Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım maşallah 30 u geçmişin artık. Bende kimse yazmıyor diye buraya bakmıyordum senden haber aldığımıza sevindim.. Kendine iyi bak
Çok sağol Can'ım çok şükür 30 u geçtik ama asıl zor Zamanlar şimdi sanırım sen nasılsın durumlar Nasıl arada açıp okuyordum burayı hep dualarımdasınız .

Çok sağol Can'ım çok şükür 30 u geçtik ama asıl zor Zamanlar şimdi sanırım sen nasılsın durumlar Nasıl arada açıp okuyordum burayı hep dualarımdasınız .

Ayy zaman çok çabuk geçiyor yaa bir bakmışız kucağında miniğin Sağlıkla gelsin inşallah.
Bizde durumlar aynı canım eşim Kaan Aydos ta tedaviye başladı. 3 ay verdik kendimize sonra yine tüp bebek denemeyi düşünüyoruz. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda..

Amiiin Canım benim inşallah sizinde bebişlerin büyümesini göreceğiz az kaldı inanıyorum buna preseed jelio dene muhakkak belki vesile olur

Amiiin Canım benim inşallah sizinde bebişlerin büyümesini göreceğiz az kaldı inanıyorum buna preseed jelio dene muhakkak belki vesile olur

Preseed i de deniyoruz arada canım, inşallah bakalım vardır bir vakti zamanı o zamanın gelmesini bekliyoruzz

Kızlar kordon bacak arasındaydı bellı olmadı ama erkeğe benzıyor dedı 1 Şubat'ta şimdi pazartesı yıne gıdıyorum ozaman belli olur artık kordon adam gıbı bıryerdedır ınsallah yazarım pazartesı öğrenırsem cınsıyetı.edss kızının adını ne koyacaksın az kalmıs doguma hayırlı doğumlar olsun inşşşşşşşş

Hayirlisi olsun canım kesinlesmistir muhtemelen.. paşan mi geliyoor?

kizlarrrr ay çok özledim sizi bana hiç bildirim gelmiyor ben de artık kimse yazmıyor sanıyordum bugün öylesine bi bakayım dedim şok oldumbiraz okudum yazdıklarınızı dhc83 canım tebrik ederim oğlusunu kucağına sağlıkla ve vakitliçe alırsın inşallah sanırım erken doğum riskin var inşallah her şey yolunda gider. edss 30 haftayı geçtin mi yaa Ay ne kadar çabuk geçiyor zaman inanamadım okuyunca kizinin adını ne koyacaksin arrik karar vermissinizdir denizege34 sende durumlar nasıl canim.biz aylardır uğraşıyoruz istanbulda tüp bebek merkezine gidip geliyoruz cuma günü sonunda transferim yapıldı 2 embriyo yerlestirildi çok kaliteli değil ama yine umudumuz var :) Neseli_Hatun sen ne yaptın canım tüp bebeği bırakınız mi artık kaan Aydos çok iyi bir doktormus kuzenim de ona gidiyor umarım bir an önce degerler istediğiniz seviyeye gelir canim

Canım hiç kötü düşünme pozitif düşün pozitif olsun. Bide aklına getrmemeye çalş ben öyle yapmştm tutmuştu. Farklı şeylerle uğraşmaya çalş,bide ananas ye Rahim duvarının kalınlaşmasını sağlıyo.
Bende hala kocamın değerlerinin iyileşmesini bekliyorum canm hazirana kadar beklicez eğer hamile kalamazsam okullar tatil olur olmaz gene tüp bebek yolları görünür bize.. Kocamda artk bunalımş durumda etrafındaki herkes bebek sormaya başladı. Eskiden hep bana sorup duruyolardı şimdi sorular ona yönelince diyo ki durum vahim artk. Rabbim evlat özlemi çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin çok zor bi imtihan..

Canımmmmm hayırlı olsun ınş tutar guzel haberlerı verirsin bıze

Hayırlısı olsun canım sonu güzel olsun inşallah ben bahçeci topiğinde görüyorum seni, bende orada düşünüyorum bir dahaki denemeyi Eşim şu anda Kaan hocada tedavide, 3-4 ay verdik kendimize sonra yine tüp

Evet canım bahcecideyim.çok memnun kaldik yani bu tutmasa da diğer denemeyi de bahcecide yapıcaz doktorumuzdan çok memnunuz. tavsiye ederim siz şimdi nasıl bir tedavi görüyorsunuz?

amin neşelicim :) valla aynı dert bizde de var sorup duyuyollar biz de yakinda düşünüyoruz diyoruz o zaman çok ustelemiyorlar. kulak arkası yapıyoruz artık. sadece geçen hafta çok bozuldum. bi arkadaşım 2 ay önce 2.bebegi düşünüyoruz dedi ve bu ay hamile kaldibazı insanlar düşününce oluyor insan bunları görünce üzülüyor tabi biraz ama napalim gec olsun güç olmasın. allah hayırlısını ve sağlıklisını versin. bir de ben şu açıdan bakıyorum aylarca burda neden olmuyor dıye her ay heyecanla bekledik en azından sonunda derdimizi öğrendik derman ariyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…