Kizlar ben yine yemek yiyemedim henuz yaaa.
Saat 12 de yumurta, peynir fln yemistim. Sonra saat 4 de ayran ictim.
Aksam yemegi yicem daha ya offf
Cok ac kaliorumm, olmaz ki bolee, kiziyorum kendime
Şöyle bir silkin krndine gel artikk bu haftayi coook iyi degerlendir ben öyle yapcam haftaya en az bir kiloyu vercem sende artikk asılll
Şöyle bir silkin krndine gel artikk bu haftayi coook iyi degerlendir ben öyle yapcam haftaya en az bir kiloyu vercem sende artikk asılll
Hamsi yagda kizarmis malesef salata iki ince dlm cavdar ek dayanamadimm yaaa yarın coook sıkı devam edicem söz veriyom kendime :)
Silkmeye başladım valla dün yarım saat leslie yarım saat pilates her tarafım ağrıyor Yemicem Yemicem gel senle yarışalım bu hafta kaç kilo verecez bakalım😂😂😂
canım hamsi iyidir ben çok çok az yağda kızartıyorum tavsiye ederim çok güzel oluyor. balığın yanında ekmek yeme bol salata ye ben başlarda arıyodum şimdi ekmeksiz de gayet iyi doyuyorum.
Hadii bakalimmm bendedim en az bir vercem gerisi süpriz olcak
İşte onu yapamiyom zaten zor yiyom ekmek olmadan olmuyo hamsiyi veya baligi zaten az tuketiyorum ekmek yemezsem azimda büyür hamsi mümkün değil yutamam(
bende bu hafta veremedim 500 gramda artıdayım 77.600 den 78.100 e çıktım ama bugün regl oldum . bu hafta eski kiloma dönerim sanırım. benim 1 1.5 kilo oynuyor regl sonrası . wc sorununa da sabah aç karna 1 kaşık zeytinyağı demişti doktor bana ben içemedim ama sen yapabiliyorsan bi dene derim. baktın yine olmadı ecz. ilaç al yarım saatte tuvalete koşarsınama emzirdiğinide söle mutlaka ona göre ilaç versin.
anladım canım benim ablamda yiyemez ekmeksşz yiyince midesi bulanıyormuş. az yemişsiz zaten sıkıntı yok.
Tmam 👍 hedefimiz aynı olsun kim geçecek bakalım bu hafta🏃💃
Bakalim yapcam bişeyler biran önce mahvoldum şişlik ten ilac icmemde dogal yollar denicem
bende bugün sabah klasik kahvaltı öğle bi kase yoğurt yarım dilim kepek ekmeği akşamda közlenmiş patlıcan yağsız yoğurtlu 1 fırında tavuk but yarım dilim kepek ekmek. bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?