- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.341
bız su ara mutluluk ayı modundayız bır kere takvıme gore olan ovulasyon gunune denk geldı o gun sadece deneme yaptık cok kotuydu gulme krızıne gırdım ben o yuzden su an deneme modunda takılmıyoruz :)))Alıştı artık ayı 2 ye böldük:) adamın mutlu oldugu günler mutsuz oldugu günler. Arada takılıyo mutluluk ne zaman yaaa uzun sürmedimi diye :))
canım sen rahim filmi çektirdin mi 2 yıl oldu dediğin için soruyorum tüplere bakılması iyi olurCanım hemen kalkma ama öyle durmanada çok gerek yok zaten:) yastık yeter benceeee
Bende deniyim bari nolur nolmazgecen burda bır konuda okudum ayakları dıkıp bısıklet cevırır hareketı yapılıyormus kırk kere doktor demıs bu ay deneyecem bakalım:)
3 4 gün sonra çektircem cnm bakalım ne çıkıcakcanım sen rahim filmi çektirdin mi 2 yıl oldu dediğin için soruyorum tüplere bakılması iyi olur
Kocalar kafayi yedigimizi dusunecek bu gidisle. Manzarayi gozundd canlandirabiliyormusun :) Aman diyim bunu da abartma ertesi gune kas agrisindan ayaga kalkamazsin p)majazikyedigimizi 38793139 .!.:Bende deniyim bari nolur nolmaz
Hahahaha ay çok yaşa yok yaaa yine olmıcak diye isteksiz bekliyorum ayaklarım tavanda :)Kocalar kafayi yedigimizi dusunecek bu gidisle. Manzarayi gozundd canlandirabiliyormusun :) Aman diyim bunu da abartma ertesi gune kas agrisindan ayaga kalkamazsin p)
Sen hamile kalinca dusecegi boslugu tahmn edebiliyormusun :)[/QUOTE][Qdegilddjazik, post: 38792908, member: 651381"]Alıştı artık ayı 2 ye böldük:) adamın mutlu oldugu günler mutsuz oldugu günler. Arada takılıyo mutluluk ne zaman yaaa uzun sürmedimi diye :))
Hahhahah gecmis sayfalarda ben bunu anlattim. Ozel hayatini desifre ettimbız su ara mutluluk ayı modundayız bır kere takvıme gore olan ovulasyon gunune denk geldı o gun sadece deneme yaptık cok kotuydu gulme krızıne gırdım ben o yuzden su an deneme modunda takılmıyoruz :)))
Ay şekerim onun sorunu valla beni enterese etmiyo çok:)[/QUOTE]Sen hamile kalinca dusecegi boslugu tahmn edebiliyormusun :)
Anladım canim hadi hayırlısı bırsey cikmaz insallah kafa olarak rahatlamış olursun3 4 gün sonra çektircem cnm bakalım ne çıkıcak
İyi bari ovi günlerini kovalamıyosunuz ben pozitifi görünce hadi kalk yatcaz işimiz var kalksana offf hadi kocicim gell gell gell adamla zorlayarak yatıyorum:)))Hahhahah gecmis sayfalarda ben bunu anlattim. Ozel hayatini desifre ettim
Banada çıkıcak gibi gelmiyo canım nedense ama allah bilir tabi oof çok korkuyorum canım acırmı acaba ya anaztazili yaptırcam. Sen çektirdinmi hiçAnladım canim hadi hayırlısı bırsey cikmaz insallah kafa olarak rahatlamış olursun
Yok canım ben bır aydır deniyorum cektırmedım sadece biliyorum bunu tuplere bakıldığını.. anestezi olacaksa hıssetmezsın dıye dusunuyorumBanada çıkıcak gibi gelmiyo canım nedense ama allah bilir tabi oof çok korkuyorum canım acırmı acaba ya anaztazili yaptırcam. Sen çektirdinmi hiç
Aman bunlarla uğraşmadan olur inşallah cnmYok canım ben bır aydır deniyorum cektırmedım sadece biliyorum bunu tuplere bakıldığını.. anestezi olacaksa hıssetmezsın dıye dusunuyorum
Sagol canim inşallah hepimizin bebisleri zamanında olsunAman bunlarla uğraşmadan olur inşallah cnm
ayy canım bat günümüz aynıymış :) ama galiba benim batım biraz önceye de kayabilir ovulasyon testinde dün çift çizgiyi yakaladım 9 +14 = 23 ü falan olabilir...Anladım canim hadi hayırlısı bırsey cikmaz insallah kafa olarak rahatlamış olursun
ayy canım bat günümüz aynıymış :) ama galiba benim batım biraz önceye de kayabilir ovulasyon testinde dün çift çizgiyi yakaladım 9 +14 = 23 ü falan olabilir...
Kızlar ben ovulasyon testi almadım gelen akıntıya gore bugün basladi yumurtlama gunu bende 4, 5 gun devam ediyor akıntı oradan tahmin ediyorum bugunlerı degerlendırelım derim benım adetim 30,35 gunde bır oluyor@happy85 senın bat da 25 ocak gorunuyor ovulasyon zamanın ne cıkıyor senın ben bugun ovulasyon testı yaptım tek cızgı cıktı kacırdım mı acaba dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?