Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Nerdeyse 1 hafta sonra yaz resmen gelmiş olacak.ilkbahar da bat beklemelerle gün saymalarla geçti.hakkımızda hayırlısı olsun.2016 yaz ı bize uğur getirsin.

Kızlar naptınız hamıle kalanınız var mı ?umuyorum vardır benımde son 2 haftam 1 Ağustos'ta sezeryan olacağım kısmetse öpüyorum hepjnızı

Kızlar naptınız hamıle kalanınız var mı ?umuyorum vardır benımde son 2 haftam 1 Ağustos'ta sezeryan olacağım kısmetse öpüyorum hepjnızı
Canım ben hamileyim ama henüz çol miniğiz 5 haftalık Özlemişim seniii bu topiği yaa ilk KK günlerim geldi aklıma.. Neden sezeryan cnm ?? Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah canmm

Oyy ne çabuk geçmiş zaman ben hala tırmalıyorum hamile kalmak için... Sağlıkla alırsın inşallah kucağına canım..

Canım ben hamileyim ama henüz çol miniğiz 5 haftalık Özlemişim seniii bu topiği yaa ilk KK günlerim geldi aklıma.. Neden sezeryan cnm ?? Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah canmm

Ayy Neşeli canım çokk sevindim hiç haber vermedin tüp oldu sanırım. Hadi hayırlısı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben eşimi ikna edemiyorum tüp için.. Ama değerleri arttı.. Hakkımızda hayırlısı artık..

Ayy Neşeli canım çokk sevindim hiç haber vermedin tüp oldu sanırım. Hadi hayırlısı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben eşimi ikna edemiyorum tüp için.. Ama değerleri arttı.. Hakkımızda hayırlısı artık..[/QUOTE]
Evt canım ama varyaa henüz hiç sevinemedm kalp atışı duymayana kadar sevinemicem sanırım geçen sene olanları biliyosun. Kalbi durdu bebeğimin Bu defa da kanamalı geçiyo dua edin benm için Canmm inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin Rabbim

Evt canım ama varyaa henüz hiç sevinemedm kalp atışı duymayana kadar sevinemicem sanırım geçen sene olanları biliyosun. Kalbi durdu bebeğimin Bu defa da kanamalı geçiyo dua edin benm için Canmm inşallah en kısa zamanda sana da nasip etsin Rabbim [/QUOTE]

Biliyorum cnm kötü düşünme ne olur inşallah bu sefer seninle olacak bebişin, dualarımdasın, Rabbim sana sağ salim bağışlasın inşallah miniğini.

Canim cok sevindim Nasıl geçiyor diyecem ama daha çok yeni tabi ki Çok güzel bir hamilelik geçirirsin i salla. Tadını çıkar nazini ya sonra ararsın bu gunleri

Canim cok sevindim Nasıl geçiyor diyecem ama daha çok yeni tabi ki Çok güzel bir hamilelik geçirirsin i salla. Tadını çıkar nazini ya sonra ararsın bu gunleri
Evt canım zaten çok naz yapıyomşm eşim az önce yine şikayet ediyoduuYahu bu adamlar çok nankör benim onun yüzünden katlandığm çileyi unuttu bana naz yapma diyoo Yapıcammm yapıcammm sonuna kadar nazlanıcam Ohh olsun

Hiç acıma yavrum acindir ama acima Kıymetini bil hamileliğin. Bebis dogunca tatlı yorgunluklardan naz kapris yapamiyo insan.

Selam kızlarrr uzun zaman sonra aklıma düştünüz bir baktım ki herkes bebişine kavuşmuş@Neseli_Hatun denizege34 çok sevindim sizin adınıza. Biz haka tırmalıyoruz darısı başımıza inşallah tebrik ediyorum kizlarrr bu gruptaki herkes bunu haketti

Teşekkür ederim canım. En kısa zamanda Allah sizede nasip etsin. Arada bahçeci ve Kaan Aydos un topiklerinde görüyorum seni. Bence yakındır sizinde. Bizde Kaan hoca nın tedavisinden sonra tüp yaptık çok şükür tuttu. Siz neler yapıyorsunuz şu an?

Çook sağol canmm. Oğlum 3 aylık oldu bilee Darısı başına olsun inşallah canmm yaa. Bu topiklerde sabahladığm günleri hiç unutmam. Rabbim isteyen herkese yaşatsn bu mutluluğu

Deniz canm seni de tebrik ediyorum çok sevindim senin adına Azz kalmş kavuşmanıza, kız mı oğlan mı

Deniz canm seni de tebrik ediyorum çok sevindim senin adına Azz kalmş kavuşmanıza, kız mı oğlan mı

Bizimde oğlan geliyor canım :) çok şükür, inşallah sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur. Senin bebiş nasıl alıştınız mı birbirinize.. Doğum güzel zamana denk gelmiş, yaz tatilinde büyütürsün oğluşu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…