Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kargoya gelınce keske teslim edilmedıgınde gıdıp subeden alsaydın aksaç aksam6 ya kadar acıklar cmt de 1 e kadar internettende kargon nerede takıp edebilirsin
Canım bende inat ettim. O kargo adrese geleceek yarın tatil okulda yokum tutar yarın getirler . Neyse idareye bilgi verdim alacaklar. Zaten daha adet olmadım ya aceleside yok ama vurdumduymazliklari sinir bozucu. Ben devlet memuruyken işimi böyle savsaklayamam adamda ki rahatlığı bak

Peki hergün aynı koyulukta mi çıkıyor yoksa gittikçe koyulasiyormu. Bir de gün gün saklayip kiyasliyormusun. Ne çok soru sordum :)

turkuazcım gün geçtikçe koyulaşır, sen sakla bence. Hatta şöyle bir şey duydum tam koyu gördüğü zaman ve ondan sonraki gün yapanların bebekleri genelde erkek oluyomuş:)

Kızlar merhaba.

Uzun süredir deneyip daha sonra neden tutar acaba. yani tutmamasının sebebi neki anlamıyorum. hadi bir problem olsa neyse ama problem yokken neden böyle zamanı uzuyor.

turkuazcım gün geçtikçe koyulaşır, sen sakla bence. Hatta şöyle bir şey duydum tam koyu gördüğü zaman ve ondan sonraki gün yapanların bebekleri genelde erkek oluyomuş:)
Hımmm o zaman üzerine tarihleri not edip saklamayı. Sağol canim. Bebis olsun sağlıklı olsun cınsıyetı ne olursa olsun tabi de sen kizin olmasını mi oğlun olmasını mi daha çok istersin :)

Hımmm o zaman üzerine tarihleri not edip saklamayı. Sağol canim. Bebis olsun sağlıklı olsun cınsıyetı ne olursa olsun tabi de sen kizin olmasını mi oğlun olmasını mi daha çok istersin :)

önce sağlıklı olsun. her ikiside olsun :) ah bi tane olsaydı. cinsiyet hiç düşünmedim canım ya

slm kızlar. ben de 4 aydır deniyorum ve bu ay ovu. testine başladım. çalışmamızı teste göre yaptım bakalım. benim bat 19 ocak. ovu testi, hamilelik varsa da çift çizgi oluyormuş, bunu gerçekten deneyen var mı ve bi de adetten kaç gün önce çift çizgi çıkar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…