Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

bu adamlar çok alem arada sırada zorlada olsa iltifat ediyolar ya iyi oluyor
sen dinlen bağışıklık sistemini düzeltcek şeyle ye iç tamm mı bitanem
içki de içme bu hafta sonu

ya kıskanıolar aslında, yoksa bal gibi farkındalar kilo verdiğimizin.
şımamayalım, kendimizi bişi sanmayalım (onların düşünce şeklini belirtme biçimi :))) diye bişi demiolar pek

çarşamba günü akşam çok içtim, belki o yuzden kötü oldum
valla içmemeye çalışıcam canım ama benimkinin içinde kurt var, gezmeden duramaz, gezince de içmeden duramaz, o içince de bende sabaha kadar içmeden duramıorum, anlayagın böyle bir kısır döngünün içerisindeyim.
Şimdi onu da diete sokma cabası içerisindeyim. gecen gün gömleğinin düğmeleri oturunca patlayacak gibiydi, kilo vermem lazım diyip duruodu, bende tamam dedim, ben yapıorum işte sende benimle yap dedim. Ama sne benim gibi az yiyemezsin, o yüzden önce ekmeği, pilavı, makarnayı kes dedim. Dün akşam yemeğinde ona ekmek vermedim, ekmeksiz yedi, şinitsel-fırında mantar-salata yaptım ona, salata tabağındakison yapraga kadar yedi kii normalde salatanın yüzüne bile bakmaz, bi iki çatal alır bırakırdı.
Bu sabah 7 de kalkmış, açlıktan dolanmış evde, su içmiş yatmış geri. yatakta dönüp duruo, beni de uyandırdı. hadi kalkalım da kahvaltı yapalım bari, açlıktan ölüorum ya dedi bende bi dur ya zaten uyutmadın beni 2 saattir dedim. kalkmadım, sonra kalktım kahvaltı fln hazırladım, hazırlandım, o daha yataktaydı, küstü galiba bana, suratı asıktı ben giderken
çok güldüm yaa inanamazsınızz

benim kocişde fark ediliyor kilo verdiğin toton küçülmüş dedi :))
bugün 65 li rakamı görünce bir değil beş bikini alırım böyle gidersen dedi :))

sağol cnm benim
yeni küçük bikinilere yer açalım dolabımızda o zaman yahuu

süpersin bitanem iyi yapmışın benimkine gömlekler artık olmuyo
sabah kahvaltı işini iyi düşünmüşün hazırlada yesin garip yoksa bırakır
sen bilin bebeğim ama içme çok hastayım de evde baksın sana çorba falan yapsın
gezentiler sizi
iyileş sonra gez yazın evde durma hatta hiç

hazırlarım tabii cnm hep ben ona.
o pek hazırlamaz bişi, 10 aydır birlikteyiz, bu zamana kadar 1 defa et sote yaptı, 2 defa da kahvaltı hazırladım o kadar, çorba fln ne bilsin
zaten bugün çıkmaz herhalde dei yarın durdurabilir miyim onu evde bilmem
arkadaşları da durdurmuoki evde onu, hep bi gezme tozma hali.
yazın daha fena canım, hiç durmuo

çok hareketli seninkide benimkide
yazın varsa yoksa mangal
benimkide pek yemek hazırlamaz ben hazırlarken şunu yapıver dersem
o kadar fazlası yok

İnşallah cnm öyle biliyom ama insan gebede sinir oluyo burda herkese takma diyom ama takiliyo ister istemez

rakam a takılıyoruz cnm maalesef haklısın, ama sende neden tartıda daha az görmediğin bariz.
diyet yaparken tuvalete çıkma sorunu hep oluo, o yuzden hatta bende gecenlerde ilaç alacaktım neredeyse ama hem diyetisyenim hem de buradaki arkadaşlar alma die ısrar edince, bende doğal yollardan çözüm bulmuştum.
sabah aç karnına 3 kivi yersen kesin o gün tuvalete cıkarsın, öyle ishal gibi de olmuo.
ya da 3 gün akşamları yatmadan 1 saat önce fln 2 tane kuru inciri doğra sütün içine at ve kaynat, sonra onları ye üstüne de sütünü iç.
bu da bağırsakları rahatlatıo.
bu ikisi benim diyetisyenin tavsiyesi, o yzuden dikkate alabilirsin

bak sen iltifata bak ben de istiyorum
bikini o zaman banane banane
sağol cnm benim
yeni küçük bikinilere yer açalım dolabımızda o zaman yahuu
evet kızlar tek hayalim Antalya da olup da mayo giymek canımı sıkıyor
canım zaten güzel kilo veriyorsun ama alkol de olmasa eminim daha iyi ilerlesin ben joker hakkımı sevgililer gününde kullandım kışın böyleyseniz yazın ne hareketlisinizdir oooo :)))

evet bebeğim o gelinlik tek hayalim
düğünümde tek sorunsuz şeyin o olması lazım:26:
inşallah canım istediğin gibi olur ki ben inanıyorum olacak <3

amin bebiş herkesiz gönlünce olsun her istediği

Benimde en yakın arkadaşım Antalya da yaşadığından, çok sık geliorum yazları haftasonları, beach lere gidioruz, oralarda da Antalya ahalisi oluo, herkes birbirini incelio fln, çok uyuz bi durum

zaten ben alkol almasam şimdi 4 kilo daha azdım kesin. Ama bunu bilerek devam ediyorum, çünkü alkol benim hayat tarzımda yer alan bişi, şimdi içmesem de diyeti bırakınca içeceğimden daha hızlı kilo aldırma ihtimali olduğundan, alkol alarak kilo veriyorum ki, vücut böle alışsın.
bizde pek yaz kış farketmio, her türlü içioruz
yazın sadece daha sık tatil yaptığımızdan daha çok içiomuşuz gibi oluo
senin sevgililer gününde içmiş olman çok iyi, ayda yılda bir olmuş

Bugün ara öğüne vaktim olmadı. öğlen ton balıklı salata yedimm. birazdan da bir yeşil çay içerim ohhh akşamada yine yoğurdumu yerim.

slm kızlar, öğle yemeğim 1 yumurta, peynir, zeytin,1 dilim ekmekti. leslie ile fast 4 mile yürüdüm. 1 muz yedim ara öğünümde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…