- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Hosgeldiinnn :) Bat ini soylermisin senide ekleyeyim tabloya. Yaş kaç. Ilk denemeden hamile kalmak düşük ihtimal ama belli mi olur ;Kızlar merhaba
aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum
bizde 1,5 yıllık evliyiz ve bu ay korunmadık... bende cok heyecanlıyım...aslında ılk denemede gebe kalma ihtimali %27 miş
Rabbim hepimize kısmet etsin.
hoşbulduk :) yaşım 28 bat :30 aralıkHosgeldiinnn :) Bat ini soylermisin senide ekleyeyim tabloya. Yaş kaç. Ilk denemeden hamile kalmak düşük ihtimal ama belli mi olur ;
hoşbulddummmCanim hoşgeldin aramıza.. ayni durumdayiz bende bir bucuk yillik evliyim ve ilk kez bu ay korunmadik bat 27 aralik
daha adetıne üç gün varmış canımmKızlar ben dün akşamm merak ettim dayanamayıp test yaptım adetine 3 gün var daha ama negatif çıktııı
daha adetıne üç gün varmış canımm
hem kanda bıle hamıle oldugun en erken adet gününde çıkarmış
erkenden bozma moralini....3 gün daha sabreet
Bence test için erken bir zaman. 3 4 gün daha bekle derimKızlar ben dün akşamm merak ettim dayanamayıp test yaptım adetine 3 gün var daha ama negatif çıktııı
Senin de verimli günler yeni geçmiş olabilir o zaman :) ama her bünyenin yumurtlamasi farkli adete kadar degerlendirmekte yarar varhoşbulduk :) yaşım 28 bat :30 aralık
Bence test için erken bir zaman. 3 4 gün daha bekle derim
canım 12 ile 17 aralık gebelik durumu yüksek günlerdiSenin de verimli günler yeni geçmiş olabilir o zaman :) ama her bünyenin yumurtlamasi farkli adete kadar degerlendirmekte yarar var
Ben de uc gun kala yaptim negatif cikti ama hala umudum var bat bugun bakalim gelen giden olacak miKızlar ben dün akşamm merak ettim dayanamayıp test yaptım adetine 3 gün var daha ama negatif çıktııı
Ben de uc gun kala yaptim negatif cikti ama hala umudum var bat bugun bakalim gelen giden olacak mi
Insallah olmuştur :) Benim o takvime uymuyor yumurtlama günlerim malesef. 28 gunde adet oluyorum ama yumurtlama daha geç oluyorcanım 12 ile 17 aralık gebelik durumu yüksek günlerdi
16 aralık yumurtlama günümdü ...bir takvime göre ..o tarihlerde gerekeni yaptık ama :)kısmet..
Mutlaka bizi haberdar et merakta bırakmaBen de uc gun kala yaptim negatif cikti ama hala umudum var bat bugun bakalim gelen giden olacak mi
çok güzel olur gerçekten :)Hadi bakalım. Şimdiye kadar tutmuş bile olabilir :) Yeni yıla müjdeli haberle girebilirsin :)
canım varmı gelen giden. adet oldunmu. olmazsın inş.. çabucak hep beraber hamiş kalırız burda:)Ben de uc gun kala yaptim negatif cikti ama hala umudum var bat bugun bakalim gelen giden olacak mi
bence baktırmanızda fayda var.cunku bu işler biraz fazla sürüyor.biz araştırmada yaptırdık bir ay sonraya verdi.2 hafta araylada testi tekrarladılar.sonraki aylarda da tek tek baska testler istendi toplam 3 ayı buldu.Kızlar slm. bu testesteron ile ilgili bilgiye sahip olan varmı. eşimde çok az düşüklük çıktı. doktor çok önemli değil. önemli olan sperm demiş. sperm testi yaptırsakmı hemen yoksa henüz erkenmi. bu arada 5 yıllık evliyim. 7 aydır korunmuyoruz
canım açıklaman için teşekkürler. bizde bu sperm üreten hormon seviyeleri normal çıktı. fsh ve lh. biz özelde yaptırdığımız için sıra beklemeyceğiz ama yine de yaptırsak mı. ne dersinbence baktırmanızda fayda var.cunku bu işler biraz fazla sürüyor.biz araştırmada yaptırdık bir ay sonraya verdi.2 hafta araylada testi tekrarladılar.sonraki aylarda da tek tek baska testler istendi toplam 3 ayı buldu.
eşimde sperm hız ve sayı sorunu var.bebek isteyeli 2 ay olmusu olmayınca hemen dr gidip testlerimizi yaptırmıstık.
bir yıl oldu hala bebis yok.
Kizlar akil verin bana bat yarin idrar testi yapmak icin erken mi?gozukur mu?sali gunu yaptim cikmadi oflumda da idrarda cikmamisti sonra kanda ogrenmistik bana bir akil verir msnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?