sen de hoş geldin aramıza canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bizimle beraber tabi 2 gün sonra kaybolmucaksan
kolay gelsin bakalım
Hoşbulduuuk :)
Kybolsam bile kpss'den kaybolurum anca ben canım. Dersler filan . Diyeti bırakmak yok. Bu defa kararlıyım . Sanırım benim kafada yine bir şeyler tak dedi.
az kalmış canım, ben de 80,5 ile başlamıştım :) ah bi 75i görsem diyordum, şimdi 70 e diktim gözü :) resmen sabır işi başka bir zorluğu yokmuş diyetin.
Kybolsam bile kpss'den kaybolurum anca ben canım. Dersler filan . Diyeti bırakmak yok. Bu defa kararlıyım . Sanırım benim kafada yine bir şeyler tak dedi.
sabah kahvaltılık gevrek yemiştim , şimdi de kahvaltı yaptım, 1 dilim ekmek, yumurta, peynir. yarın misafir gelecek kek- börek yapmam lazım :/ yemeklerin tuzunu yağını normalleştirmek lazım of offf . yarın benim diyet güme gider gibi geliyor ama direnicem :)
Ahh canım inan umudumu azmimi yitirmiyorum. sadece zaman hızlıca geçsin ve o günleri göreyim istiyorum.
ayyy canım yarın riskliymiş senin, kısır fln yap, onu yesen de sıkıntı olmaz.
yersin artık 1 er tane, haftasonu bozmazsın sende, bol bol leslie
Cevredekileri hic takmican cnm bu konudaki en önemli nokta kararlilik eğer kararliysan cevrendeki hadi bitabeye nolcaklri hiccc umursamiyon
başardığını görünce azimleniyor insan, özellikle bol gelen pantolonlar gaza getiriyor beni. 5 kilodan sonra dışardan da fark edilebilir hale geliyor kilo verdiğimiz. ''aa ne güzel kilo vermişsin''i duymak paha biçilemez :) bir de 10-15 gitse ooo havalara bak sen
afiyet olsun cnm, güzel yemişssim
bende hurma yiyip yeşil çay içiyim barii
Kızlar yaza - 15 ile girmek isteyen varsa Tanisalim :) bi an once başlayalım beraber basaralim
ortak derdimiz kpss :/ 104'ten düşmüşsün bu kiloya yine yaparsın
ortak derdimiz kpss :/ 104'ten düşmüşsün bu kiloya yine yaparsın
evet yaaa 104 ten nasıl düştün o kiloya azıcık tüyo verir misin?
aynen ortak derdimiz kpss:)neyse canım sen dikkat et de ister bizimle ister kendin bişekilde amacımıza ulaşalım da:)
sabah kahvaltılık gevrek yemiştim , şimdi de kahvaltı yaptım, 1 dilim ekmek, yumurta, peynir. yarın misafir gelecek kek- börek yapmam lazım :/ yemeklerin tuzunu yağını normalleştirmek lazım of offf . yarın benim diyet güme gider gibi geliyor ama direnicem :)
Aslında yaşın da etkisi var canım bir de hayatımda yaptığım ilk dietti. 20 Yaşımdaydım.
Aşık olmuştum :) sevdiğimin yanına yakışmak için çabalıyordum, o bana çok aşk acısı çektirmişti yiyemiyordum istesem de.
Ama kafamda bir şeyler tak dedi. Kesinlikle canım hiç çekmedi. Hani "azcık yesem ne olur?" düşüncesi bile yoktu içimde.
"Yenmeyecek ya bitti" demiştim.
Ekmek,Makarna,pilav,börek,çörek,tatlı,asitli hiçbir içecek hatta meyvesuyu bile yoktu.
6 dan sonra yemiyordum.
Öyle ara öğün filan da yoktu . Su içtim bir de. Ama aksattığım oluyordu .
5 ay kadar da spora gittim ama doğru düzgün sayılmaz. Haftada iki kesin gidiyordum da. Sonraları hiç gitmedim sanırım tam hatırlayamıyorum.
Bir de insülin direncim çıktı benim. Glukopage mı nedir ondan kullandım ama yüksek dozaj değil. Çok kısa bir süre kullandım.
O da yardım etti. Doktora gittiğimde 100 kgdim. Bana 85 düşmemi ve tekrar gelmemi söyledi. Ben 76 yı gördüm ama sonra geri çıktım 81 e filan şimdi yine 78 im işte ama bir ara zehirlenme yaşadım kusmak ve ayıptır söylemesi ishalden gitti.
İlacı 1*2 ay içtim sanırım hatta 1 ay .
Ben bir anda kestim ama . Ondan sanırım . Kısa sürede verdim . 1 sene diyorum herkese ama 45 günde 9 kilo verdim o zaman ilk zaten . Kilom yüksekti ondan kolay verebildim.
Şimdi de yüksek ama yine gider mi çabuk onu düşünüyorum
Ha bir de hep yeşilçay içtim. 3 bardak filan günde. Hatta şimdi aklıma geldi gidip demliyim
Bir de ben meyve hiç sevmem. O zaman da meyve tüketmedim valla hiç. İyi bir şey mi bilmem. Benim sevdiğim meyveler zararlı hep. Muz,çilek filan severim ben
katılmayı çok isterim beraber başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?