın bulucam bi çözüm. açık havada yürümesi gibi yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?