Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maske TarifleriYaza girerken uygulanacak doal bir maske denedim sper!
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
benim cildim biraz sorunlu beslesin die yapıorum esmerxxx annem elimdeki yaraya sürmüş ertesi gün kabuklanıp iyileşmiş hemen (benim annem böle olmadık yerlere de sürüo:))) ben de iyi gelir dedim belki sivilceleme de izlerine de sürüorum bakalım artık cildimiz nasıl olcak şimdilik iyi
ben aşırı mı yapıorum ozaman :)) amaan meyveden zarar gelmez cama tak etti geçiricem bunla zaten yaptıktan sonra şöle parlıo ya bayılıorum ona hep öyle olsun di hergün bile yaparım:))
Bence haftada bir diyorsa bir bildigi vardir, sonucda istediginiz kadar yapin da diye bilirdi, herseyin fazlasi zarar, insan cok meyvede yiyince agizinda sivilce gibi yaralar cika biliyor mesela.
Sen hafta bir yap, baska günde bi yogurt maskesi falan yap mesela. Oldu sana iki:)))
tabi olayı abartmaya gerek yok ama haftada iki çok değil bence ama herkes kendi bir tarif iyi bir tarif ben memnunum annem elleriyle yapıp yüzüme sürüo ben de beğendim ilk kez bi maskenin ilk kullnaımda bukadar etki ettiğini gördüm ben inşallah etkisi daim olur:)
seda'nın programında antalmıştı ilk kez,bende görmüştüm. dikkat ettim hatta,elmanın kabukları dedi ve çok ince olmasına özen gösterin dedi..bende tam tarifi alamamıştım,şimdi görünce sevindim. en yakın zamanda yapıcam inşallah..
seda'nın programında antalmıştı ilk kez,bende görmüştüm. dikkat ettim hatta,elmanın kabukları dedi ve çok ince olmasına özen gösterin dedi..bende tam tarifi alamamıştım,şimdi görünce sevindim. en yakın zamanda yapıcam inşallah..
bende yaptım çok güzel oldu hiçbi maske ilk kullanımda bukadar belli etmedi kendini,ilk önce mısır unuyla peeling yaptım sonra bu maskeyi yaptım süper oldu.:dance::teytey::dance:
doktor kırmızı die vurgulamış güzelim annem de kırmızı elme almış o yüzden zaten ekşi elma da olmicak bildiğim kadarıyla asitli olduğundandır heralde sen kırmızıyla yap tare uyalımdimia.s
yap canım yaza girerken cildi cenlanracak bir maske die biliorum ve yorumlardan da okumuşsundur ilk kullandığın an farkettirior kendini inşallah istediğin sonucu alırsına.s.
bende yaptım çok güzel oldu hiçbi maske ilk kullanımda bukadar belli etmedi kendini,ilk önce mısır unuyla peeling yaptım sonra bu maskeyi yaptım süper oldu.:dance::teytey::dance:
Gerçekten süper ötesi bi maske:dance: şimdiye kadar denediğim maskelerin en etkilisi ayrıca ben ellerime de sürdüm süper oldusırnaşık şey denemeye değer:teytey:
hayır canım ben tek kullanımlık yapmıyorum artan olursa buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıoruz böylece ne ekşiyor ne de bozuluor dolaptan gereken kadar kesip alıoruz o çözülünce sürüoruz hatta ben biraz ısıtıorum ki cilt ısıma gelmiş olsun die. yani fazlasa atma buzlua at donsun gerektiğinde kullan tatlıma.s.