- 17 Mart 2010
- 5.560
- 1.592
- 448
- 38
inşallah canım hepimiz için olsun bu dileğin :)inşallah istediğin her şeye kavuşursun canım.
süt iç bari canım en azındanDüzelir elbet, insanın canı bişi yemek istemio işte böle durumlarda. Yemesem de bişi olmaz nasılolsa, zamanında yediklerime sayarım artık
sayılır canım merak etme sen yine iyisin bide ben yürüsem leslie bacıyla arayı çok açtımaahh ahh leslie ile yürüyemedim bu günama halı sildim temizlik yaptım. spor sayılır her halde bunlar da :)
süt bari canım en azından
bugün kocişimin doğum günü ama biz yarın akşam kutlayacağız ertesi günü kızımla bana tatil diye yaş pastayla aram yok o yüzden korkum da yok kuruyemiş ve meyve yerim en fazla alkol için bir şey diyemeyeceğim :))
aahh ahh leslie ile yürüyemedim bu günama halı sildim temizlik yaptım. spor sayılır her halde bunlar da :)
Buzdolabının işe yaramaz şeylerle dolu olduğu bi yerdeyim((
Özel günlerde yapılan tüm kaçamaklar mübah canım
orda kalmayacaksınız inşallah bu akşam uyuyamazsın da şimdi evinize geçersen süt iç de uyu canım
Burda kalıcam galiba ;...(
bitki çayı falan iç bari canım ya da meyve ye ay üzüldüm senin için
Canım senin ısrarın üzerine buzdolabına tekrar baktım ve elma buldum. Şimdi yiyorum. Teşekkür ederim ilgin için
afiyet olsun, aç aç uyuyamazdın.
Canım senin ısrarın üzerine buzdolabına tekrar baktım ve elma buldum. Şimdi yiyorum. Teşekkür ederim ilgin için
Ben yemedim aşkam yemeği, canım sıkkın
Afiyet olsun canimmm en azindan elma yemissin :)Canım senin ısrarın üzerine buzdolabına tekrar baktım ve elma buldum. Şimdi yiyorum. Teşekkür ederim ilgin için
:) Sevindim canım aç yatamazsın elma yatıştırır en azından
iyi geceler diliyorum herkeseeee
Caniminnn iciiii neden canin sıkkın( kiyamammm sana ama biseyler atistir en azindan. Meyve olur kuru incir bademngindik falan yada en guzeli sut.guzel bir tarcinli sut yap kendine ac uyumaya calisma bak gecenlerdeki gibi sabahi ederisn
Afiyet olsun canimmm en azindan elma yemissin :)
Ben yemedim aşkam yemeği, canım sıkkın
aahh ahh leslie ile yürüyemedim bu günama halı sildim temizlik yaptım. spor sayılır her halde bunlar da :)
günaydın canlar . yaaa ufff her hafta hevesle başlıyorum ama yine her zamanki gibi cumaları hayal kırıklığı.geçen hafta 81.600 bu hafta 81.500 (((( okadar az yiyorum 100 gr için mi yani (( olmucak böle ben doktora gitmeye karar verdim ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?