Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kizlar ben yine yemek yiyemedim henuz yaaa.
Saat 12 de yumurta, peynir fln yemistim. Sonra saat 4 de ayran ictim.
Aksam yemegi yicem daha ya offf
Cok ac kaliorumm, olmaz ki bolee, kiziyorum kendime

Şöyle bir silkin krndine gel artikk bu haftayi coook iyi degerlendir ben öyle yapcam haftaya en az bir kiloyu vercem sende artikk asılll

bende bu hafta veremedim 500 gramda artıdayım 77.600 den 78.100 e çıktım ama bugün regl oldum . bu hafta eski kiloma dönerim sanırım. benim 1 1.5 kilo oynuyor regl sonrası . wc sorununa da sabah aç karna 1 kaşık zeytinyağı demişti doktor bana ben içemedim ama sen yapabiliyorsan bi dene derim. baktın yine olmadı ecz. ilaç al yarım saatte tuvalete koşarsın ama emzirdiğinide söle mutlaka ona göre ilaç versin.

Şöyle bir silkin krndine gel artikk bu haftayi coook iyi degerlendir ben öyle yapcam haftaya en az bir kiloyu vercem sende artikk asılll

Silkmeye başladım valla dün yarım saat leslie yarım saat pilates her tarafım ağrıyor Yemicem Yemicem gel senle yarışalım bu hafta kaç kilo verecez bakalım😂😂😂

köfte yağsız ızgara şeklindeyse sorun etme ben 3-4 tane yiyorum o şekilde[/QUOTE]. Yağlıydı biraz ondan sadece tadına baktım

Hamsi yagda kizarmis malesef salata iki ince dlm cavdar ek dayanamadimm yaaa yarın coook sıkı devam edicem söz veriyom kendime :)

canım hamsi iyidir ben çok çok az yağda kızartıyorum tavsiye ederim çok güzel oluyor. balığın yanında ekmek yeme bol salata ye ben başlarda arıyodum şimdi ekmeksiz de gayet iyi doyuyorum.

bende kızın karnını doyurdum kendim yemedim eşimi bekliyorum geç oldu maalesef ama işten gelir gelmez muz ve badem yedim

Cnm olmuyor ama topiğimizin idolu seni seçiyorum diyetisyene gidip bizi bilgilendiriyorsun yaptığın oldu mu şimdi😠😂

canım hamsi iyidir ben çok çok az yağda kızartıyorum tavsiye ederim çok güzel oluyor. balığın yanında ekmek yeme bol salata ye ben başlarda arıyodum şimdi ekmeksiz de gayet iyi doyuyorum.

İşte onu yapamiyom zaten zor yiyom ekmek olmadan olmuyo hamsiyi veya baligi zaten az tuketiyorum ekmek yemezsem azimda büyür hamsi mümkün değil yutamam (

bende bugün sabah klasik kahvaltı öğle bi kase yoğurt yarım dilim kepek ekmeği akşamda közlenmiş patlıcan yağsız yoğurtlu 1 fırında tavuk but yarım dilim kepek ekmek. bu kadar.

Bakalim yapcam bişeyler biran önce mahvoldum şişlik ten ilac icmemde dogal yollar denicem

Ahhhhh pinarcim ayni dert bendede var.daha simdi geldim isten.bu saatten sonra ne yenir ne içilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…