- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Canim hamilelik oncesi testlerini yaptirdin mi muayene oldun mu eger bunlarda sorun yoksa bekleyebilirsin biraz da psikolojik bu surec biliyorsun kafaya takmadan devam etmek gerekiyor
Evet canım öğretmenim benîmde oğlum 30temmuz doğumlu yaz hamılelıgı cok zor bende bilirim bu sefer hem kışın doğsun yaza büyüsün ıstıyom hem izin için uygun oluyoröğretmensiniz sanırım bizim işimizde 12 ay fark etmiyor ama yazın hamilelik çok zor oluyor bizzat ilk kızımda tecrübe ettim olursa yine yaza gelecek ama olsun bebiş için herşeye değer :)
Yumurta takibini doktor yapıyör mu. Zor olmaz mı hergün gitmek gerekir herhalde
Anladım canim hiç sıkıntı yapma kendine cok şükür saglikla ilgili bir problem yokmus o halde allah a birak doğru zamani bekliyor belli ki bebisevet canım yaptırdım muayene de oldum ... görünürde bir şey yok şimdilik çok şükür.. 6 ay dolunca biraz moral bozukluğu oldu tabii
Canim yaza da gelse bana cok degismiyor Ankara dayim burada yaz mevsimi hic belli olmuyor İstanbul dan geldim o yüzden kiyaslama yapabiliyorum ama izin meselesi sorun tabiki ücretsiz izin almayi dusunuyorum bir yil onu da oyle hallederim hersey kısmet tabiki olursaEvet canım öğretmenim benîmde oğlum 30temmuz doğumlu yaz hamılelıgı cok zor bende bilirim bu sefer hem kışın doğsun yaza büyüsün ıstıyom hem izin için uygun oluyor
pregcim sana katılıyorum bekleyince aylar günler geçmek bilmiyorInsallah evt haklisin buna katiliyorum ama beklentiye girdiginde insan uzuluyor dedigin gibi dusunmek lazim olmazsa diger ay olmazsa oteki ay diye.Allah tum isteyenlere nasip etsin
Işte bende biraktigim ay hamile kalırsam böyle hesap ediyorum. Bir de çocuk sahibi olmak fikri zaman zaman korkutuyor. Ne bileyim bi istiyorum bi istemiyorum. Yaşım gereği artık düşünmeliyim ama hazir değil gibiyim5-6 ocakda adet olcam dogum tarıhı 12 Ekim erken doğar sonucta gunünde doğmaz 2 ekım olsun ozaman pek uymuyor 32 hafta zaten 17 Ağustos'ta doluyor semınerden sonra dolması daha mantıklı oyuzden Şubat 3-4 de adet olunca bırakcam galıba
Hormon tahlilini sen de talep edebilirsin doktor isterse yapılıyor suphelendigi bir durum varsaKızlar size genel bir sorum var. ben 7 aydır korunmuyorum ve henüz gebelik olmadı.inanın her ay doktora gidiyorum ve araştırma için çok erken diyor. alttan muayane itti. çok sağlıklı ve yumurtlaman oluyor dedi. kist falan hiçbişey yok. ama tahlil istemedi. bu hormon tahlili yumurtlama olmassamı yapılıyor. bu bilgiye çok ihityacım var.
Arkadasim bir yila kadar olmamasi normal bir yildan sonrasi sikinti hic mrk etme allah en uygun zamani kararlamistir senin icin bak cok sukur bir sikintinda yok.Kızlar size genel bir sorum var. ben 7 aydır korunmuyorum ve henüz gebelik olmadı.inanın her ay doktora gidiyorum ve araştırma için çok erken diyor. alttan muayane itti. çok sağlıklı ve yumurtlaman oluyor dedi. kist falan hiçbişey yok. ama tahlil istemedi. bu hormon tahlili yumurtlama olmassamı yapılıyor. bu bilgiye çok ihityacım var.
