tebrikler canımmm :)
günaydın kızlar,
22.01.2014 : 80,5
geçen hafta : 75.0
bu hafta : 74.2 fark -800 gr
hay maşallah canım nazar değmesin 6 günde ne kadar cok kilo vermişsin bravo sana
kızlar aranıza geçen hafta katıldım .
geçen haftaki kilom:78,400
bugünkü kilom 77,200
giden 1.200
aramıza yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz . çok doğru yerdesiniz. ortam arkadaşlar süper. biraz azim birazda burayı takıp ederek gayet sağlık lı kilo verebilirsiniz
kızlar aranıza geçen hafta katıldım .
geçen haftaki kilom:78,400
bugünkü kilom 77,200
giden 1.200
aramıza yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz . çok doğru yerdesiniz. ortam arkadaşlar süper. biraz azim birazda burayı takıp ederek gayet sağlık lı kilo verebilirsiniz
hoş geldiniz aramıza tatlı krizleri için tarçınlı süt tavsiye ediyorum çok etkili
günaydın canm geçen hafta bende 200 gram vermiştim hatırlarsan üzülme sakın sonuçta almamışsın
canım basen ve bel de incelme var ne güzel kilo içinde bu hafta yeni taktiğe göre bakarsın dediğimiz gibi duraklama olacak hepimiz de sıkma canını
kıyamam sabah tuvalete çıkmadan tartılıyorum demiştin. ondan fazla çıkıyorsun bence. ben senin akşamki kilonu kabul ediyorum. :) maşallah. sen hedefine çok çok yakınsın. bak benim vermem gereken kiloyahedefime ulaşmam için vermem gereken daha 22 kilo var
ya biliomusun bende kilo çok vermedim ama incelmişim. kıyafetler bol gelmeye başladı. sana bi kere daha maşallah canımm benim.
olsun bitanem düğünümüze daha var vercez hepsini sıkma sen canını azimli olalım yeterki
sağol bitanem geçen hafta kilo verdim incelemedim bu haftada tam tersi
inş.. kurtulayım bi
ama dar şeyler giydiğim zaman göbeğim fırlamıyor
sağol bitanem geçen hafta kilo verdim incelemedim bu haftada tam tersi
inş.. kurtulayım bi
ama dar şeyler giydiğim zaman göbeğim fırlamıyor
teşekkürler, bana çok gelmiyor ama :/
aynen benimde :) basenlerim çıkıntılıklarını bilem kaybetti :)
önemli olan tartı değil zaten nasıl göründüğünsıkma canını bu hafta gitmez haftaya birden gider
azimliyiz kararlıyız bebeimmm düğünümüzde o gelinliklerin içinde kuğu gibi olucaz :)
nasıl cok gelmiyor canım günde 1 kilo vermişsinyaaa daha ne olacaktıı
Canlar Günaydın. Baslangic kilom 84.400 ilk hafta 82.200 2.hafta 81.800 bu sabahta 81.600 ciktimbi haftada 200 gr cik verebilmisim (((((
KIZLAR KİLOM GEÇEN HAFTAYLA AYNI 62.80
öölçüleri 14/2/14 de basen 100 bel 72 göğüs 90 göbek 83 dü
bu haftaki basen 97 bel 70 göğüs 86:44: göbek gene 83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?