Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Bu gecedn itibaren denicem cnm cok saol inşallah ise yarar rahatsızlık duyuyorum artık

ben kesin karar werdim..bugünde başladım..73,0 la..
-15 gidecek Allahın izniyle..arkadaşlarım herkese kolay gelsin..ne olur vazgeçmeyin..

kızlar öğlen balık merc. corbası salata yedim azıcıkta ekmek . helva vardı ağzıma bile sürmedim 45 dk yürüdüm. salatayı bol tuzlu severdim sade limonla yedim Allah"ım irademe sahip çıkmama yardım et

vakit buldukça yazılanları okumaya çalışıyorum
sabah kahvaltı 2 dilim kepek ekmek arasına peynir maydanoz dereotu zeytin ezmesi
ara yok
öğle yemek 1 kaseden az yayla çorba 4 kaşık mantar sote etli 1 tabak salata 1 kase yoğurt
şimdi yeşil çay demledim maydanozda attım biraz içine bakalım akşama ne olacak :)

Arkadaslar bende kilo vermek istiyorumcok hareketli olmama ramen gram gitmiyor gidenide hemen alirim boyum 1.65 kilom 77nasil baslamam lazim yardimci olursaniz sevinirim

Hoş geldin canım burda kızlar çok azimli bağımlılık yapıyor arada kaçsan bile geri dönüyorsun bağımlılık 😉 sonra bi bakıyorsun kilo vermişsin yani takibi hiç bırakma

sabah 1 kase special k 1 activia yoğurt
12 ye kadar aralarda 2 tane kuru kayısı
12 de mercimek çorbası 6 7 kaşık ve 3 4 kaşık yoğurt
akşam malesef annem yaptığı için patates yemeği salata ve 2 kaşık yoğurt
ve 2 lt su :)

hala çok yiyorum ama spor yapmaya çalışıyorum daha fazla haraket etmeye çalışıyorum evde mekik falan çekip haraket etmeye çalışıyorum

neyse ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz , iyi akşamlar herkese

Son düzenleme:
Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum süpersiniz benim gibi boşlayanlar kızıyorum 😡😡😡önce kendime 😡😡400gr almışım. 73 le başlamıştım 3 Şubat'ta 71 e düşmüştüm 71,400 üm şimdi Allah'tan az ben daha çok olmasından korkuyordum😥😫

Bugün special k kraker muz gün boyu yoğurtlu salatamdan akşam yarım köfte tadına baktım 😂 2 mil leslie birazdan pilates inş

Şöyle bir silkin krndine gel artikk bu haftayi coook iyi degerlendir ben öyle yapcam haftaya en az bir kiloyu vercem sende artikk asılll

kızla hiç kimseyi kırmak üzmek istemem ama şu içki muhabbetini abarttınız . kilo vermeyi bi kenara bırakıyorum içki haram. içiyorsanız harama giriyorsunuz. hadi orasını anladım kendi tercihiniz allaha hesap verecek olan kendinizsiniz de niye bizi günahınıza ortak ediyorsunuz. yok içmişsin iyi etmişsin falan filan , gerek yok bunlara arkadaşlar. daha yaşınız kaç bu yaşta bu kadar içki vücuda da zarar . kaldı ki bayansınız bunun hamileliği var emzirme durumu var. o zaman ne yapacaksınız eşlerinizi şimdiden alıştırın içmemeye. siz ona ayak uyduracağınıza o size uydursun. zamanla belki tamamen bırakır . burda çok konuşulduğu için bişeyler yazmak zorunda hissettim kendimi lütfen yanlış anlaşılma olmasın. anlayışınıza şimdiden teşekkür ediyorum.

ne güzel canım bakarsın bir gün denk geliriz sen hangi şehirdesin şimdi
yaaa benre kilo vereceğime 400 gram almışım ama bu aralar dikkat etmedim .bugün daha çok hırslandım
sakın aldım diye bırakma daha çok dikkat edersin artık
yoğurdu artır çekinme yoğurt yerken iyi bir yağ yakıcıdır
Bugün special k kraker muz gün boyu yoğurtlu salatamdan akşam yarım köfte tadına baktım 😂 2 mil leslie birazdan pilates inş
köfte yağsız ızgara şeklindeyse sorun etme ben 3-4 tane yiyorum o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…