- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.521
Evet canım. zaten allaha siginmaktan başka ne caremiz var ki...ama inşallah. rabbim bütün çocuk isteyenlerin kucağıni doldursun...Canım sıkma canını yaa bizim de imtihanımız buymuş. Rabbim yardımcn olsun çok ii anlıyorum seni. Bende bebeğimi kaybettiğimde çok kötü olmştm ama hayat devam ediyor. Yeni umutlarla yeniden başlayacazinşallah birgün çocuklarızn mis kokusunu aldığmdzda bugünleri unutucaz.. Rabbim tez vakitte bizi o güne ulaştırsn inşallah bol bol dua
ya işte tedavilik bir durum yok dediler. kaç Dr a gittik. yani varikosel ameliyatı olsa da en fazla 10 ml sperm olur dediler o da yine normal yoldan olmasını saglamiyor. evde bitkisel kürler Ginseng falan deniyoruz ama pek randiman alamadık. eşimin babası, amcası hatta kuzenlerinde var aynı sorun. kayinvalidemlerin 6 sene tedavi sonucu olmuş çocukları. ama babadan oğlu agirlasarak geçiyormus bu sperm azligi. olmaz demedi Dr ama senelerce bekleyebilirsiniz dediler. boylw işte canım...
merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim.Bu işler planlamakla olmaz tabi ki nasip kısmet işi ama ben Nasipse ocak gibi hamilelik planlıyorum. Istedim ki benimle aynı sürede planlayanlar varsa süreci birlikte paylaşalım. Ben agustos ortasi tatile gidiyorum tatilden döndükten sonra eylül gibi folik asit kullanmaya başlayacağım. Smear testi yaptırdım bu ara belki kan testlerimide yaptiririm ama açıkçası hangi testleri yaptiracagimi bilmiyorum. AğustoSun 5 ine kadın doğum uzmanından randevu aldım onada danışicam.
Aslında çok hazirda hissetmiyorum kendimi ama eşim çok istiyor ailelerin baskısı çok fazla yaşta 31 olunca... Yeni Evli sayılırim 7 ay olacak yasim daha kucuk olsa kesinlikle dusunmezdim. Hamile olanlar, anneler yorum yaparak biraz daha hazır hissetmemi sağlar beki
[tr][td][/td][/tr]
anne adayi yasi durum B.A.T turkuazkebelek 31 HAMİLE :) :) happy85 x HAMİLE :) :) therapne x denemede x dhc83 x beklemede 2 mart yasy x denemede x safirr34 x denemede 22 aralik refikad x denemede 15 mart Preg 28 HAMİLE :) 18 ocak DECEMBER2014 x HAMILE :) 6 ocak lapremature x HAMILE:) 11 aralik denizege34 30 denemede 30 ocak ocak cursum_perficio 32 HAMILE:) 17aralik Esaskiz43 23 denemede 27 şubat ebruliank x denemede 23 mart charmant x denemede 1 ocak sugar85 x HAMİLE :) :) Corolinna34 28 HAMILE :) 30 ocak asilsoy x denemede 10 ocak hayatguzel2015 X denemede 1 ocak melev 36 denemede 16 mart sissy06 32 denemede 19 şubat Neseli_Hatun 25 denemede 6 mart Minik_kuss 25 denemede 31ocak debraa 28 denemede 25 ocak kahve_delisi 29 denemede 7 şubat baby23 24 denemede 28ocak nane-limon x denemede 27 mart eng teacher 28 denemede 6 mart edasg x denemede 26ocak edss 23 denemede 27 mart primavera77 37 denemede 3 mart fatoceren8888 27 denemede 7 mart eilenn x denemede 6 mart
[/td][/tr]
merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim.
h.bulduk canım çok sevindim hamile kalan arkadaşlar adına ben zaten hemen düşünmüyorum mayıs haziran gibi planlıyorum kısmet olursa rabbim herkese anneliği yaşatsın inş.hoşgeldin canım gerçi eski bir konu bu, bu yaza kadar bekleyen iki üç kişi kaldıkUmarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine
bence sen hemen düşün canimh.bulduk canım çok sevindim hamile kalan arkadaşlar adına ben zaten hemen düşünmüyorum mayıs haziran gibi planlıyorum kısmet olursa rabbim herkese anneliği yaşatsın inş.
