rakam a takılıyoruz cnm maalesef haklısın, ama sende neden tartıda daha az görmediğin bariz.
diyet yaparken tuvalete çıkma sorunu hep oluo, o yuzden hatta bende gecenlerde ilaç alacaktım neredeyse ama hem diyetisyenim hem de buradaki arkadaşlar alma die ısrar edince, bende doğal yollardan çözüm bulmuştum.
sabah aç karnına 3 kivi yersen kesin o gün tuvalete cıkarsın, öyle ishal gibi de olmuo.
ya da 3 gün akşamları yatmadan 1 saat önce fln 2 tane kuru inciri doğra sütün içine at ve kaynat, sonra onları ye üstüne de sütünü iç.
bu da bağırsakları rahatlatıo.
bu ikisi benim diyetisyenin tavsiyesi, o yzuden dikkate alabilirsin
ben kesin karar werdim..bugünde başladım..73,0 la..
-15 gidecek Allahın izniyle..arkadaşlarım herkese kolay gelsin..ne olur vazgeçmeyin..
Oh oh ne guzelistikrarina hayranim
Arkadaslar bende kilo vermek istiyorumcok hareketli olmama ramen gram gitmiyor gidenide hemen alirim boyum 1.65 kilom 77nasil baslamam lazim yardimci olursaniz sevinirim
Ben kuru kayisiyi cayin yaninda atistrmalik olark yiyorum cnm tatli cekiyo bide malum tuvalete cikarsin diye:))
ben kesin karar werdim..bugünde başladım..73,0 la..
-15 gidecek Allahın izniyle..arkadaşlarım herkese kolay gelsin..ne olur vazgeçmeyin..
bizim gibi düşünen Burdurlular Eki Görüntüle 1000704
Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum süpersiniz benim gibi boşlayanlar kızıyorum 😡😡😡önce kendime 😡😡400gr almışım. 73 le başlamıştım 3 Şubat'ta 71 e düşmüştüm 71,400 üm şimdi Allah'tan az ben daha çok olmasından korkuyordum😥😫
ne güzel canım bakarsın bir gün denk geliriz sen hangi şehirdesin şimdiBenimde en yakın arkadaşım Antalya da yaşadığından, çok sık geliorum yazları haftasonları, beach lere gidioruz, oralarda da Antalya ahalisi oluo, herkes birbirini incelio fln, çok uyuz bi durum
zaten ben alkol almasam şimdi 4 kilo daha azdım kesin. Ama bunu bilerek devam ediyorum, çünkü alkol benim hayat tarzımda yer alan bişi, şimdi içmesem de diyeti bırakınca içeceğimden daha hızlı kilo aldırma ihtimali olduğundan, alkol alarak kilo veriyorum ki, vücut böle alışsın.
bizde pek yaz kış farketmio, her türlü içioruz
yazın sadece daha sık tatil yaptığımızdan daha çok içiomuşuz gibi oluo
senin sevgililer gününde içmiş olman çok iyi, ayda yılda bir olmuş
sakın aldım diye bırakma daha çok dikkat edersin artıkyaaa benre kilo vereceğime 400 gram almışım ama bu aralar dikkat etmedim .bugün daha çok hırslandım
yoğurdu artır çekinme yoğurt yerken iyi bir yağ yakıcıdırsabah 1 kase special k 1 activia yoğurt
12 ye kadar aralarda 2 tane kuru kayısı
12 de mercimek çorbası 6 7 kaşık ve 3 4 kaşık yoğurt
akşam malesef annem yaptığı için patates yemeği salata ve 2 kaşık yoğurt
ve 2 lt su :)
hala çok yiyorumama spor yapmaya çalışıyorum daha fazla haraket etmeye çalışıyorum evde mekik falan çekip haraket etmeye çalışıyorum
neyse ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz , iyi akşamlar herkese
köfte yağsız ızgara şeklindeyse sorun etme ben 3-4 tane yiyorum o şekildeBugün special k kraker muz gün boyu yoğurtlu salatamdan akşam yarım köfte tadına baktım 😂 2 mil leslie birazdan pilates inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?