Yaza hamile olarak girmek isteyenler

turkuazcım aynen öyle. ben 4 yıllık evliyiyim ama eşim askerliği bu yıl yaptığı için korunduk bu zamana kadar. mayısta askerden geldi. haziranda denemeye başladık :) o yüzden bir an önce olsun istiyorum ama yaşımız kçük zaten . ben 26 , eşim 30

26 yaşımda olsam hiç takmazdim canım çok gencsin

Kızlar bende yumurtlama günlerimdeyim hatta bugun yumurta gunu sanirim çünkü 4. gun akintim geliyor ama cok karnim agriyo iki gündür usuttum galiba bu ay pek beklemiyorum açıkçası bi dahaki ay olsa daha iyi olur hepimiz için hayırlı olsun

Hiç belli olmaz canım. Sen verimli gunlerini iyi değerlendir derim sen ilk kez deniyorsun dimi

yine mi ben:) ama benim adet daha yeni bitti . haberlere çok var yani. bu ay stres yapmadan akışına bırakıyorum herşeyi. kendimi marta kadar rahat bırakıyorum:)

Kizlar ben dun gece uyuyamadım bel ve karin agrisindan usuttum mu bilemedim evde de kayinvalidemler var onlar olmasa hastaneye gidecektim telaslansinlar istemedim misafir olduklari icin.. Antibiyotik içmekten de korktum belki de bu ay tutarsa bebek diye ayy ne bileyim iste buscopan icip yattim neyse sabaha duzeldim daha da adete çok var bekliyoruz bakalım cok da umutlanmadan

Gebeliktede o tip ağrılar oluyor. Acaba tutmuş olabilir mi Bence iyi ki antibiyotik icmemissin belkide hamilesindir. Senin siklus uzun sürüyordu değil mi

yine mi ben:) ama benim adet daha yeni bitti . haberlere çok var yani. bu ay stres yapmadan akışına bırakıyorum herşeyi. kendimi marta kadar rahat bırakıyorum:)
Evet canim ne kadar rahat olursan o kadar çabuk tutuyor diyolar. Daha önce bahsetmiştim bir arkadaşım tup bebek için evrak toplarken hamile kaldı. Artık nasılsa tüp bebek diye birakmistim uğraşmayi demişti :) En güzeli rahat olup takmamak ama onu yapabilmek çok zor

Gebeliktede o tip ağrılar oluyor. Acaba tutmuş olabilir mi Bence iyi ki antibiyotik icmemissin belkide hamilesindir. Senin siklus uzun sürüyordu değil mi
Canim normalde 35 gunde bir adet görüyorum ama son iki aydir 30 gune düştü herşeyden etkileniyor benimkisivalla esimde yerleşme agrisi deniyormus arastirdim hamile olabilirsin diyor ben pek inanamadım

Canim normalde 35 gunde bir adet görüyorum ama son iki aydir 30 gune düştü herşeyden etkileniyor benimkisivalla esimde yerleşme agrisi deniyormus arastirdim hamile olabilirsin diyor ben pek inanamadım
Belirtileri erken yaşayanlar var canim olabilir yani:) Hadi insallah öyledir:) . Senin yumurtlama dönemi bitti deGil mi. 15 güne en gec belli olur az kaldı

Belirtileri erken yaşayanlar var canim olabilir yani:) Hadi insallah öyledir:) . Senin yumurtlama dönemi bitti deGil mi. 15 güne en gec belli olur az kaldı
Evet canim tahminime gore bitti akintim 4 gun surdu sanirim o dinemde yumurtlama dönemiydi Çarşamba günü son gundu

Bat i bugun olan biri vardi aramizda acaba durum nedir? Benin 19 Aralik denemeler bitti kismet artik bundan sonrasi:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…