kısmet canım hayırlısı bakalımbence sen hemen düşün canimçünkü aynen turkuazcimin söylediği gibi bu işler planlamakla olmuyor
Kızlar herkese merhabahepinizi çok özledim erken doğum riskim vardı gerçektende bebeğim 36+0 da dünyaya geldi . Dünyalar güzeli Umay kızım var benim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah fatoceren8888 denizege34 Neseli_Hatun Allah'ım sizede versin kuzu dualarımdasınız. dhc83 oğluşun geliyormuş Can'ım gözün aydın . Gelelim erken doğum hikayeme sancım çıkıyordu kızlar 5 mart günü belimde ağrı hissettik ama önemsemedim akşam hastaneye gittik nst de yine sancım çıktı . Bu sefer fazlaydı . Doktor kontrol etti kordon bebeğin boynundaydı ve sancıyla kalp atışları düzensizleşti acil sezeryana aldılar bugün 12. Günümüz yeni yeni toparlanıyorum . Kızım çok minik büyütmeye çalışıyoruz . Meme tutmuyor çenesi çok gelişmemiş mama artı anne sütü sağıp veriyorum . Bizden haberler böyle . T turkuazkebelek gibi kız anneleri kervanına katıldım çok şükür
Çok sağol teyzesiAyy canım benim maşallah minik ve aceleci kızınaAllah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah. Çok sevindim ve çok duygulandım, geçen sene bu zamanlardaki paniğin aklıma geldi, bak şimdi kollarında Bizim içinde öp ve kokla Umay kızımızı Dualarına da içten bir AMİN diyorum:))
Canım Rabbim hayırlı evlat eylesin kızını seni kocaman öpüyorumKızlar herkese merhabahepinizi çok özledim erken doğum riskim vardı gerçektende bebeğim 36+0 da dünyaya geldi . Dünyalar güzeli Umay kızım var benim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah fatoceren8888 denizege34 Neseli_Hatun Allah'ım sizede versin kuzu dualarımdasınız. dhc83 oğluşun geliyormuş Can'ım gözün aydın . Gelelim erken doğum hikayeme sancım çıkıyordu kızlar 5 mart günü belimde ağrı hissettik ama önemsemedim akşam hastaneye gittik nst de yine sancım çıktı . Bu sefer fazlaydı . Doktor kontrol etti kordon bebeğin boynundaydı ve sancıyla kalp atışları düzensizleşti acil sezeryana aldılar bugün 12. Günümüz yeni yeni toparlanıyorum . Kızım çok minik büyütmeye çalışıyoruz . Meme tutmuyor çenesi çok gelişmemiş mama artı anne sütü sağıp veriyorum . Bizden haberler böyle . T turkuazkebelek gibi kız anneleri kervanına katıldım çok şükür
canim cok sevindim yaaa maşallah allah sağlıklı analı babalı büyütsunami. bak nerden nereye zaman ne kadar çabuk geçiyor. tebrik ederim çokKızlar herkese merhabahepinizi çok özledim erken doğum riskim vardı gerçektende bebeğim 36+0 da dünyaya geldi . Dünyalar güzeli Umay kızım var benim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah fatoceren8888 denizege34 Neseli_Hatun Allah'ım sizede versin kuzu dualarımdasınız. dhc83 oğluşun geliyormuş Can'ım gözün aydın . Gelelim erken doğum hikayeme sancım çıkıyordu kızlar 5 mart günü belimde ağrı hissettik ama önemsemedim akşam hastaneye gittik nst de yine sancım çıktı . Bu sefer fazlaydı . Doktor kontrol etti kordon bebeğin boynundaydı ve sancıyla kalp atışları düzensizleşti acil sezeryana aldılar bugün 12. Günümüz yeni yeni toparlanıyorum . Kızım çok minik büyütmeye çalışıyoruz . Meme tutmuyor çenesi çok gelişmemiş mama artı anne sütü sağıp veriyorum . Bizden haberler böyle . T turkuazkebelek gibi kız anneleri kervanına katıldım çok şükür
ben yaptırdım. çok sıkıntıli değil. Sadece ignelerden ve büyüyen fazlaca yumurtalardan dolayi şişkinlik oluyor. korkmaya gerek yok.hayırlısı olsun..Tüp bebek yaptıran var mı? Yumurta toplama işlemi sıkıntılımı geçiyor ?
Pazar günü yaptırdım..:) Valla çok rahat geçti...çok mersiben yaptırdım. çok sıkıntıli değil. Sadece ignelerden ve büyüyen fazlaca yumurtalardan dolayi şişkinlik oluyor. korkmaya gerek yok.hayırlısı olsun..
Canım benim çok sağol inşallah Rabbm evlat hasreti çeken herkese nasip etsin inşaallahNeseli_Hatun Canım benim tez zamanda kavuşur bebesine insallah. Sen ve bekleyen diğer arkadaşlar. Sürpriz yapıversin bebisleriniz en kisa surede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?