- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.201
Hımmm taze bir bilgi :) Bunu hiç duymamıştım benEvet yeni hamile kalan biyolog bi arkadasim söyledi ilişki öncesi su iç tuvalete gitme spermler su içinde daha kolay hareket ediyormuş diye ne kadar doğru bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez
hemen ayağa kalkmamak için ben wc ye girip öyle ilişkiye giriyordum bu durumda yanlış yapmışım hımmmEvet yeni hamile kalan biyolog bi arkadasim söyledi ilişki öncesi su iç tuvalete gitme spermler su içinde daha kolay hareket ediyormuş diye ne kadar doğru bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez
aaa bunu da yeni duydum eş için sıcak suyun iyi olmadığını biliyordum spermler için ama bize sıcak suyun iyi geldiğini duymuştum hepÖnceki sayfalarda yazdık canım. Yumurta takibi için ovulasyon testi kullanıyoruz. Yazdığın gibi ayakları dikip yatmak var. Birr de eşin ve sen sıcak suyla banyo yapmamak lazımmış :)
bu tabloya benide eklermisiniz yaşım 28 bat 25 ocak :)Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
[tr][td][/td][/tr]
anne adayi yasi durum B.A.T turkuazkebelek 31 beklemede 6 subat happy85 x beklemede 25 ocak therapne x denemede x dhc83 x beklemede x yasy x denemede x safirr34 x denemede 22 aralik refikad x denemede 2aralik Preg 28 denemede 18 ocak DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak lapremature x HAMILE:) 11 aralik denizege34 30 denemede 30 ocak ocak cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik Esaskiz43 23 denemede 29aralik ebruliank x denemede 25 ocak charmant x denemede 1 ocak sugar85 x denemede 14ocak Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak asilsoy x denemede 10 ocak hayatguzel2015 X denemede 1 ocak melev x denemede 25ocak sissy06 x denemede 19 ocak Neseli_Hatun x denemede 30ocak Minik_kuss x denemedd 31ocak
[/td][/tr]
ekledim :)bu tabloya benide eklermisiniz yaşım 28 bat 25 ocak :)
çok teşekkürleerr :)ekledim :)
Heyecanlı bi bekleyiş :)Sisy 19 ocak ben 18 ocak:=)
Tesk ederim tatlım bu arada yasım 32Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
[tr][td][/td][/tr]
anne adayi yasi durum B.A.T turkuazkebelek 31 beklemede 6 subat happy85 x beklemede 25 ocak therapne x denemede x dhc83 x beklemede x yasy x denemede x safirr34 x denemede 22 aralik refikad x denemede 2aralik Preg 28 denemede 18 ocak DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak lapremature x HAMILE:) 11 aralik denizege34 30 denemede 30 ocak ocak cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik Esaskiz43 23 denemede 29aralik ebruliank x denemede 25 ocak charmant x denemede 1 ocak sugar85 x denemede 14ocak Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak asilsoy x denemede 10 ocak hayatguzel2015 X denemede 1 ocak melev x denemede 25ocak sissy06 x denemede 19 ocak Neseli_Hatun x denemede 30ocak Minik_kuss x denemede 31ocak debraa 28 denemede 25 ocak
[/td][/tr]
ekledimBenide eklermisiniz kizlar 29 yaşındayım bat 12ocak 15aydir istiyoruz olmuyor
Turkuazkelebek yasimi yazmayı unutmuşum 25Hımmm taze bir bilgi :) Bunu hiç duymamıştım ben
Simdiye kadar kendiliginden olmasini bekledik 1.yilimiz dolunca gideriz ilk bir yil olursa olur olmazsa olmaz dedik 1yil doldu sehir degosyormek zorunda kaldik 3aydir doktor hastane falan arastirdim c.tesi ilk kez gidicez bakalim ne diyecek merakla bekliyorumekledimDr a göründün mü kendiliğinden olmasını mı bekliyorsun
Hayırlısı olsun inşallah hiçbir sıkıntı yoktur ve kısa sürede gelir bebiş. Ben de bu ay denicem meraktayımSimdiye kadar kendiliginden olmasini bekledik 1.yilimiz dolunca gideriz ilk bir yil olursa olur olmazsa olmaz dedik 1yil doldu sehir degosyormek zorunda kaldik 3aydir doktor hastane falan arastirdim c.tesi ilk kez gidicez bakalim ne diyecek merakla bekliyorum
6.ayda kaybettim bebeğimi .. YazamamışımMerhaba kızlar, beni de eklermisiniz listeye bat 28 ocak .. Yaşım 24 .. 9 aylık evliyim, ilk bebeğim hemen ilk denemede olmuştu ama ne yazıkki 6.da kaybettim .. Normal doğum oldu .. Korunma sürem yok o yüzden çalışmalara başladık bu ay bakalım ilk deneme, inşallah ilki gibi hemen tutar .. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebek versin ..
Cok gecmis olsun canım allah saglıklı hayırlı evlat versin inşallah gonlunce olurMerhaba kızlar, beni de eklermisiniz listeye bat 28 ocak .. Yaşım 24 .. 9 aylık evliyim, ilk bebeğim hemen ilk denemede olmuştu ama ne yazıkki 6.da kaybettim .. Normal doğum oldu .. Korunma sürem yok o yüzden çalışmalara başladık bu ay bakalım ilk deneme, inşallah ilki gibi hemen tutar .. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı bebek versin ..
Çok sağol canım inşallah .. Tek dileğim o, hayatta sağlıktan başka önemli bişey yok inanın .. Hamile kalmak kimine göre zor kimine göre çok kolay ama maalesef sağlıksız bi hamilelik geçirmek hepsinden zor .. Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı, bi kez tattım hamilelik duygusunu doya doya yaşayamadım ama olsun bu kez daha güzel olucak herşey inşalah inanıyorum ..Cok gecmis olsun canım allah saglıklı hayırlı evlat versin inşallah gonlunce olur
Evet cok dogru soyluyorsun kotu gunleri atlatmıssın guzel olacak hersey ıyı haberlerimizı de paylaşacağız ınsallah onemlı olan psikolojik olarak rahat olmak sabırlı sakın olmak ve hep ıyı dusunmek.. Ozel degilse sebep neydi rahatsızlığının tansiyon falan mı doktorlar su an bu durumun geçtiğini gebelige hazır oldugunuzu mu söyledilerÇok sağol canım inşallah .. Tek dileğim o, hayatta sağlıktan başka önemli bişey yok inanın .. Hamile kalmak kimine göre zor kimine göre çok kolay ama maalesef sağlıksız bi hamilelik geçirmek hepsinden zor .. Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı, bi kez tattım hamilelik duygusunu doya doya yaşayamadım ama olsun bu kez daha güzel olucak herşey inşalah inanıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?