- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Gözün aydin canım çok sevindim :) Hemen listeye ekliyorum hamile diekızlar bebekin resmini aldım geldim kesemiz göründü bir problem yok çok şükür allah herkese nasip etsin.
kızlar bebekin resmini aldım geldim kesemiz göründü bir problem yok çok şükür allah herkese nasip etsin.
Hayirli olsun arkadaşım cok sevindim nasil hissettin 3 haftalikken bize de tüyo verir misinamin kızlar sağolun. allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. doktordan randevuyu hamile olduğumu öğrenmeden almıştım eğer değilsem tedavi için gidecektimçok şükür gerek kalmadı. üstelik 6 aralıkta testimde pozitif çıkmasına rağmen yani yaklaşık 3 haftalıkken hissetmiştim. ve ilk defa adet günüm gelmeden test yaptım allah herkese nasip etsin inşallah.
Vvaayyyy ne bereketli çıktı konu :) supperrr 2. Hamilemizde oldu :) doktora gittin mi canım ne kadarlikCift cizgiyi gordum hanimlar :)
Senin ilk denemenmiydi. Nasıl hissediyorsun :) evet darısı bize inşallah . Bak sizi görünce hevesleniyorum :)Persembe gidecegim insaAllah yarin adet gunum canim ama ben bugun yaptim test. Darisi tum isteyenlerin basina :)
Hoşgeldin canım. Bat ini söylersen senide eklerim tabloyaMerhaba arkadaşlar bende sizin gibi bebek istiyorum.Allah isteyen herkese verir inşallah ! Ben 3 yılllık Evliyim bu ay ilk denememizi yaptık ama maalesef regl oldum.Çalişmalara devam
oooo hadi maşallah hamişler çoğalıyorCift cizgiyi gordum hanimlar :)
pardon yanlış yazdım kızlar.günaydın kızlar,
Diğer hormon sonuçları çıktı. FSH : 2,80 LH : 4,62 . doktor normal demiş. sadece testesteron biraz düşük çıkmış. eşimde sormuş tdevai olcak mı diye. doktorda testesteron ile ilgili bir problemin var demiş. Eşimde yok demiş. çünkü yoktu zaten.
Sizce fsh ve lh doğrumu
Supperrrrrrr :) Bizede tek vuruşta gol nasip olsun insallahEvet canim ilk denemeyi ve tek iliskiydi yumurtlama döneminde :) Bugün regl günüm az öncetekrar yaptim yine cçift çizgi tabi güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin :) Kan ve USG yi bekliyordu Esim görevde insaAllah uarina baktiracagiz.
Canım fsh lh normal değerlerde ama testesteron biraz az gibi. Tedavi vermismi. Sen şu keçiboynuzu pekmezini denesene eşinde. Dr verdiği tedavi varsa o daha önemli tabi de tedaviye gerek yok derse deneyebilirsin bence. Zaten testesteron degeri de biraz dusukdüzeltilmiş mesaj;
günaydın kızlar,
Diğer hormon sonuçları çıktı. FSH : 2,80 LH : 4,62 . doktor normal demiş. sadece testesteron biraz düşük çıkmış. eşimde sormuş tdevai olcak mı diye. doktorda testesteron ile ilgili bir problemin var mı sıkıntı yaşıyormusun demiş. Eşimde yok demiş. çünkü yoktu zaten.
Sizce fsh ve lh doğrumu
Supperrrrrrr :) Bizede tek vuruşta gol nasip olsun insallahSen ovulasyon testi kullandın mi. Yumirtlamani nasıl anladin
yeni hamişleri tebrik ediyorum.. ne güzel ilk ayda hamile kalmak :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. bu aradaTurkuazKelebek benim adımın karşısına da çarpıyı koyabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?