Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

inşallah istediğin her şeye kavuşursun canım.
inşallah canım hepimiz için olsun bu dileğin :)
Düzelir elbet, insanın canı bişi yemek istemio işte böle durumlarda. Yemesem de bişi olmaz nasılolsa, zamanında yediklerime sayarım artık
süt iç bari canım en azından
aahh ahh leslie ile yürüyemedim bu gün ama halı sildim temizlik yaptım. spor sayılır her halde bunlar da :)
sayılır canım merak etme sen yine iyisin bide ben yürüsem leslie bacıyla arayı çok açtım

bugün kocişimin doğum günü ama biz yarın akşam kutlayacağız ertesi günü kızımla bana tatil diye yaş pastayla aram yok o yüzden korkum da yok kuruyemiş ve meyve yerim en fazla alkol için bir şey diyemeyeceğim :))

süt bari canım en azından

Buzdolabının işe yaramaz şeylerle dolu olduğu bi yerdeyim ((

Özel günlerde yapılan tüm kaçamaklar mübah canım

Ben yemedim aşkam yemeği, canım sıkkın

Caniminnn iciiii neden canin sıkkın ( kiyamammm sana ama biseyler atistir en azindan. Meyve olur kuru incir bademngindik falan yada en guzeli sut.guzel bir tarcinli sut yap kendine ac uyumaya calisma bak gecenlerdeki gibi sabahi ederisn

:) Sevindim canım aç yatamazsın elma yatıştırır en azından
iyi geceler diliyorum herkeseeee

Caniminnn iciiii neden canin sıkkın ( kiyamammm sana ama biseyler atistir en azindan. Meyve olur kuru incir bademngindik falan yada en guzeli sut.guzel bir tarcinli sut yap kendine ac uyumaya calisma bak gecenlerdeki gibi sabahi ederisn

Afiyet olsun canimmm en azindan elma yemissin :)

Yedim elma :)
Yarin sabah tartida guzel bi rakam gorurum insallah. Diyetisyenime gidicem.

İyi geceler herkese

günaydın canlar . yaaa ufff her hafta hevesle başlıyorum ama yine her zamanki gibi cumaları hayal kırıklığı. geçen hafta 81.600 bu hafta 81.500 (((( okadar az yiyorum 100 gr için mi yani (( olmucak böle ben doktora gitmeye karar verdim ((

günaydınlar herkesee:)
bugün tartıda geçen haftayla aynı çıktım canlar 57.9 kiloyum bu hafta kaçamakları tolere etmekle geçti ki dün akşam yeni bir kaçamağa imza attım,akşam yemekte 5 köfte yağsız salata,çorba ve yoğurt yemiştim sonra dışarı çıktık çok güzel tatlı vitrini olan bi kafaye gittik bişey yemeden duramadım tabi,dondurma yiycektim kalorisi biraz daha az olsun diye o da yokmuş meyveli kup yedim üst çikolatasının %80ini yedim valla,inşallah önümüzdeki cumaya kadar 1 kilo verebilirim bizim ankara işi 1 hafta öne alındı

üzülme canım az da olsa bi kilo kaybın var ama doktora da git için rahat eder en azından

günaydın kızlar bende de durum farklı değil -200 bu haftada
tek kaçamağım çiğ köfte olmuştu ama duraklamaya girdim sanırım buna da şükür
öğleden sonra seminere gideceğim tekrar ofise gelmem sanırım öğlene kadar işleri toplayayım ara ara girebilirim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…