Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

kilo bildirimimi de şimdiden yapayım, yarın belki uğrayamam.

22.01.2014 : 80,5

geçen hafta: 74,2

bu hafta : 73,4 giden: 800 gr

öyle vallahi yavaş yavaş, tadına vara vara yemek ne güzelmiş. yıllarca neler yapmışız kendimize, midemize.
Aynen öyle benim ekmekle sıkıntım gerci kahvaltidaydi ama genede yerdim bazen gene yiyom aksamlari ama normal ekmekle birdegil bide gercekten yemegin tadini öldüruyomus ekmk bunu anladim ve artik hic bi akşam yenicem sadece balık turleri varkn yerim midem kaldrmiyo yoksa:)iyiyiz ama yaa dunya varmiss catlardim oncedennyemk sonrasi

artık ben vücut kitle endeksime göre normal sınırlara girdim :) 53-73 arası olmam gerekiyordu üst sınırı yakaladım sonunda. şimdi hedef normalin de normali 63 kg.

iyi akşamlar kızlar bugün hiç uğrayamadım ama hepsini okudum az önce :)
bu hafta kilo veremedim sanırım
duraklama yaşayanlar var inşallah tekrar kilo vermeye geçeriz

iyi akşamlar kızlar bugün hiç uğrayamadım ama hepsini okudum az önce :)
bu hafta kilo veremedim sanırım
duraklama yaşayanlar var inşallah tekrar kilo vermeye geçeriz

benden de gram gram gidiyo, direniyor resmen ama ben daha inatçıyım, 65-63 olmadan bırakmayacağım :)

Ben yemedim aşkam yemeği, canım sıkkın
moraller bozulunca öyle oluyor maalesef canım... hayırdır çok büyük değildir sıkıntın inşallah
benden de gram gram gidiyo, direniyor resmen ama ben daha inatçıyım, 65-63 olmadan bırakmayacağım :)

bende 55 olmadn bırakmayı düşünmüyorum canım ruhsat alırken fotoğraf çekiliyor orda zayıf olmak istiyorum :) ve arkasından inşallah ikinci bebişte zayıf bir hamiş olmak istiyorum

bende 55 olmadn bırakmayı düşünmüyorum canım ruhsat alırken fotoğraf çekiliyor orda zayıf olmak istiyorum :) ve arkasından inşallah ikinci bebişte zayıf bir hamiş olmak istiyorum[/QUOTE]

inşallah istediğin her şeye kavuşursun canım.

aahh ahh leslie ile yürüyemedim bu gün ama halı sildim temizlik yaptım. spor sayılır her halde bunlar da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…