- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Memleketim güzeldir hicbiryere değişmemAaa canım esimin memleketı cok guzel sehır
Caniimmm ne güzel umu verdin bize :) Demek ki bir dahaki ay yüzde 90 hamileyizgünaydın kızlar
umarım tatlınız güzel geçmiştir.
ben evde popo büyüttüm hıc bı yere gıtmedım ..
bu arada adet belırtısı yaşayıp olucam sananlar erken karar vermeyın...zaten herşey adet olacak gibi belırtılerle başlıyor
olulasyon testıne başlayanların o ay hamıle kalma şansı %90 mış...inşallah güzel haberlerinizi duyarım
Şimdi söyle oldu:) Ben bir kez bebek düşünüyoruz diye Dr. A gittim rahim ağzı yarasini öğrendim adetin 20. Günü falandi Dr bir iki gun önce catlamis yumurta var dedi. Ertesı ay 21 gün gibi başka Dr. A gittim kahverengi akıntım oldu çünkü o ay. O Dr da hazır yumurtan var dedi. Bende bunlardan yumurtanin gec catlaDigi sonucuna vardım emin olmak için geçen ay 18. Gun gittim yumurta yok dedi
Dur yahu sabret biraz. Ovu testi hamilelikte pozitif çıkar diye duydum ama ne kadar guvenilir bilgi bilmiyorum. Bir ovu. testi yapsana varsa canimGünaydın kizlaaarr. Ben bu ay % 10 un içindeyim sanırım.. Bu gün sabah sabah geldi benimkilerr
Canım sen ovu testinde pozitifi yakaladın dini. E yumurta yoksa pozitif olmazdı sanirimAnladım canım benim gittiğim Dr hiç bahsetmek yumurtadan falanda bende gittiğimde sorayım bu sefer hatta yumurtlamaya yakin gideyim bu ay .
Dur yahu sabret biraz. Ovu testi hamilelikte pozitif çıkar diye duydum ama ne kadar guvenilir bilgi bilmiyorum. Bir ovu. testi yapsana varsa canim
Canım sen ovu testinde pozitifi yakaladın dini. E yumurta yoksa pozitif olmazdı sanirim
Hımm anladım canim. O zaman bu ay tutar inşallahCanım adet oldum bu sabah bitince başlarım ov test lerine yine ..
Evet evet. Yumurtlama yoksa adet gecikiyor. Bakınız benBilmiyorum ki bi de olmasa bu kadar erken erken de gelmezdi heralde diye düşünüyorum.
Benden başka cevize badem sevmeyen var mı acaba. Yinede yemeğe calisiyorum ama onun dışında baya dikkat ediyorum benşunu da söliimmm
beslenmenıze dıkkat edın kızlar..gunde bır avuç fındık badem ceviz siz yıceksınız eşlerınızden zıyade
Hımm anladım canim. O zaman bu ay tutar inşallahbiz boşuna endişe ediyoruz aslında. 1 seneye kadar olmamasını Dr lar bile onemsemiyor. Bu ay birlikte denicez yani bende adet olsamda denemeler baslasa
CANIM HANGİ TESTEN YAPTIN EŞİM CERTAİN DİYE Bİ MARKA ALMIŞ UCUZUNDAN YANİ İNTERNETTE OKUDUM PEK GÜVENİLİR DEĞİLMİŞ. BENDE PEMBE BİR ÇİZGİ ÇIKTI DAYANAMADIM DÜN YAPTIM AMA KAFAM KARIŞTI BİLEMEDİM YAAIyi pazarlar kızlar ben bugun dayanamadım test yaptım maalesef hayalet çizgi bile yok..bat 6 ocak moralimi bozdum simdidenn
Canım umudunu hiç kırma bizim gelin 11.ayında öğrendi cuma günü hala olacağımı öğrendim7. Ayimiz bu ay
PEMBE BIR ÇİZGİ MİKIZLAR ŞİMDİ BEN HAMİLEMİYİM DEĞİLMİYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?