- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
Süpersin cnm afiyet olsun
teşekkür ederim, ikimizde süperiz ekmek yememişiz :) çok büyük gelişme var bende, her öğün yarım ekmek yiyen ben, artık ekmeksiz öğün yapıyor ve doyuyorum.
Hakkatten hic ackik cekmiyorum bende sadece cook sevdim seylerden yeme istegi oluyo onu ekmeksiz hemn yemegin tadi cikoyo farkettiysen
Aynen öyle benim ekmekle sıkıntım gerci kahvaltidaydi ama genede yerdim bazen gene yiyom aksamlari ama normal ekmekle birdegil bide gercekten yemegin tadini öldüruyomus ekmk bunu anladim ve artik hic bi akşam yenicem sadece balık turleri varkn yerim midem kaldrmiyo yoksa:)iyiyiz ama yaa dunya varmiss catlardim oncedennyemk sonrasiöyle vallahi yavaş yavaş, tadına vara vara yemek ne güzelmiş. yıllarca neler yapmışız kendimize, midemize.
kilo bildirimimi de şimdiden yapayım, yarın belki uğrayamam.
22.01.2014 : 80,5
geçen hafta: 74,2
bu hafta : 73,4 giden: 800 gr
Cok iyi gitmis cnm sevibdm senin adina ben bu sabah 68ciktim moralimm bozukyaa
haftaya gider canım sıkma canını, bir de süt konusunda sıkıntılıydın olacak o kadar.
artık ben vücut kitle endeksime göre normal sınırlara girdim :) 53-73 arası olmam gerekiyordu üst sınırı yakaladım sonunda. şimdi hedef normalin de normali 63 kg.
Zaten oyüzden biraz fazla yedim neyse gider inşallah nornalde bu haftaya hesaplarim 65di
bebeğin daha önemli sonuçta, azar azar verirsin sen de.
Ben yemedim aşkam yemeği, canım sıkkın
iyi akşamlar kızlar bugün hiç uğrayamadım ama hepsini okudum az önce :)
bu hafta kilo veremedim sanırım
duraklama yaşayanlar var inşallah tekrar kilo vermeye geçeriz
moraller bozulunca öyle oluyor maalesef canım... hayırdır çok büyük değildir sıkıntın inşallahBen yemedim aşkam yemeği, canım sıkkın
benden de gram gram gidiyo, direniyor resmen ama ben daha inatçıyım, 65-63 olmadan bırakmayacağım :)
canını sıkan her neyse düzelir umarım, canım meyve ye en azından.
moraller bozulunca öyle oluyor maalesef canım... hayırdır çok büyük değildir sıkıntın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?