Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Oooo kizlar iyi kaynatmissiniz :) oncelikle yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Benim ilk yaptigim tatliyi hayatindan cikarmak oldu. Vede aksam yemeginden sonra bişeyler yemeyi biraktm. Sadece bol icecek. Suyun yatağımin yaninda duruyor o derece yani :) sabah aksam sirkeli balli ilik su iciyorum. Boyle iste :)

Canim bende gun icerisinde gayet orantili yiyorum saat 6-7 den sonra kendim hakim olamiyorum surekli canim tatli isyiyor tatli krizimi yeneniyorum

Bende tatliya cok dusgundum ama insan hırs yapınca oluyo insn tutuyo kendini isteyin inanin gerisi gelir ben cocukta emziriyorum ona ragmn tutuyorum isde basarirsiniz yaşı takmayin

Desdeniz icin tsk ederim simdiden heveslendim bakalim 1haftafa kilo ne kadar verecem canim bebeginide anali babali saglikli buyusun insallah

Deep oncelikle hos bulduk tatliyi hayatindan cikattini soyledin meyve yiyormusun balli sirkeli suyu sabah ac karnina ve gece yatarkenmi iciyorsun

Deep oncelikle hos bulduk tatliyi hayatindan cikattini soyledin meyve yiyormusun balli sirkeli suyu sabah ac karnina ve gece yatarkenmi iciyorsun

Gunaydin. Adim Selcan bu arada. :) kış meyvelerini cok sevmem bu yuzden sadece kivi yiyorum oda sabahlari oluyor genelde hem metabolizmayi iyi calistiriyor. Cook cook nadir ayda bi kere belki elma yerim. Evet sirkeli balli suyu sabah ac karnima bide aksam iciyorum.

Canlar Günaydın. Baslangic kilom 84.400 ilk hafta 82.200 2.hafta 81.800 bu sabahta 81.600 ciktim bi haftada 200 gr cik verebilmisim (((((

Canlar Günaydın. Baslangic kilom 84.400 ilk hafta 82.200 2.hafta 81.800 bu sabahta 81.600 ciktim bi haftada 200 gr cik verebilmisim (((((

selcancım gene sen vermişin akşam çarşıdan dönüşte çıktım tartıya 62,40 geldim
sabah bi baktım geçen haftaki kiloma döndüm yane 62.80
ama bugün idrar söktürücü aldım kendime su topladım karnım kaya gibi oldu
zaten bugün poğaça yedim kızların dediği gibi afalladı yemiyodu nerden çıktı bu diye
tuvalete çıkarttı hemen kabız olmuşum ama

KIZLAR KİLOM GEÇEN HAFTAYLA AYNI 62.80

öölçüleri 14/2/14 de basen 100 bel 72 göğüs 90 göbek 83 dü
bu haftaki basen 97 bel 70 göğüs 86:44: göbek gene 83

Canim bende gun icerisinde gayet orantili yiyorum saat 6-7 den sonra kendim hakim olamiyorum surekli canim tatli isyiyor tatli krizimi yeneniyorum
hoş geldiniz aramıza tatlı krizleri için tarçınlı süt tavsiye ediyorum çok etkili
günaydın canm geçen hafta bende 200 gram vermiştim hatırlarsan üzülme sakın sonuçta almamışsın

canım basen ve bel de incelme var ne güzel kilo içinde bu hafta yeni taktiğe göre bakarsın dediğimiz gibi duraklama olacak hepimiz de sıkma canını

kıyamam sabah tuvalete çıkmadan tartılıyorum demiştin. ondan fazla çıkıyorsun bence. ben senin akşamki kilonu kabul ediyorum. :) maşallah. sen hedefine çok çok yakınsın. bak benim vermem gereken kiloya hedefime ulaşmam için vermem gereken daha 22 kilo var

ya biliomusun bende kilo çok vermedim ama incelmişim. kıyafetler bol gelmeye başladı. sana bi kere daha maşallah canımm benim.

teşekkürler canım. sen ne kadar vermişsin?

başlangıç : 27.01.2014 71
geçen hafta: 66,300
bu hafta:65,500
-800
bir ayı doldurmuşum bende toplamda giden 5,500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…