Hic korkma turkuazkebelek ben oglumda ilk bir yil sifir uyku ile gezdim cocuk gunde iki saat uyuyordu gazliydi huysuzdu gecelercd hastanelere tasidik neyi var diye bir aglama tuttururdu sorma gitsin suan uc yasinda huzulu gunlere anca kavustuk ama bak ben bile ikinciyi dusunuyorum o dogduktan snra sanki sen hep annelik yapmissin gbi hissediyorsun ztn ama tek sikinti su ki zor cocuk oldgnda evlilik gercekten sarsiliyor alisana kdr:)Işte bende biraktigim ay hamile kalırsam böyle hesap ediyorum. Bir de çocuk sahibi olmak fikri zaman zaman korkutuyor. Ne bileyim bi istiyorum bi istemiyorum. Yaşım gereği artık düşünmeliyim ama hazir değil gibiyim
Hıh işte ben bu evliliğin sarsilmasindan çok korkuyorum. Allaha çok şükür iyi giden sorunsuz diyebileceğim bir evliligim var. Birbirimize bol bol vakit ayiriyoruz eşimle. Ama çocuk olunca hiçbişey eskisi gibi olmayacak. Eskisi gibi gezemicez birbirimize ayiracagimiz zaman azalacak, vücudum bozulacak, kilo alicam belki sarkicam, belki vajinam bozulacak vs. Vs. Hepsi gözümde büyüyor. Ama çocuk yapmazsamda birgün pişman olucam biliyorum. Keşke daha genç olsaydım uzun süre erteleseydimHic korkma turkuazkebelek ben oglumda ilk bir yil sifir uyku ile gezdim cocuk gunde iki saat uyuyordu gazliydi huysuzdu gecelercd hastanelere tasidik neyi var diye bir aglama tuttururdu sorma gitsin suan uc yasinda huzulu gunlere anca kavustuk ama bak ben bile ikinciyi dusunuyorum o dogduktan snra sanki sen hep annelik yapmissin gbi hissediyorsun ztn ama tek sikinti su ki zor cocuk oldgnda evlilik gercekten sarsiliyor alisana kdr:)
cok gecmis olsun canım esine de sana da acil sifalar dilerim nazar oluyor size bence okuyun okutun kendiniziHıh işte ben bu evliliğin sarsilmasindan çok korkuyorum. Allaha çok şükür iyi giden sorunsuz diyebileceğim bir evliligim var. Birbirimize bol bol vakit ayiriyoruz eşimle. Ama çocuk olunca hiçbişey eskisi gibi olmayacak. Eskisi gibi gezemicez birbirimize ayiracagimiz zaman azalacak, vücudum bozulacak, kilo alicam belki sarkicam, belki vajinam bozulacak vs. Vs. Hepsi gözümde büyüyor. Ama çocuk yapmazsamda birgün pişman olucam biliyorum. Keşke daha genç olsaydım uzun süre erteleseydimNeyse ya cocuk eve mutluluk verir ama dimi Subata kadar beklemem gerekiyor zaten kızlar. Eşim prostat iltihabı oldi şimdide yarın ilaçlara baslicam. Doktor 2 ay korunun iyice iyileş dedi. Bu durumda Subata kadar mecbur beklicez zaten. Ya bir de hep bişeyler çıkıyor. Benim rahim ağzı yaramaz eşimin prostat iltihabı. .. Yani dahada beklememek gerekiyor
Teşekkürler canim. Okutalim kayinpederime hafta sonu hiç aklıma gelmedi benimcok gecmis olsun canım esine de sana da acil sifalar dilerim nazar oluyor size bence okuyun okutun kendinizi
Hem de ne mutluluk simdi desen o kdr uykusuz kalacaksn tekrar ay i seyler yasansi yinerazi olurum annelik baska biai evlat baska bisi. Erteleme ya olmazsa ya gec gelirse ya bir aksilik olursa esin ve senin aranda derin bir sevgi varsa eski gunlere donmek zor olmuyor:) bizimki istisna bence canavar gibi bisiydi:))))Hıh işte ben bu evliliğin sarsilmasindan çok korkuyorum. Allaha çok şükür iyi giden sorunsuz diyebileceğim bir evliligim var. Birbirimize bol bol vakit ayiriyoruz eşimle. Ama çocuk olunca hiçbişey eskisi gibi olmayacak. Eskisi gibi gezemicez birbirimize ayiracagimiz zaman azalacak, vücudum bozulacak, kilo alicam belki sarkicam, belki vajinam bozulacak vs. Vs. Hepsi gözümde büyüyor. Ama çocuk yapmazsamda birgün pişman olucam biliyorum. Keşke daha genç olsaydım uzun süre erteleseydimNeyse ya cocuk eve mutluluk verir ama dimi Subata kadar beklemem gerekiyor zaten kızlar. Eşim prostat iltihabı oldi şimdide yarın ilaçlara baslicam. Doktor 2 ay korunun iyice iyileş dedi. Bu durumda Subata kadar mecbur beklicez zaten. Ya bir de hep bişeyler çıkıyor. Benim rahim ağzı yaramaz eşimin prostat iltihabı. .. Yani dahada beklememek gerekiyor
Dimi iyidir anne olmakHem de ne mutluluk simdi desen o kdr uykusuz kalacaksn tekrar ay i seyler yasansi yinerazi olurum annelik baska biai evlat baska bisi. Erteleme ya olmazsa ya gec gelirse ya bir aksilik olursa esin ve senin aranda derin bir sevgi varsa eski gunlere donmek zor olmuyor:) bizimki istisna bence canavar gibi bisiydi:))))
Canım ben çok anlamam ama referans değerlere bakarsak biraz düşük gibi . Dr ne zaman görecek sonuçları. Bilgilendir bizi merak ettimKızlar günaydın,
Eşime öylesine bir hormon tahlili yapalım dedik ve sonuş aşağıdak gibi;
Testosteron: 2,80 - 8 arası olması gerekirken 2,01 çıktı. Konu ile ilgli bilgisi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?