• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yaza girerken uygulanacak doal bir maske denedim sper!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Gerçekten süper ötesi bi maske:dance: şimdiye kadar denediğim maskelerin en etkilisi ayrıca ben ellerime de sürdüm süper oldusırnaşık şey denemeye değer:teytey:

benim annemde ellerine sürmüştü yüze iyi gelen ele de gelir tabü akıllılar siziiisırnaşık şey

ben de yaptım az önce. önce kaynamış suya biraz anason koyup buhara tuttum yüzümü, sonra sürdüm. tarif çok fazla oluyo bi sefer için. ben çok fazla duramadım yüzüm kaşındı 20 dk. falan bekleyebildim. yıkayınca gördüm ki yanagımdaki kırmızı sivilcem yatışmış biraz ben de üstüne biraz daha sürdüm :icecream:

ben de yaptım az önce. önce kaynamış suya biraz anason koyup buhara tuttum yüzümü, sonra sürdüm. tarif çok fazla oluyo bi sefer için. ben çok fazla duramadım yüzüm kaşındı 20 dk. falan bekleyebildim. yıkayınca gördüm ki yanagımdaki kırmızı sivilcem yatışmış biraz ben de üstüne biraz daha sürdüm :icecream:

elinde kaldıysa atma güzelim buzdolabı poşetine güzelce sar buzluğa at öyle israf da olmuo yeteri kadarını çıkarıp kullanıosun:1hug:

elinde kaldıysa atma güzelim buzdolabı poşetine güzelce sar buzluğa at öyle israf da olmuo yeteri kadarını çıkarıp kullanıosun:1hug:

evet canım 2-3 kez rahat kullanırım kalanı a.s önceki mesajını okuyunca ben de buzluğa koydum zaten poşetleyip :1hug:

Back